Bildirim
Video Dosya Konusu: Merakla Beklenen Açık Dünya Oyunlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ME Catalyst çok iyi olacak. -
Mirror's Edge çok ilgimi çekti Star Citizen zaten yüzyılın en beklentili oyunu gibi ama bakalım ne olacak
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Sırasıyla ilgimi çeken yapımlar:
-Dead Island 2
-Escape From Tarkov
-MAFIA
-Mirror's Edge
Umarım oynama fırsatı bulurum.
Hack&slash ve TPS candır gerisi bana uzak olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
escape from tarkov mp bazlı olursa dendiği gibi gerçekten güzel olur bu arada wild da çok hoş duruyor.. mafia yı da zaten vito reis için beklıyoruz baya bilgilenidirici video olmuş
1. Horizon Dawn ..........2. Mirroes Edge : Catalyst ...... 3. Wild ........4. Escape From : Takarov. geri kalan oyunlar ise Trash games.
Listede Kingdom Come var ama ilham aldığı oyun Mount & Blade: Bannerlord yok.
Final Fantasy XV ve Mount & Blade Bannerlord nerede ? -
Güzel sunum olmuş,teşekkürler.Oyunların çarpıcı tanıtım videolarına biraz daha yerverseydin daha güzel olurdu,bu heyecanla 12.47dk çok az geldi. :D
Çıkış tarihleri hiçbirinin belli değil mi? -
mafia serisi bir klasik listemde.
Sadece açık dünya olarak değil, genel olarak da en çok beklediğim oyunlar; Yeni Legend of Zelda ve Final Fantasy 15'tir.Bence bu listede kesinlikle olması gerekiyordu ama neyse, sonuçta herkesin beklediği şeyler farklı.
Kişisel bir liste olduğu için listede olmayan açık dünya oyunları olması doğaldır. Ben listede olmayan genel açık dünya veya çizgisel farketmez final fantasy 7 remake ve 15, deux ex mankind divided, dishonered 2, persona 5, titanfall 2 ve legend of zeldanın yeni oyununu bekliyorum. Listede olan oyunlardan scalebound, mirrors edge catalyst, horizon zero dawn, kindom come deliverance oyunları ilgimi çekiyor. İnceleme puanlarından sonra bu oyunları zamanla edinmek isterim :)
Bilmediğim baya oyun varmış. Video için teşekkürler. Faydalı oldu benim için.
Kingdom Come ve M&B Bannerlord bekliyorum.Daha hiçbir bilgi yok ama TES 6'yı da uzun vadeli hedeflere ekledim.
bannerlord diye bir oyun geliyor esamesi bile okunmadı. yerli oyuna biraz ilgi lütfen -
no man skoy, ne kadar güzel atmosfere ve konuya sahip, grafikler süper duruyor ne zaman çıkıcak acaba, sırf o oyun için sistem toplamaya hazırım...
BU VİDEO EFSANE OLMUŞ DİREK KAYDEDİYOM
Gerçekten Bannerlord'un listede olmaması büyük fiyasko.
Oyunların hepsi birbirinden güzel. Bakalım bekliyoruz.
Benzer içerikler
- until dawn pc
- spiderman 2 torrent
- half life black mesa
- grand theft auto vi çıkış
- mortal kombat karakterleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X