Şimdi Ara

ViBER uygulaması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
91.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mobilecom

quote:

Eşimin iphone 3gs e kurduk bende 4 var. O beni arıyor çalıyor ama benim telefonda tık yok. Ben aradığımda konuşabiliyoruz.

Bizde rehber de viber logosu yok. Bunu i,stediğim kişilere nasıl aktarabilirim.

orada bir bug var..güncelleme ile düzeltirler...telefon numarasını güncelle...yani hangi numarada sorun yaşıyorsan onu editle güncelleyecektir ve viber olduğunu görecektir...
  • arkadaşlar ip3g de çalışıyormu? bende "push notifications needed" da kalıyor ekran ve hiçbirşey yapamıyorum push olmadan çalışmıyormu ip3g lerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncakaya

arkadaşlar ip3g de çalışıyormu? bende "push notifications needed" da kalıyor ekran ve hiçbirşey yapamıyorum push olmadan çalışmıyormu ip3g lerde?

ip3g lerde push a aizin ver 2 kere çaldır 3. çalmada telefon çalmaya başlıyor...3glerde böyle ip4 lerde anında çalıyor...
  • Yok skype paniklemiş yok turkcell bitmiş. Güldürmeyin Allah aşkına. Siz yeni keşfetmiş olabilirsiniz ama Voip olayı yıllardır var. Her firma küçükte olsa lisansını alıp kendi telekom şirketini kuruyor. Bu heyecanı anlarım. Türkcell e ödediğim faturalardan sonra kaç defa çınlattım kulaklarını. Bende yıllardır telekom şirketlerinin sadece data hizmeti vereceği günleri bekliyorum.
    Gelelelim Esas bombaya Facebook ile Skype nın anlaştığına dair bir haber vardı buralarda geçenlerde. Esas o zaman daha çok kişiye yayılacak bu voip internetten arama olayı. Skype batacak diyene kapak olacak gelişmeler yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

quote:

Eşimin iphone 3gs e kurduk bende 4 var. O beni arıyor çalıyor ama benim telefonda tık yok. Ben aradığımda konuşabiliyoruz.

orada bir bug var..güncelleme ile düzeltirler...telefon numarasını güncelle...yani hangi numarada sorun yaşıyorsan onu editle güncelleyecektir ve viber olduğunu görecektir...

DEDİĞİNİZ GİBİ YAPTIM AMA OLMUYOR.

• quote:

quote:

quote:

quote:

viber olduğunu bildiğiniz bir numaraya gelin ve edüzenle diyin...daha sonra numara başına herhangi bir rakam koyup bitti diyip kaydedin..saha sonra tekrar düzenle diyip eklediğiniz o rakamı silin tekrar kaydet diyin görecektir...şuan için böyle bir sıkıntı var...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuncakaya

arkadaşlar ip3g de çalışıyormu? bende "push notifications needed" da kalıyor ekran ve hiçbirşey yapamıyorum push olmadan çalışmıyormu ip3g lerde?

ip3g lerde push a aizin ver 2 kere çaldır 3. çalmada telefon çalmaya başlıyor...3glerde böyle ip4 lerde anında çalıyor...

saolasın hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

viber olduğunu bildiğiniz bir numaraya gelin ve edüzenle diyin...daha sonra numara başına herhangi bir rakam koyup bitti diyip kaydedin..saha sonra tekrar düzenle diyip eklediğiniz o rakamı silin tekrar kaydet diyin görecektir...şuan için böyle bir sıkıntı var...

Malesef...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef...

doğru numarayı editlediğinize eminmisiniz?olması lazım...ben bu şekilde gördüm tüm viber numaralarını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 9 Aralık 2010; 11:28:00 >

• Ben bunu kullandım wi fi ile ses güzeldi yalnız arkadas ile konuştuktan sonra bana ondan sürekli çağrı geldi tekrar aradığımda da meşgul diyordu. Böyle hata ile karşılasan oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicolasanelka39
    Ben bunu kullandım wi fi ile ses güzeldi yalnız arkadas ile konuştuktan sonra bana ondan sürekli çağrı geldi tekrar aradığımda da meşgul diyordu. Böyle hata ile karşılasan oldu mu

Ben ilk basta kisi listesinde viber kullananları görememekten başka bir hatayla karşılaşmadım sonr onuda hallettim zaten...
  • Adamlar ne Guzel uğraşmış etmiş harika bir uygulama yazmışlar ama gelin görün ki bizim milletimize begendiremiyorlar. Vallahi salak bu uğrasan adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem
    Adamlar ne Guzel uğraşmış etmiş harika bir uygulama yazmışlar ama gelin görün ki bizim milletimize begendiremiyorlar. Vallahi salak bu uğrasan adamlar

Mesele beğenmemeli değil (kendi adıma) deneyimleri yazıp insanlara fikir vermek yon vermek ki birşeyleri yanlış yapıyorsak da doğrusunu öğrenme
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nicolasanelka39
    Ben bunu kullandım wi fi ile ses güzeldi yalnız arkadas ile konuştuktan sonra bana ondan sürekli çağrı geldi tekrar aradığımda da meşgul diyordu. Böyle hata ile karşılasan oldu mu

Ben ilk basta kisi listesinde viber kullananları görememekten başka bir hatayla karşılaşmadım sonr onuda hallettim zaten...

bende hala var o sorun. diger arkadastata viber yuklu. ama simge yok. ara diyince arıyor ama sanırım turkcell uzerinden konusturuyor

Evet numarayı editlemek gerekiyor...ben o sekilde gördüm viber olanları...sanırım kısa zamanda guncelleme ile duzeltirler...

• arkadaslar program guzel ama bir turlu konusamadim ariyorum acildi gorunuyor ama ses yok 3g ve wifi da ayri ayri denedim aradiklarim iphone 3gs ve iphone 4 bende de iphone 4 mevcut.

böyle bir sorun olan arkadas varmi birde aksam viber i kulaklikla bir kisi ile konusabildim acaba kulaksiz multitask sorunumu mevcut programda?
  • program resmen hayat yakında android ve blackberry'lere de gelicekmiş. Nokia'ya ve Turkcell'e acıyorum artık
  • ya viber yüklü olan arkadaşlar görünmüyor ben de nedendir? nasıl editlemek gerekiyor numaralarını? normalde +90532XXXXXXX şeklinde kayıtlı bende hepsi
  • Ses geç gelme sorunuyla karşılaştım benim ki düzgün gidiyor ama karşımda ki kişinin sesi 5 saniye gibi geç bir süre de geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator
    ya viber yüklü olan arkadaşlar görünmüyor ben de nedendir? nasıl editlemek gerekiyor numaralarını? normalde +90532XXXXXXX şeklinde kayıtlı bende hepsi

Uygulamayı kaldır tekrar kur düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoca

program resmen hayat yakında android ve blackberry'lere de gelicekmiş. Nokia'ya ve Turkcell'e acıyorum artık

text mesaj ve ses tonu ile arka plan değiştirme özellikleride geliyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.