Şimdi Ara

ViBER uygulaması (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
91.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ortalama 5-10 dk lık konuşmada ne kadar mb gider internet paketinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu viber de ki artı ve eksileri nelerdir arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?
  • Artısı: sadece internet paketin olduğu zaman pek çok isteğini yapabilmeni sağlıyor. (Karşıdaki kişide yüklü olması ve karşıdaki kişinin de internete bağlı olması kaydıyla) arama yapabilirsin,mesaj yazabilirsin,fotoğraf yollayabilirsin ister galeriden seç ister anında çek.Dünyanın neresinde olduğunuz önemli değil sadece internet paketinizden KiloBayt azalır herhangi bir ücret ödemezsiniz sadece internet paketine para ödemeniz gereklidir. Program ücretsizdir yine sadece telefonunuza indirirken internet paketinizden belli bir miktar azalır (20 MB kadar) Son güncelleme ile sanırım ses kaydı da yollayabiliyorsun bir eksi yanı sadece video yollayamıyorsun sanırım. Program gayet kullanışlı ve arayüzü basit

Bu tarz uygulamalar özellikle yurt dışında yakınlarınız ile irtibat için büyük kolaylık ve ucuzluk. Normal yoldan operatörlerin yurt dışı paket fiyatları oldukça pahalı. İnternetiniz paketi olmayıp evdeki vireless dan bağlanarak da aynı işlemleri yapmanız mümkün. Dışarıda her hangi bir virelessden bağlanmanız ya yeterli. Bunların bağlantı hızları yeterli olmazsa konuşma kaliteniz kesik kesik olur. Viberdeki bir güzel olay da bağlantı kalitenizi anlık olarak size göstermesi kaliteniz düşükse POOR yazısını görürsünüz ve kırmızı renklidir kaliteli bir bağlantı yeşil renklidir ve EXCELLENT yazar Mobil internet paketiniz olduğunda pek sorun yaşamazsınız sadece 3G nin çekmediği veya araç içerisinde hareket halinde olduğunuzda konuşurken konuşmanız kesintiye uğrayabilir. Aklıma gelenler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Arkadaşlar ortalama 5-10 dk lık konuşmada ne kadar mb gider internet paketinden

Kullanım detayıma baktım da 9 dk viberden konuşmuşum 30 MB kadar gitmiş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husopa -- 24 Nisan 2014; 13:34:08 >
  • Viberin yeni versiyonu ile telefonun rehberinde numaralarn altında tonla "Viber Ücresiz Arama" "Ücretsiz mesaj" "Viber Out Arama" gibi destan gibi ek çıkıyorç Bunu kaldırmanın yolu yok mu? Viber'den aramak istersem Viber'i açar ararım. Rehberimi işgal etme de ne?

Çözümü bilen varsa iletsin lütfen.
  • ya bu viber'da karşı taraf meşgul çalıyorken, aradığımız kişi uyarı alıyor mu? veya konuştuktan sonra görüyor mu aradığımızı?
  • Skype'yi hiç bi şeye değişmem
  • viber telefonumda vardı pc ye de kurdum fakat kapatamıyorum çıkışını bulamıyorum exıt vs. yok program sürekli açık bilgisayarı kapatmadığım sürece kapanmıyor hiç bir menüde çıkış veya kapama yok bilgisi olan var mı ?
  • Laptopubumun wifi'si telefondan daha iyi çektiği için bilgisayarıma viber kurdum.
    Karşı tarafı aradığımda bilgisayar sesi gidiyor.Sanki dahili mikrofondan iletiyormuş gibi sesi.
    Oysa kulaklık mikrofonundan sesi yollayabilisem gayet sağlıklı ve temiz bir konuşma olur diye düşünüyorum.
    Via hd auidio yazılımı var laptop'ta mikrofonu kapatinca kulaklığın mikrofnunun sesi de kapaniyor
  • 1200-1500 dakikalar nasıl yetmiyor da, insanlar viber'dan bedava konuşma peşine düşer :) bu kadar konuşacak zamanı nereden bulunur anlamadım
  • viber yasaklandı kullanılamıyor
  • Viber Mesajlar Ve Aramalar Kullanılamıyor sorunu alıyorum nedendir?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.