Şimdi Ara

Vice City Gömleği Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Palmiyeli falan tatil gömleği alıcam nerde bulurum size soruyum dedim nete yazdımı direk vice tshirtleri çıkıyor bulamadım

aynısı olması şart değil mavi turuncu kırmızı yeşil renk farketmez palmiyeli falan gömlek arıyorum

Vice City Gömleği Arıyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vice City Gömleği Arıyorsan Bilmen Gerekenler

Grand Theft Auto: Vice City oyununun ikonik karakteri Tommy Vercetti'nin giydiği gömlek, moda dünyasında yeniden trend haline geldi. İster bir cosplay meraklısı ister nostalji aşığı olun, Vice City gömleği gardırobunuzda mutlaka yer alması gereken bir parçadır.

Tommy Vercetti Gömleğinin Özellikleri:

• Parlak pembe renk
    • Hawaii tarzı çiçek deseni
    • Kısa kollu ve düğmeli
    • Rahat ve nefes alabilen kumaş

Nereden Bulabilirsin:

• Tommy Vercetti Gömleği Trendyol: Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, çeşitli Tommy Vercetti gömlek modelleri sunmaktadır.
    • GTA Vice City Gömleği: Resmi Rockstar Games mağazasında, oyunun hayranlarına özel GTA Vice City gömleklerini bulabilirsin.
    • GTA Vice City Tommy Gömleği: Amazon, AliExpress ve eBay gibi çevrimiçi mağazalar da çok çeşitli Vice City gömlekleri satmaktadır.

Nasıl Kombinlersin:

Tommy Vercetti gömleği, hem rahat hem de şık bir parçadır. Beyaz şort veya kot pantolonla kombinleyerek günlük bir görünüm elde edebilirsin. Özel bir etkinlik için siyah pantolon veya etek ile birleştirerek daha resmi bir tarz yaratabilirsin.

Fiyat Aralığı:

Vice City gömleklerinin fiyatları modele, malzemeye ve markaya göre değişmektedir. Uygun fiyatlı seçenekler 100 TL'nin altında bulunabilirken, yüksek kaliteli ve lisanslı ürünler 300 TL'ye kadar çıkabilir.

Gardırobuna ikonik bir dokunuş katmak istiyorsan, Tommy Vercetti gömleği tam da aradığın şey olabilir. Renkli deseni ve rahat tasarımıyla öne çıkarken, GTA Vice City oyununun nostaljik anılarını canlandıracaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • "hawaii gömlek" şeklinde ararsan bulursun.
  • Defacto'da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recep ivedik gömleği de
  • Vercetti'de durduğu gibi durmaz
  • O senin dediğin Bahama tarzı gömlekler. İlk çıkışı Tommy Bahama'dır bu gömleklerin. Sitesi:http://www.tommybahama.com/store/index_intl.jsp

Türkiye'ye gönderim yapıyorlar, ama fiyatlar çok tuzlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA Vice City Görev Listesi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.