Şimdi Ara

Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
5
Favori
14.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bilgisayara görsellik olarak neler katabilirim diyordum. Daha sonra bileklerimi koyduğum yer hafif renk atmaya başlayınca bende çok geçmeden internetten karbon folyo sipariş ettim. Ölçüleri vs alırken adeta bir mimardım. Haliyle biraz uğraştırdı. Zaten acemiliği attım. Fotoğraflarda görebileceğiniz üzere touchpad kısmı biraz kötü oldu ama en uğraştırıcı yeri inanın orası. Ne taktikler ile o ölçüyü aldım bir Allah bir ben biliyorum. Neyse lafı fazla uzatmadan fotoğraflara geçmeden önce keşke siyah rengi alsaydım dedim. Çünkü klavye kısmı siyah olduğu için biraz değişik durdu ama bu hali bence orijinal halinden güzel. Yorum yapmadan önce Zevklerin ve Renklerin tartışılmayacağını belirtmek isterim. Buyrun fotoğraflar:

Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !  Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !  Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !  Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !  Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !

Bonus:

Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !

Yakında Fare'yi ve klavyeyi de folyolayacağım ve muhteşem bir takım olacak diye düşünüyorum.

• Gerçekten güzel olmuş. Touchpad kısmı biraz kötü olmuş. Rengi tam olmuş benim hoşuma gitti.

Orijinalden alıntı: ens1252

Gerçekten güzel olmuş. Touchpad kısmı biraz kötü olmuş. Rengi tam olmuş benim hoşuma gitti.

İnanılmaz efor sarfettim, Touchpad kısmını ayarlarken. Göz kararı kestim desem yalan söylemiş olmam. Eğer düşünürseniz Hepsiburada.com'dan koyu gri olan modeli alın. Rengi tam oturuyor.
    be together. not the same
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

Hoş olmuş hocam bence ama keşke logoları sökseydiniz önce. Güzel çalışma tebrikler

Hiç sormayı logoları hocam. Çıkartamadım valla ne kadar uğraştıysamda. Sonra dedim çıkartırsam düzgün yapışmaz, en iyisi dursun. Zaten bu folyoların özelliği leke filan bırakmıyor. Daha önce arabanın göğsünde vardı 1 yaz geçti üstünden çıkardık leke filan göremedim. Zaten bu ilk denemem, kalıpları alıp yeni bir düzenleme yapabilirim.

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

Hoş olmuş hocam bence ama keşke logoları sökseydiniz önce. Güzel çalışma tebrikler

Hiç sormayı logoları hocam. Çıkartamadım valla ne kadar uğraştıysamda. Sonra dedim çıkartırsam düzgün yapışmaz, en iyisi dursun. Zaten bu folyoların özelliği leke filan bırakmıyor. Daha önce arabanın göğsünde vardı 1 yaz geçti üstünden çıkardık leke filan göremedim. Zaten bu ilk denemem, kalıpları alıp yeni bir düzenleme yapabilirim.

Leke bırakmıyorsa hiç sıkıntı değil o zaman
    Bir ara bu logolardan satan birisi vardı galiba forumda ilgimi çekmişti. Tam kafanıza göre bir tarz yaptıktan sonra bulursanız güzel modifiye olur bence

• Hocam yaparken kasayi sokdunuz mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FurkanGLR

Hocam yaparken kasayi sokdunuz mu ?

Hayır direk üst yüzeyin ölçülerine göre kestim öyle yapıştırdım. Çıkarsam daha kolay olurdu ama touchpad kısmı yine uğraştırırdı.
  • Yapacaginiz sey komple yapistirip jiletle belirlediginiz yerlerden kesip sackurtmayla esnetmek biraz isin zoruna gitmisiniz komple yapistirip sadece klavye izasini touchpad izasini logolarin oldugu izayi jilet ile kesip cikarmak cok iyi olurdu

Orijinalden alıntı: wolferto

Yapacaginiz sey komple yapistirip jiletle belirlediginiz yerlerden kesip sackurtmayla esnetmek biraz isin zoruna gitmisiniz komple yapistirip sadece klavye izasini touchpad izasini logolarin oldugu izayi jilet ile kesip cikarmak cok iyi olurdu

Aklıma geldi, zaten haliyle yer yolu denedim ama touchpad hizası ayrı değil anlaşılmıyor yani. Ayrıca jilet, maket bıçağı vs çizer diye uğraşmadım.

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

Yapacaginiz sey komple yapistirip jiletle belirlediginiz yerlerden kesip sackurtmayla esnetmek biraz isin zoruna gitmisiniz komple yapistirip sadece klavye izasini touchpad izasini logolarin oldugu izayi jilet ile kesip cikarmak cok iyi olurdu

Aklıma geldi, zaten haliyle yer yolu denedim ama touchpad hizası ayrı değil anlaşılmıyor yani. Ayrıca jilet, maket bıçağı vs çizer diye uğraşmadım.

Siz onu tekrar ckkarmayi dusunuosaniz haklisiniz ciz me ihtimali var

bence başarılı olmuş.modifiye etmişsiniz bildiğiniz touchpad in sağ tarafı hariç sırıtmıyor

Orijinalden alıntı: make me happy

tebrikler hocam aşmışsınız siz

bence başarılı olmuş.modifiye etmişsiniz bildiğiniz touchpad in sağ tarafı hariç sırıtmıyor

O kısmı kendimce biraz daha modifiye ettim, o yamuk yumuk olan yer kayboldu.

quote:

Soyle sokerek,daha professionalce yapilirsa gercekten mukemmel olur.Yanlis anlamayin sizinkide guzel ,emege saygi.

Birde kasa kalitesi malumunuz boyle kaplamalar cok iyi olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Soyle sokerek,daha professionalce yapilirsa gercekten mukemmel olur.Yanlis anlamayin sizinkide guzel ,emege saygi.

Yanlıi anlanacak bir tarafı ypk benimki cidden kötü oldu. Amacım bir fikir vermekti, ben de acemiliği attım. İkinci yapacağım daha iyi olacaktır kesinlikle. Birde bir sonrakinde touchpas kısmını komple kaplamayı düşünüyorum hiç kullanmıyorum çünkü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlıi anlanacak bir tarafı ypk benimki cidden kötü oldu. Amacım bir fikir vermekti, ben de acemiliği attım. İkinci yapacağım daha iyi olacaktır kesinlikle. Birde bir sonrakinde touchpas kısmını komple kaplamayı düşünüyorum hiç kullanmıyorum çünkü.

Eminimki çok güzel olacaktır ama dediğim gibi bir dahakine kesinlikle sökün :)

• Birşey soracağım. Biz C coverı ücretsiz göndermiştik size değil mi?

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Birşey soracağım. Biz C coverı ücretsiz göndermiştik size değil mi?

Evet

&#9556;&#9552;&#9552;&#9559;
    &#9553;&#9608;&#9608;&#9553;
    &#9553;(O)&#9553;&#9835; &#9834; &#9835; &#9834;
    &#9562;&#9552;&#9552;&#9565;
    &#9604; &#9608; &#9604; &#9608; &#9604; &#9604; &#9608; &#9604; &#9608; &#9604; &#9608;
    Min- - - - - - - - - - - -&#9679;Max
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

folyo kaça geldi hocam? Benimde aklıma yattı şimdi Folyolamak

7 lira + 4 lira kargo ücreti var hepsiburada.com'dan aldım. Ama inanılmaz çok geliyor folyo, her yere yapıştırasım geliyor

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.