Şimdi Ara

Videodaki ALARM VAG için çalıyor (KONU RENO İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HApı yuttun VAG

• Maks 250nm torka dayanabilen ucuz DSG den vazgecse vag cok isler basaracakda
  • Bize Helal olsun demek düşer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • renault 1.6 dci 180 hp 400nm üzerinde çalışıyor diye duyurulmuştu geçen ay
  • cihanin hesabini calmislar beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin Bu Fransızlar küçük hacimli Dizel motorlardan yüksek beygir yüksek tork ve yakıt tüketimini bir arada sunmayı başarıyorlar.
    Motorları gerçekten güzel.Meganeye koyar bu motoru birde yağlı tip yüksek torka dayanan edc yide getirir geri kalanını düşünemiyorum
  • çok iyi değerler yakaalmış adamlar helal olsun

1.6 motorlar arasında en verimli ve en yüksek performanslısıymış testlere göre

kaynağı şimdi bulamadım ama bikaç noktada multjet ile ortak parça ve proje kullanmışlar sağlamlık konusundada sınıfı geçer bu motor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 motordan o değerleri çıkarmak hiç kolay değil.Gerçekten iyi iş çıkarmıişlar tebrik etmek lazım.
    Gün geliştikçe motor teknolojisi artıyor .Edc yide megane,talisman ve daha sonra kadjarada bu motorla getirirse fiyatda çok yukarlarda olmassa deli gibi satar
  • Sadece VAG icin degil? Diger firmalar icin de Alarm Çalıyor 😊😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

cihanin hesabini calmislar beyler

Bizzat kendim konuyu actim hesap benim

• Denizkubi vardı zamanında, heyyyyyy heyyy...

Şaka bir yana helal olsun adamlara. Yine de VAG açısından çok büyük bir sıkıntı yaratmaz, forumda 1.6 MPI 102 HP'lik enkaz motoru ölümüne savunanlar vardı vaktinde.
  • Bir de fransizlara cop derler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

cihanin hesabini calmislar beyler

Ben de boyle bisey yazacaktim :)

• vw hayatta hapi yutmaz kardeşim.öyle 160la 200le olmuyor bu işler.bu motoru vw den pahaliya satinca ne olacak kim alacak?cevap:
    hiçkimse
    Renault göbeğini sadece filo satışlarına bağlamış durumda.Yeni megane geliyor bak,uygun fiyattan piyasaya girse ortaliğin tozunu atar ama yine golf fiyati çekecekler latitude a passat fiyati çektikleri gibi,kimse almayacak mali yine vag götürecek.
    Deli gibi değer kaybeden arabaya golfle ayni parayi vermez bu ülkede kimse kusura kalmasin.
  • Renault motor yapmayı araba yapmaktan daha iyi biliyor bence

Şirket in bana tahsis ettiği 2015 symbol çok olumlu bir araç ama donanım konusu çok sıkıntılı klima sanayide ki kompresörlerden daha sesli arka koltuklar yatmıyor ama tüketimi ve motorun performansı muazzam Eco mod dan çıkınca araç sizi koltuğa yapıştırıyor tabi gaz pedalı ndaki o hassas noktayı bulursanız son viteste 2000 devri geçmeden çok iyi değerler yakalarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

vw hayatta hapi yutmaz kardeşim.öyle 160la 200le olmuyor bu işler.bu motoru vw den pahaliya satinca ne olacak kim alacak?cevap:
    hiçkimse
    Renault göbeğini sadece filo satışlarına bağlamış durumda.Yeni megane geliyor bak,uygun fiyattan piyasaya girse ortaliğin tozunu atar ama yine golf fiyati çekecekler latitude a passat fiyati çektikleri gibi,kimse almayacak mali yine vag götürecek.
    Deli gibi değer kaybeden arabaya golfle ayni parayi vermez bu ülkede kimse kusura kalmasin.

Daha ortada hic birsey yok megane satar her turlu
    Vw koseye sikisti bence yeni astra da cok iyi geliyor golf eskidi bence

• Cihanair tarafsızlığını kanıtlamıştır.

• Tam Türkiye için uygun motor dCi ekonomikliği ve sorumsuzluğu. Bir de bol motor ve otomatik seçeneği ile gelse vw ile yarışır satışlarda. Hatta bence fabrika çıkışlı LPG de olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomcu -- 19 Eylül 2015; 8:38:44 >
  • Renault clio ıv le poloya sıkı rakip olmuştu, umarım yeni Megane ile golfe rakip olur uygun pazarlama politikalariyla.

• onuda yenilerler veya highline donanimi ucuzlatir itelerler millete vw algisinin kirilmasi icin bu araclarin piyasaya uygun fiyattan girmesi sart.megani 50binden orta donanimla baslat 60bine iyi donanimla sat ver lpg garantisini bak bakalm ne oluyor ozaman.dizelide 65ten baslatirsin.kimse golf fiyatina megane almaz kardes.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.