Şimdi Ara

Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
14.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Normalde bugün elimde olması gerekiyordu ama kargo firmasını aradım adınıza gelen kargo yok dediler. Yarın -gelirse- ilk açılış videosu yapmak istiyorum.

    Oyun testi olarak şu an bende bulunan ve test edeceğim oyunlar: BF3, Watchdogs, Mirrors Edge vs çok fazla oyunum yok ama zaman ilerledikçe başka oyunlar da gelecektir.

    Umarım benim victor'u beklediğim gibi beb de sizi bekletmem.


    Edit:

    1- Üstün körü ilk açılış incelemesi.

    Arkadaşlar bilgisayar bugün geldi. Kutulaması gayet normal, zarar göremeyecek şekilde. Malzeme kalitesi normal gibi geldi. Sonuçta alüminyum, metal vs değil. Sağlamlık hissiyatı veriyor. Ağırlığı bana önceki kullandığım Packardbell TJ75'e göre hafif geldi. Klavyenin ESC F1,F2 yani en üst tuşları pek sağlam değilmiş gibi geldi. Dikkat edin sadece öyle gibi geldi diyorum sağlamlığına laf yok. Ürünü Freedos olarak aldım ama içinde 30 gün keyli w7 var. Şu an için bu işletim sistemini kullanacağım. Bilgisayarın içinde bir adet Philips DVD çıktı, Sanırım Driver DVD'si. Pakete de 2 adet DVD koymuşlar. Yani toplamda 3 Adet DVD var, bunlara değineceğim. İşletim sistemi kendi kurdukları w7 olarak kalmış. Gerekli indirmeleri yapmadan da formatlamayı düşünmüyorum. Bilgisayarın açılışı w7 olmasına bile 8 saniye gibi kısa bir süre içinde gerçekleşti. Beklemededir, uykudadır diye düşündüm ve kapatıp yeniden açtım ancak değişen bir şey olmadı. SSD farkını burada görüyoruz sanırsam. Isıya gelirsek bilgisayarım yaklaşık 20 dakikadır açık. Bulunduğum mekan içi 32 derece. Bilgisayar sıcaklıkları gayet normal. CPUID ile en yüksek sıcaklık 55 Derece ile işlemci sıcaklığı. Bilgisayar içinde ısı yok gibi ama Klavyenin sol işaret parmağı kılavuzundan itibaren başlayarak sağa doğru klavye üstü biraz ılık.

    Fotoğrafları ve diğer incelemeleri en kısa zamanda yapacağım. Şimdilik üstünkörü bunları yazabildim.

    2- Aceleyle gelmiş Oyun hevesi ve sıcaklığı

     Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !


    Yaklaşık yarım saat BF3 Full Ultra ayarda ısı 89 dereceye kadar çıktı, daha sonra tırstım kapattım. Bana fazla geldi ki fazla bence. Klavyeye ısı vurmuyor bu çok iyi. Hatta programda değeri görünce şaşırdım nasıl 89 yazıyor diye. WASD tarafı temiz. Isı hissedilmiyor. Ancak Hoparlör tarafına elinizi tutunca ısının yaktığını hissediyorsunuz. Oyunu kapadıktan 5 dakika sonra sıcaklık değerleri normale döndü. Oyunu FPS olarak değil de daha çok ısıyı gözlemlemek için oynadım diyebilirim. Açıkçası biraz fazla gibi geldi.




    KUTU İÇERİĞİ

    Ürünün size geliş şekli dışındaki kutuyla birlikte geliyor. Normal Laptop kutuları gibi yani. İçinden de Laptop'ın bulunduğu esas kutu çıkıyor. Kutulaması dediğim gibi gayet iyi, kargoda bir sorun olacağını sanmıyorum. Ek olarak sipariş verdiğimde çanta olmadığını belirttiler. Önümüzdeki haftalarda kargolanacakmış. Kutudan o eksik çıktı. Kutu açma videosu için Shumin hocamın videosunu referans alabilirsiniz. Birebir aynı şekilde geliyor.

     Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !




