Şimdi Ara

Video anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elinde nejdet hocanın videoları olan var mı ? Diğer dersler içinde olabilir. Amaç paylaşmak , hep beraber kullanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyasr -- 2 Eylül 2013; 21:53:12 >

• power 90 kullanıcısına yanıt
    Öyle değil hocam herhalde :D kendi sitesinde satılıyordu ondan bahsediyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

Öyle değil hocam herhalde :D kendi sitesinde satılıyordu ondan bahsediyorum :D

Para vererek alınan şeyi sana neden versinler? Aklın mantığın alıyormu? Alanlar çokmu zengin.Sen alda sen paylaş hepimiz yararlanalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KatipBey -- 2 Eylül 2013; 22:08:57 >
  • Herkes sizin gibi bencil olmayabilir . Elimde olmadığı için bu konuyu açtım. Elinde olan ve paylaşmak isteyen burada paylaşır . Şüpheniz olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

Herkes sizin gibi bencil olmayabilir . Elimde olmadığı için bu konuyu açtım. Elinde olan ve paylaşmak isteyen burada paylaşır . Şüpheniz olmasın

Bu yaptığımız bencillikmi oluyor? Sende bana aldığın kitapları göndersene? Bencillik yapma.
    Millet ona para verip alıyor. Kaldı ki nejdet hocanın hakkınada giriyorsun KUL HAKKI BÜYÜK BİRŞEYDİR....
    Ama sen bilemezsin belkide..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube video türkçe çevirme
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.