Şimdi Ara

ViBER uygulaması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
91.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.TAH

Bende sürekli kullanıyorum fakat başımdan garip bir olay geçti; geçen bir avm'de telefon elimde viber'le konuşuyordum.Sonra birden bire normal olarak çağrıgeldi telefon kulağımdaydı çaldı! :) ilk önce korktum! sonra utandım haliyle. Şimdi sorum şu viber uyg. biriyle konuşurken normal çağrılar engellenebilir mi? Ben viberle konuşurken çamlasın telefonum yahu! Görüşmemin yarıda kesilmeside cabası

evet haklısın aslında.. düşünsene viber gelişio kullanılıo otobüste konuşurken telefon gelio ve kulağında çalmaya başlıo :D

iphone görmememiş insan muamelesi göreces
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

quote:

Bende sürekli kullanıyorum fakat başımdan garip bir olay geçti; geçen bir avm'de telefon elimde viber'le konuşuyordum.Sonra birden bire normal olarak çağrıgeldi telefon kulağımdaydı çaldı! :) ilk önce korktum! sonra utandım haliyle. Şimdi sorum şu viber uyg. biriyle konuşurken normal çağrılar engellenebilir mi? Ben viberle konuşurken çamlasın telefonum yahu! Görüşmemin yarıda kesilmeside cabası

evet haklısın aslında.. düşünsene viber gelişio kullanılıo otobüste konuşurken telefon gelio ve kulağında çalmaya başlıo :D

iphone görmememiş insan muamelesi göreces

hakikatten rezil bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Begenmedim ... Cok super diyen arkadaslar fazla belesci galiba internet hizi 8 bit wifi den arkadas aradi ayni ewdeydik farkli odalarda ama ses 10 sn snra geliyodu xD ucuz malin yahnisi yani xD

Yapamadıysan o senin sorunun bence. Madem çok paran vardıda neden yükledin? Beleşin fazlası azımı var? Beleş adı üstünde "ücretsiz" anlamını taşır. İyi çalıştığını görseydin burayı ağlama duvarı yapmazdın elit insan Zaten yarın bir gün bir daha dener, baktı iyi çalışıyor, beleşciler kervanına katıldım demeni bekliyoruz

Farklı günlerde 3-4 kere kullandım şu ana kadar. Kusursuz ses kalitesi. Olurda internet bağlantısı kötü olur veya cafede download vs olursa sesin iletim süresi uzayabilir yada ses gitmeyebilir. Yurtdışında olanlar için çok avantajlı

Haha gercekten yazdiklarina cok guldum ama uygulamayi beles diye yuklemedim ve insanlari aptalca bi programla aricak kadar zavalli degilim merak etme xD ama bana o hazzi vermedi bu program.yada o gunki sanssizlik o kadarini bilemicem zaten rehberimdeki cogu insab BB kullaniyor cokda isime yaramayan bi program;)

• forum'a üyelikleri kimlik numarası ile yaş sınırı konması gerekiyor... çoluk çocuk üye olamasın tartışmalar olsa bile belirli bir seviyede olsun diye...
  • Artık uzun soluklu konuşmadan önce kısıyorum sesi
  • quote:

Artık uzun soluklu konuşmadan önce kısıyorum sesi

En mantıklısı :D
  • burdaki kullanim amaclarini bilemem herkez kendine gore kullanir ama ben yurtdisindaki kuzenim sanki burdaymis gibi surekli konusabiliyoruz bunun en guzel yani skype yada msn yada benzeri programlarda oldugu gibi acaba actimi degil telefon gibi aramak olmus

skype ile viber arasi fark bana gore skypeda ortam seslerini arkadaki fon seslerini cok rahat duyulmasi, viber da ise sadece yalın ve temiz bir ses seklinde

ama arasindaki veri bant i ucretlerini dusunursek uzun ve sık konusma icin bana gor viber
  • Bende viber kurdum kullaniyorum etrafimdaki insanlara da kurdurttum onlarda kullaniyorlar. Artik birbirimizi viber uzerinden ariyoruz sadece.

Kafama takilan birsey var ama. Bu devirde kimse kimseye bedava hizmet vermezken bu viber neden bedava. Reklam bile yok.

Aldigimiz hizmetin bedeli olarak adamlara telefon rehberimizdeki butun isimleri ve numaralari paylasmis oluyoruz sanirim.

Viberi gelistiren firma bu bilgileri nasil kullanacak merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysado
    Bende viber kurdum kullaniyorum etrafimdaki insanlara da kurdurttum onlarda kullaniyorlar. Artik birbirimizi viber uzerinden ariyoruz sadece.

Kafama takilan birsey var ama. Bu devirde kimse kimseye bedava hizmet vermezken bu viber neden bedava. Reklam bile yok.