    KALINLIK & MALZEME

    Kalınlığı mümkün oldukça herkesin evinde, elinde bulunan pil ile yaptım. Neden ben de bilmiyorum. Kalınlığı arka tarafta daha fazla. Öne doğru hafif inceliyor. Sibel Can iken Hülya Avşar oluyor diyebiliriz çok fark yok. Ayrıca tarzınıza göre değişir ama kalın laptoplar bana her zaman sağlammış gibi gelir. Ayrıca muscle tarz tasarımları da sevdiğim için kötü yönü benim için yok. Malzeme kalitesi olarak plastik kullanılmış. Ne derece götürür bilmiyorum ama bir sıkıntı görmedim. Ellerim çok terler bu nedenle kafamdaki tek tedirginlik bileklerin geldiği touchpad bölgesi zamanla renk atar gibi geldi bana.. Kapak metal görünümlü fırçalanmış. Hoparlör tarafının dizaynı da hoşuma gitti diyebilirim. Şimdilik bu konu hakkında diyeceklerim bunlar.

     Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !




    BAŞLIK BULAMADIĞIM DİĞER YORUMLAR

    Resimlerden yola çıkarak bir kaç şeye değineceğim. Öncelikle Touchpad üstündeki mikrofonumsu delik. Galiba Webcam mic burası oluyor. Ayrıca Webcam'in yanında da minik bir yuvarlak var. Jelantinleri çıkarmadığım için ne olduğu hakkında yorum yapmayacağım ama ya orası da mikrofondur ya da WebCam uyarı ledidir. Parmak izi okuyucu güzel çalışıyor. Ancak kullanmaya gerek var mı bilmiyorum. Kullanmasam da Touchpad kısmına güzellik takmış diyebilirim. Klavye ışıklandırması hakkında yorum yapmayacağım. Gündüz vaktiyle kendimi de kandırmayım sizi de kandırmayım ama hoş görüntü verdiği kesin. Akşam olunca klavyenin detaylı fotoğraflarını çekerim. Aşağıda öngörü olsun diye ışıklı hali (sağdaki) ve ışıksız halinin resmini koydum. Batarya kalınlığı, büyüklüğü benim için önemli diyenlere de ufak bir referanslı fotoğraf çektim. O büyüklüğe batarya ağırlığı bence hafif. Ek olarak Enter tuşu bazı durumlarda bazen zor iniyor. Sanırım kesim hatası olmuş. Birde uçak modu tuşu var. Bu tuşu başka bir komut ile değiştirmeyi deneyeceğim. Benim işime yaramıyor. Faturası ProBook serisi olarak kesilmiş. Sanırım resmiyette Victor markası yok. Birde Cihazın tasarımında bir eksiklik var. Pili çıkarınca sağ taraf oynuyor. Biraz kötü olmuş pil tasarımı. Tabi içine 3 Ram slotu + 2 HDD + var mı bilmiyorum msata slotu anca şekli şemali uymuş kasaya.

     Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !




    SON OLARAK

    Kesinlikle olmuş diyorum. Derseniz o kadar para bayılsam bana da güzel gelir. Haklısınız diyemem. Uzun süredir laptop arayışı içerisindeydim. Bu süre zarfında Acer aldım iade ettim. Sonunda da dayanamayıp Victor'u sipariş ettim. Firma olarak PRO2000 zaten başarılı bir firma. Bunu çeşitli sitelerin yorumlarında da görebilirsiniz. Sipariş süresince aksiliklerle karşılaştım ama sağolsun firma çok ilgilendi. Bu aksiliklerin birisi benden dolayı, birisi de kimden dolayı bilmiyorum sanırım Clevo'dan dolayıydı. Cihaz elime biraz geç geçti. İnternetten verilen siparişlerde testin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz burda. Sorun çıkınca başka bir bilgisayar ile sistemi yolladılar sağolsunlar. Ancak Kapıdan kapıya kargo ile teknik servis nasıl işleyecek bu konuda bilgim yok.




    Ek olarak incelememi istediğiniz başka yönler varsa söyleyebilirsiniz. Elimden geldiğince buraya eklemeye çalışırım. Şu an için depolama sıkıntısı mevcut. Oyun olarak Watch_dogs yüklemeyi düşünüyorum. Birde kendi oynadığım LoL'ü kitleler isterse ki bence test etmeye gerek yok. Full HD + Full Ayarda GT750 Ekran kartıyla 90 ve üzeri FPS aldım diyebilirim.




    29 EKİM 2014 GÜNCELLEMESİ


    Kameram nihayet elime geçti. Telefona göre daha güzel fotoğraflar çıkabilir. Bir kaç iç ve dış resmi ekledim. Ekran kalitesini belli etmeye çalıştım.

     Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması ! Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !

    Vida Eksik

     Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !





    ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR BİLGİSAYAR DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM GÜNCELLEMESİ

    Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bilgisayara görsellik olarak neler katabilirim diyordum. Daha sonra bileklerimi koyduğum yer hafif renk atmaya başlayınca bende çok geçmeden internetten karbon folyo sipariş ettim. Ölçüleri vs alırken adeta bir mimardım. Haliyle biraz uğraştırdı. Zaten acemiliği attım. Fotoğraflarda görebileceğiniz üzere touchpad kısmı biraz kötü oldu ama en uğraştırıcı yeri inanın orası. Ne taktikler ile o ölçüyü aldım bir Allah bir ben biliyorum. Neyse lafı fazla uzatmadan fotoğraflara geçmeden önce keşke siyah rengi alsaydım dedim. Çünkü klavye kısmı siyah olduğu için biraz değişik durdu ama bu hali bence orijinal halinden güzel. Yorum yapmadan önce Zevklerin ve Renklerin tartışılmayacağını belirtmek isterim. Buyrun fotoğraflar:

     Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !  Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !  Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !  Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !  Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !

    Bonus:

     Victor G701 ÖZELLEŞTİRİN DEDİLER SUYUNU ÇIKARDIM - Karbon Folyo Uygulaması !

    Yakında Fare'yi ve klavyeyi de folyolayacağım ve muhteşem bir takım olacak diye düşünüyorum.


    OYUN PERFORMANS VİDEOLARI - SIRAYLA EKLENECEK


    ÖNEMLİ NOT: ARKADAŞLAR VİDEOLARI 720P + TAM EKRAN İZLEMENİZİ ÖNERİRİM. SOL ÜST KÖŞEDE FPS VE ISI DEĞERLERİNİ RAHATLIKLA GÖREBİLİRSİNİZ.


    Watch_dogs performansı.


    Ayarları oyun içinde girerek gösterdim. Ortam değişimine göre anlık fps düşmesi yaşanıyor. Ayarları 1 milim kıssak çok performanslı şekilde oynanabilir diye düşünüyorum. Video'yu özellikle araba görevinde çektim çünkü düşerse araba sürerken düşüyor fps. O da genelde tünel giriş çıkışlarında vs yaşanıyor.


    GRID Autosport Benchmark testi yaptım. Sanırım çekimde ayarı yanlış yaptığım için biraz kötü ama 720p yapıp küçük ekran izlerseniz detayları görebilirsiniz. FPS ortalama 40 civarı. Videoda da var zaten.




    Battlefield 3 Full Ultra ayar.




    Call of Duty: Advanced Warfare Full Ayar.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 16 Ocak 2015; 22:08:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kasa içi ve dışı sıcaklık, bunun hissedilebilirliği, hoparlör ve ekran renk-görüş açısı ile ilgili bilgileri verebilirseniz harika olur hocam
  • Hayırlı olsun, gule gule kullan arkadasım.

    Onemli degil, gec olsun da guc olmasın. Yukarıdaki arkadasa ek olarak malzeme kalitesi, klavye hissi,furmark, aidata testleri vs. de guzel olurdu. Bir de o kısa sure kullandıgın Acer ile karsılastırabilirsin mesela.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colourofthelife

    Hayırlı olsun, gule gule kullan arkadasım.

    Onemli degil, gec olsun da guc olmasın. Yukarıdaki arkadasa ek olarak malzeme kalitesi, klavye hissi,furmark, aidata testleri vs. de guzel olurdu. Bir de o kısa sure kullandıgın Acer ile karsılastırabilirsin mesela.


    Sağ olun, daha iyileri sizin olsun hocam.
    Aslında o benchmark testlerinden hafif tırsıyorum bir zarar gelir diye. Nede olsa bugüne kadar böyle bir test yapacak donanımım olmadı + testler hakkında bir bilgimde yok.

    Sıcaklık olarak kasa içi sıcaklığı programlar vasıtası ile görebilirim ama klavye üstü vs sıcaklık göreceli olur. Elimden geldiği kadar oyunlarda, normal kullanımda özellikle ısı ve performansı test edeceğim. En son packard bell kullandım 5 senelik. 96 dereceyi görünce kapadım daha da açmadım.

    Yine aynı şekil kasa kalitesi vs full aleminyum kasa kullanmadığım için anca kullandığım eski modeller arası kıyaslama yapabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 14 Ağustos 2014; 13:03:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, gule gule kullan hocam
    Test'lerinizi gozlemlerinizi bekliyoruz. Kasa, Isı fps degerlerini detaylı olarak, bizimle paylasırsanız iyi olur,Tekrardan hayırlı olsun.
  • yakında az sonra gibi baslık olmuş neyse hayırlı olsun :D
  • Hayırlı olsun muhsin beyin yaşadığı sorunları yaşamamanız dileğiyle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer

    Hayırlı olsun muhsin beyin yaşadığı sorunları yaşamamanız dileğiyle...

