Şimdi Ara

ViBER uygulaması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
91.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

Orijinalden alıntı: teknoca

program resmen hayat yakında android ve blackberry'lere de gelicekmiş. Nokia'ya ve Turkcell'e acıyorum artık

text mesaj ve ses tonu ile arka plan değiştirme özellikleride geliyor

Nokia symbian'a da yapıcaklar, boşuna acımana gerek kalmadı. Operatörler de bir şekilde internet paketinden kazanır.

• Dün wifiden 3gyi aradım ses beni çok şaşırttı, sanki aradığım kişi yanımda duruyordu. Ama bugün her türlü denememize rağmen arkadasla birbirimizi duyamadik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy
    Dün wifiden 3gyi aradım ses beni çok şaşırttı, sanki aradığım kişi yanımda duruyordu. Ama bugün her türlü denememize rağmen arkadasla birbirimizi duyamadik.

Programın özellikleri listesinde zaten GSM şirketlerinin ve diğer muhtelif programların sunduğu ses kalitesinden çok daha iyi bir ses kalitesine sahip olduğu yazıyor zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan666

o zaman skype kullanın daha iyi.

Bencede Arkadaş Haklı. Skype Kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

quote:

arladaslar yanlış anlamayın ama skype bu programın yanında hammallik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Dün wifiden 3gyi aradım ses beni çok şaşırttı, sanki aradığım kişi yanımda duruyordu. Ama bugün her türlü denememize rağmen arkadasla birbirimizi duyamadik.

AYnen Dün WİFİ den arkadası aradım sanki aynı odada yan yana sohbet ediyoruz.Normal telefondan farklı gibi geldi
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

quote:

arladaslar yanlış anlamayın ama skype bu programın yanında hammallik.

Yine aynı yere döndük ;-)
    Viber güzel ve kullanışlı bir uygulama yapanlardan Allah razı olsun ama yalnız iPhone sahipleri için. Ben yurt dısında yasıyorum ve Türkiye deki arkadaslarımın çoğunda iPhone yokkkkkkk. Bu durumda Skype en iyi app. Niye anlamak istemiyorsunuz viber size kullanım basına primmi ödüyor?

• Garip bir tartışma 2 farklı işi olan yazılım kıyaslaması,ne alakası varsa Viber ve Skype'ın ? Biri adı üstünde Sosyal Ağ programı,diğeri ise sadece telefon listenizdekilerde varsa görüşebileceğiniz ve online vs. olmanızı gerektirmeyen başka bişiy
  • Sakin arkadaslar sakin..viber yakında android telefonlar icinde çıkıyor...
  • Anlamış değilim zaten milletin neden kıyaslama yaptığını. Herseferinde söylüyorum birbiriyle alakası olmayan 2 app ama anlatmak mümkün değil.
  • Şimdi arkadaslar yazılanların cogunu okudum fakat sunun cevabını biturlu bulamadım..
    Bu programla 3g ve wifi üzerinden konuşuluyor,orası tamam;sorun suki
    3g üzerinden konuşulurken mutlaka İnternet'e ihtiyac duyuyor dogrumudur,yani kullanan kisinin mutlaka internet paketi olması gerekiyor..eğer bende internet paketi var karşıda yoksa 3g üzerinden konusabilecekmiyiz,yada bende wifi var karşıda 3g varsa yinede gorusebiliyormuyuz..ve son olarak internet paketini kullanıyorsa,tahmini dakikada kaç kb yada mb yer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serwet
    Şimdi arkadaslar yazılanların cogunu okudum fakat sunun cevabını biturlu bulamadım..
    Bu programla 3g ve wifi üzerinden konuşuluyor,orası tamam;sorun suki
    3g üzerinden konuşulurken mutlaka İnternet'e ihtiyac duyuyor dogrumudur,yani kullanan kisinin mutlaka internet paketi olması gerekiyor..eğer bende internet paketi var karşıda yoksa 3g üzerinden konusabilecekmiyiz,yada bende wifi var karşıda 3g varsa yinede gorusebiliyormuyuz..ve son olarak internet paketini kullanıyorsa,tahmini dakikada kaç kb yada mb yer..

Aslında sorunun cevabı ilk sayfalarda mevcut,
    İki iPhone ve ikisindede viber yüklü olmalı 3g yada wifi farketmez yeterki internet olsun. 3g bağlantısında da ses oldukça kaliteli. 1,5 dakikalık 3g üzerinden yapılan görüşme sonucunda yaklaşık 1mb'lik bir kullanım sozkonusu. Eğer free internet varsa kullanılabilir. Ses kalitesi 10 üzerinden 9 bazen bağlantı hatası olabiliyor.

• Begenmedim ... Cok super diyen arkadaslar fazla belesci galiba internet hizi 8 bit wifi den arkadas aradi ayni ewdeydik farkli odalarda ama ses 10 sn snra geliyodu xD ucuz malin yahnisi yani xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Begenmedim ... Cok super diyen arkadaslar fazla belesci galiba internet hizi 8 bit wifi den arkadas aradi ayni ewdeydik farkli odalarda ama ses 10 sn snra geliyodu xD ucuz malin yahnisi yani xD

benim wifi 8 mbit..3g kullanıcısını yada wifili başka birini arıyorum eş zamanlı gidiyor ses...
  • program kafayı yedi .sürekli titriyo telefon.
  • Tek kotu tarafi her sesi almasi rahat konusamirum her an bise yaparim diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Begenmedim ... Cok super diyen arkadaslar fazla belesci galiba internet hizi 8 bit wifi den arkadas aradi ayni ewdeydik farkli odalarda ama ses 10 sn snra geliyodu xD ucuz malin yahnisi yani xD

Yapamadıysan o senin sorunun bence. Madem çok paran vardıda neden yükledin? Beleşin fazlası azımı var? Beleş adı üstünde "ücretsiz" anlamını taşır. İyi çalıştığını görseydin burayı ağlama duvarı yapmazdın elit insan Zaten yarın bir gün bir daha dener, baktı iyi çalışıyor, beleşciler kervanına katıldım demeni bekliyoruz

Farklı günlerde 3-4 kere kullandım şu ana kadar. Kusursuz ses kalitesi. Olurda internet bağlantısı kötü olur veya cafede download vs olursa sesin iletim süresi uzayabilir yada ses gitmeyebilir. Yurtdışında olanlar için çok avantajlı

• program bir devrim yaptı bu bir gerçek..bundan öncekileri hepimiz biliyoruz ve bu hiçbirine benzemiyor...ve sanırım şuan rekor kırmak üzere program...app store dan en çok indirilen ve en kısa sürede milyonlara ulaşan bir prgram olacak....zaten günlerdir appstore da top 25 te 1. sırada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 13 Aralık 2010; 11:49:41 >
  • Bende sürekli kullanıyorum fakat başımdan garip bir olay geçti; geçen bir avm'de telefon elimde viber'le konuşuyordum.Sonra birden bire normal olarak çağrıgeldi telefon kulağımdaydı çaldı! :) ilk önce korktum! sonra utandım haliyle. Şimdi sorum şu viber uyg. biriyle konuşurken normal çağrılar engellenebilir mi? Ben viberle konuşurken çamlasın telefonum yahu! Görüşmemin yarıda kesilmeside cabası
  • Dün viber ile 10 dakika konuştum biri istanbul biri gebzede ikiside wifi
    ses kaliteli geliyor sorun yok sadece birazcık gecikme var. Aynı anda 2 kişi konusursa anlasılmaz. Telsize benziyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.