Aldigimiz hizmetin bedeli olarak adamlara telefon rehberimizdeki butun isimleri ve numaralari paylasmis oluyoruz sanirim.

Hocam milyon kullanan var okadar numarayi kim naapsin ayrica heywirede de reklam yoktu simdi yerel reklamlar goruyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipade de kurduk aktivasyon için kendi numaramı yazdım gelen onay kodunu ipade girdim tadammm işlem tamam ipad oldu telefon bombaaa gibi maaşallah.. heywire lada sms olayını hallettik .. bi kamera eksik kaldı oda donanımsal olduğu için artıkın ipad2 bekleyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

ipade de kurduk aktivasyon için kendi numaramı yazdım gelen onay kodunu ipade girdim tadammm işlem tamam ipad oldu telefon bombaaa gibi maaşallah.. heywire lada sms olayını hallettik .. bi kamera eksik kaldı oda donanımsal olduğu için artıkın ipad2 bekleyeceğiz

bu programa yakında mesajlaşma özelliğide geliyor...

• Viber ile I4 ten I3 leri arayamıyorsun ama I3 ten I4 leri arayabiliyorsun.
    Karsı taraf calıyor gibi gozukuyor ama aranan telefon calmıyor.(I4 ten aradıgında)
    I3 ten aradıgında I4 normal calıyor ve acıncada konusuyorsun.
    Neden acaba bir bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightechx -- 14 Aralık 2010; 22:15:21 >
  • İ4 den i3 u arayip konustum sorun yok
  • @hightechx
    iPhone 3'ün bildirimleri kapalı değil dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysado

Bende viber kurdum kullaniyorum etrafimdaki insanlara da kurdurttum onlarda kullaniyorlar. Artik birbirimizi viber uzerinden ariyoruz sadece.

Hayatta hiçbir şey bedava değildir, biraz beyin jimnastiği yapalım:

When you install the Viber App and register on the Site, you will be asked to provide your phone number and to allow us access to your iPhone address book (collectively, "Personal Information"). A copy of your address book will be stored on our servers.
    ****Iphone adres fihristimizdeki tüm kişisel bilgiler, adresler, eposta ve telefon numaraları yurtdışındaki bir sunucuya gidiyor.

Viber also maintains call and connection logs to the system. These logs contain your internal Viber identification which is a combination of your account identification (i.e., your phone number) and Apple Unique Device Identification ("UDID"). All call and connection logs are maintained indefinitely.
    ****Tüm çağrı ve logları bu yabancı sistemde sonsuza kadar saklanıyor.

Your IP Address is used to help identify you and to gather demographic information about our members and users as a whole. Any or all of these activities with regard to Site usage information may be performed on our behalf by our services providers, including, for example, our analytics vendor(s) and our e-mail management partner(s).
    ****Bağlantımız ve bilgilerimiz demografik araştırmalarda kullanılıyor ve yardımcı analiz şirketlerine de veriliyor.

We may provide Personal Information to trusted third-parties who work on behalf of or with us.
    ****Kişisel bilgilerimizi büyük abilerine de gönderebiliyorlar.

Administrator, 40 Kimonos St.3095 Limassol, Cyprus.
    ****Şirket yönetiminin adresi

Bu yazdıklarım şirketinhttp://www.viber.com/privacypolicy.html adresindeki bilgilerle yaptığım bir komplo teorisi şakasıdır

• Açıklama güzel olmuş saygı duyuyorum fakat bunların hiçbiri bizi ilgilendirmiyor

Aldığımız bir mail adresinde dahi bunlar oluyor...heleki Facebook...bu viber uygulamasının yanında kırmızı bultenle aranan katil zanlısı gibi kalır:)) o yuzden onların ne kazandığı açıkcası beni ilgilendirmiyor...sadece konuşuyorum..,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 15 Aralık 2010; 8:38:09 >
  • viper bencede güzel bir olay illa kendi telefonunuda kaydetmene gerek yok başka bir numarayıda kaydedebiliyorsun ben iphone na kendi telefonumu kaydettim ipad e ise eşimin numarasını kaydettim wifi olduğu sürece kesintisiz konuşalabiliyor.

heywire programıda mesaj atmaya yarıyor buda güzel bir program
  • Viber ikonunu normal telefon ikonu yaptım ve eski telefonu ekrandan kaldırdım şimdi direk Viber'i kullanıyorum, bitesms'i yine aynı sekilde kullanıyorum mesaj ikonu koydum ve eski mesajlar uygulamasını kaldırdım.
    Yaşasın JB özgürlüğü birde JB yapanlara hırsız derler.
  • Beyler update geldi baya bisey yaziyor ama tam okumadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko
    Beyler update geldi baya bisey yaziyor ama tam okumadim

Bende update açıklamasına bakamadım, update ile neler geldigini bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.