    Ne gibi sorunla karşılaşmış ? İsmen tanımıyorum fan problemi olan abimiz mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer

    Hayırlı olsun muhsin beyin yaşadığı sorunları yaşamamanız dileğiyle...

    Ne gibi sorunla karşılaşmış ? İsmen tanımıyorum fan problemi olan abimiz mi ?

    Evet forumda ki ismini bilmiyorum youtube da videolarını gördüm sonradan forum dada konusu olduğunu öğrendim iade edip monster alacaktı en son

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer


    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer

    Hayırlı olsun muhsin beyin yaşadığı sorunları yaşamamanız dileğiyle...

    Ne gibi sorunla karşılaşmış ? İsmen tanımıyorum fan problemi olan abimiz mi ?

    Evet forumda ki ismini bilmiyorum youtube da videolarını gördüm sonradan forum dada konusu olduğunu öğrendim iade edip monster alacaktı en son

    konu linkini alabiliir miyim ?


    hayırlı olsun, pil ömrü hakkında bilgilendirirsen sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer


    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer

    Hayırlı olsun muhsin beyin yaşadığı sorunları yaşamamanız dileğiyle...

    Ne gibi sorunla karşılaşmış ? İsmen tanımıyorum fan problemi olan abimiz mi ?

    Evet forumda ki ismini bilmiyorum youtube da videolarını gördüm sonradan forum dada konusu olduğunu öğrendim iade edip monster alacaktı en son

    konu linkini alabiliir miyim ?


    hayırlı olsun, pil ömrü hakkında bilgilendirirsen sevinirim

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95860282

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen


    quote:

    Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer


    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer

    Hayırlı olsun muhsin beyin yaşadığı sorunları yaşamamanız dileğiyle...

    Ne gibi sorunla karşılaşmış ? İsmen tanımıyorum fan problemi olan abimiz mi ?

    Evet forumda ki ismini bilmiyorum youtube da videolarını gördüm sonradan forum dada konusu olduğunu öğrendim iade edip monster alacaktı en son

    konu linkini alabiliir miyim ?


    hayırlı olsun, pil ömrü hakkında bilgilendirirsen sevinirim

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95860282



    Ne zaman inceleme yaparsınız ?

    Acele ederseniz sevinirim bende alacağım ama görüşlerinize ihtiyacım var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan907kaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen


    quote:

    Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer


    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer

    Hayırlı olsun muhsin beyin yaşadığı sorunları yaşamamanız dileğiyle...

    Ne gibi sorunla karşılaşmış ? İsmen tanımıyorum fan problemi olan abimiz mi ?

    Evet forumda ki ismini bilmiyorum youtube da videolarını gördüm sonradan forum dada konusu olduğunu öğrendim iade edip monster alacaktı en son

    konu linkini alabiliir miyim ?


    hayırlı olsun, pil ömrü hakkında bilgilendirirsen sevinirim

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95860282



    Ne zaman inceleme yaparsınız ?

    Acele ederseniz sevinirim bende alacağım ama görüşlerinize ihtiyacım var.

    10 dakika önce elime ulaştı bilgisayar. Şu an da bilgisayardan yazıyorum. İncelemem detaylı olabilir, zaman alabilir. Bu yüzden bana bağlı kalmayın derim.
  • hocam video lu inceleme yapma şansınız olursa daha iyi olur :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer

    hocam video lu inceleme yapma şansınız olursa daha iyi olur :)

    Kameram elimde değil maalesef. İlk başta öyle düşünmüştüm ama en kötü fotoğraflar ile incelerim. Değişen bir şey olmaz diye düşünüyorum. Ses testleri vs de kamera gelince artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer

    hocam video lu inceleme yapma şansınız olursa daha iyi olur :)

    Kameram elimde değil maalesef. İlk başta öyle düşünmüştüm ama en kötü fotoğraflar ile incelerim. Değişen bir şey olmaz diye düşünüyorum. Ses testleri vs de kamera gelince artık.

    Fan sesi var mı , rahatsız edici mi?

    Birde ısı klavye ye vuruyor mu, rahatsız ediyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan907kaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer

    hocam video lu inceleme yapma şansınız olursa daha iyi olur :)

    Kameram elimde değil maalesef. İlk başta öyle düşünmüştüm ama en kötü fotoğraflar ile incelerim. Değişen bir şey olmaz diye düşünüyorum. Ses testleri vs de kamera gelince artık.

    Fan sesi var mı , rahatsız edici mi?

    Birde ısı klavye ye vuruyor mu, rahatsız ediyor mu ?

    Fan sesi yok. Manuel olarak hızlandırırsanız sessiz ortamda duyuluyor. Şu an arkaplanda müzik var fanı hızlandırdım, müzik sesi fan sesini bastırıyor. Yoksa fan sesinden eser yok. Klavyedeki ısı kişiye göre rahatsızlık verebilir. Benim klavyenin sağ tarafı sıcağa yakın ılık şuan. Rahatsızlık vermiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen

    quote:

    Orijinalden alıntı: kaan907kaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer

    hocam video lu inceleme yapma şansınız olursa daha iyi olur :)

    Kameram elimde değil maalesef. İlk başta öyle düşünmüştüm ama en kötü fotoğraflar ile incelerim. Değişen bir şey olmaz diye düşünüyorum. Ses testleri vs de kamera gelince artık.

    Fan sesi var mı , rahatsız edici mi?

    Birde ısı klavye ye vuruyor mu, rahatsız ediyor mu ?

    Fan sesi yok. Manuel olarak hızlandırırsanız sessiz ortamda duyuluyor. Şu an arkaplanda müzik var fanı hızlandırdım, müzik sesi fan sesini bastırıyor. Yoksa fan sesinden eser yok. Klavyedeki ısı kişiye göre rahatsızlık verebilir. Benim klavyenin sağ tarafı sıcağa yakın ılık şuan. Rahatsızlık vermiyor.

    Sağ taraf önemli deil. Klavyeyi ikiye böl sol tarafı ısınmıyorsa sorun yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan907kaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen

    quote:

    Orijinalden alıntı: kaan907kaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer

    hocam video lu inceleme yapma şansınız olursa daha iyi olur :)

    Kameram elimde değil maalesef. İlk başta öyle düşünmüştüm ama en kötü fotoğraflar ile incelerim. Değişen bir şey olmaz diye düşünüyorum. Ses testleri vs de kamera gelince artık.

    Fan sesi var mı , rahatsız edici mi?

    Birde ısı klavye ye vuruyor mu, rahatsız ediyor mu ?

    Fan sesi yok. Manuel olarak hızlandırırsanız sessiz ortamda duyuluyor. Şu an arkaplanda müzik var fanı hızlandırdım, müzik sesi fan sesini bastırıyor. Yoksa fan sesinden eser yok. Klavyedeki ısı kişiye göre rahatsızlık verebilir. Benim klavyenin sağ tarafı sıcağa yakın ılık şuan. Rahatsızlık vermiyor.

    Sağ taraf önemli deil. Klavyeyi ikiye böl sol tarafı ısınmıyorsa sorun yok

    Biraz oyun oynadım, Klavyede problem yok. Ancak ekran ile klavye bölümünün kesiştiği noktada -hoparlör kısmı- el değmeyecek kadar ısındı diyebilirim. Şimdilik bir problem yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen

    quote:

    Orijinalden alıntı: kaan907kaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen

    quote:

    Orijinalden alıntı: kaan907kaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Citoyen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdampfer

    hocam video lu inceleme yapma şansınız olursa daha iyi olur :)

    Kameram elimde değil maalesef. İlk başta öyle düşünmüştüm ama en kötü fotoğraflar ile incelerim. Değişen bir şey olmaz diye düşünüyorum. Ses testleri vs de kamera gelince artık.

    Fan sesi var mı , rahatsız edici mi?

    Birde ısı klavye ye vuruyor mu, rahatsız ediyor mu ?

    Fan sesi yok. Manuel olarak hızlandırırsanız sessiz ortamda duyuluyor. Şu an arkaplanda müzik var fanı hızlandırdım, müzik sesi fan sesini bastırıyor. Yoksa fan sesinden eser yok. Klavyedeki ısı kişiye göre rahatsızlık verebilir. Benim klavyenin sağ tarafı sıcağa yakın ılık şuan. Rahatsızlık vermiyor.

    Sağ taraf önemli deil. Klavyeyi ikiye böl sol tarafı ısınmıyorsa sorun yok

    Biraz oyun oynadım, Klavyede problem yok. Ancak ekran ile klavye bölümünün kesiştiği noktada -hoparlör kısmı- el değmeyecek kadar ısındı diyebilirim. Şimdilik bir problem yok.

    Oyun oynarken zaten o kısıma elin değmiyor bu sebepten dolayı sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.