Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
320.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vialle çok kötü bi LPG. Taktıranlar biraz kullansın arızalar sonradan çıkar ortaya ilk taktırdığımda bişe yoktu sonradan bi türlü düzen tutmuyor değişmeyen parçası kalmadı hem tüpün hem aracın ama yine sıkıntı gitmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vialle için kötü marka demek pek uygun olmaz. Benim gibi memnuniyetle aracini gazla kullanan birsürü arkadas var. Hata distributorde önüne gelene bayilik vermemesi lazim. Sirali sistemdeki gibi duz mantik baglayan ustaya dustuyse araciniz ariza vermesi cok normal. Ankarada aracima montaji yapan ustanin basinda bizzat durdum. Cevre illere montaja ve egitime giden tecrubeli usta olmasina ragmen montaj semasina harfiyen uydu. Bu sistem ince iscilik akilli usta gerektiriyor. Bulundugunuz ildeki ustaya guvenmiyorsaniz cevre illerdeki ehil ustalara baglatmanizi tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can ede

Abicim Cansu oto ahmet usta takan taktırdgım günden bu yana hep aynı arızalar benden taktırcak arkadaşlara sadece bi tavsiye 5bin tl verip de dandik bi LPG ye gerek yok sonkez arızası için götürücem sonra söktürecm tüpü

uyarınız için teşekkürler bundan sonra o bayide montaj yaptıracak olanlar bir kez daha düşünür.benimde alternatiflerim arasındaydı.
  • Şuan hala arabamda var bu tüp vialle daha bu sabah yola çıkacaktım yine çalışmıyor artık yarını bekleyip ne olacağını görüncez hergün ustayı aramaktan bıktım yol ettim sanayiyi dha araç 15 binde tavsiyem taktırmayın arkadaşlar pirisnsin kitini bekleyin çıkarsa

• Distrübütör arkadaş neden millete yardımcı olmuyorsun bu nasıl distrübütörlük bence vialle iyi ve kaliteli distrübütör hatası bunlar vialle Hollanda ile görüşüp bu hataları düzeltirip hatalı parça varsa değiştirmeliler yani anlayacağınız distribör plansız elemanları işe tam anlamı ile sarılamıyor yoksa vialle gerçekten güzel bir sistem bende tekleme falan yok sabah geç çalışma problemini de biraz gaz vererek çözdüm şu an memnunum.Daha önce vectra c aracımda brc my 07 vardı pek te memnun değildim vialle brc den çok kaliteli ve sağlam bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Can ede

Şuan hala arabamda var bu tüp vialle daha bu sabah yola çıkacaktım yine çalışmıyor artık yarını bekleyip ne olacağını görüncez hergün ustayı aramaktan bıktım yol ettim sanayiyi dha araç 15 binde tavsiyem taktırmayın arkadaşlar pirisnsin kitini bekleyin çıkarsa

Aynı sorunları ben de yasadım, 45 dakika çalıştıramadim, su anda çalışınca devir yükselip düştügünde stop ediyor, devir düşmeden gaz veriyorum stop etmiyor, geç çalışma sadece birkaç saniye o da bazen, arabayı fazla zorlamayın, çalıştırmandan önce bir kac kere Kontagi açıp kapatın gaz gelsin, zararlı mı bilmiyorum ama gaza basın calistirrken, ustune opet harici yerden temiz yakit alın ve arabanın turbosunu cok yumuşak kullanarak kalan yakıtı temizlemeye çalışın, ben de son 500 km de 1 defa tekledi bugun o da yakıtın sonu oldugundandir, hep pogaz ve shell çektim ustune, uzun yol yaptığımdan kirli yakit temizledim vs vs

• Hocam ben anlamıyorum 15 ay olmus ben arabayı lpdi donustureli..sadece opet ve shell'den dolum yapmaya calıstım.. 28000 km olmus lpdi ile
    benim sadece 1. filtreler degisti.. artık 2.den sonra o da iptal ve 80-100 bin km gider boyle dediler.

neden ben sizin sorunlarınızı yasamadım ?

bu isi bilmeyen bayiler mi var?

aranızda ilk montajlayanlardanım. belkide su an benden daha eskisi yoktur. neden basıma benim boyle sorunlar gelmedi?

bayilerin onceki referanslarını sorun.. hatta montajlılara telefondan erisip deneyimlerini sorun.
  • Vallahi yasanan sorunlari anlamak mümkün değil... 6 ay 18000 km. Sorunsuz Yol yaptim.Herhalde Konya ve ankarada montaj yaptiranlarda problem yok, diger illerde sorun var. Bence de referans cok onemli gerekirse 1-2 gun ayirip araciniza sistemi en uzman bayide montajlatin.Sorun yasayanlarda distrubutore gidip sorun cozulene kadar başını agritsin. Cunki bu sistemi bizim gibi sorunsuz kullanmak herk3sin hakki.

• Can ede C kullanıcısına yanıt
    sana gel sökelim demişler söktürmemişsin.arabayı bırak soğuk motor kontrol yapalım demişler bırakmamışsın.sadece sende böyle bir problem varsa bu kadar taktıran var cansu otogaza hepsi memnunsa problem kimdedir değerlendirmesi konuyu okuyanlara.
  • blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    bir kişinin bu tarz çıkışlarından etkilenmeyin derim ben. çevre illerden kendi ilinde bayi olduğu halde taktırmayıp ahmet ustaya taktıyorlar.adam malının arkasında araç ile uyum sağlamadı mı. sistemi söküp para iadesi garantisi veriyor.sıkıntı yaşayan arkadaşa gel sökeyim kafana yatmadı ise demiş söktürmemiş arabayı bırak soğuk motor ayarlara bakmam lazım denilmiş bırakmamış, disbiritör yüksek basınç pompası göndermiş daha ne olsun.tabi karar sizin.maraşta ilk türkiyede 5. araç montajı benim araç.ben memnunum.tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merk07

sana gel sökelim demişler söktürmemişsin.arabayı bırak soğuk motor kontrol yapalım demişler bırakmamışsın.sadece sende böyle bir problem varsa bu kadar taktıran var cansu otogaza hepsi memnunsa problem kimdedir değerlendirmesi konuyu okuyanlara.

500km sorun yoktu dedim ya nazar değdi, heralde Mersin'den aldığım yakıtta da birşeyler vardı cok az ya da diptekiler tekrar su yüzüne çıktı, teklemeler yaptı sonrasında 3 marsta çalıştı, ustune Ankara'dan yakit aldım, önce tekledi sonra düzeldi gibi, bakalım yarın 250 km daha yapacam sonuc nolacak?
    Can ede nin sorununun tespit edilmesi lazım, benzer sorunlar yasıyoruz, aynı Araç 2012 jetta 1.2 tsi, ben yine de yakıttan şüpheleniyorum çünkü az önceki mesajı yazana kadar 1 kere tekleme yaptı bugun o da deponun dibine gelmiştim, sorun baska bişeyse tespit edilmeli, bu arada aygaz,a sikayet ettim istasyonu ama donus yapacaz dediler henüz donus yapmadılar..

• vialle eskisehir bayiine gittim. Aşkın otogaz. nasil bir sistem bu lpfi dedim. daha hic takmadim bilmiyorum dedi. sivi sistemin avantaji nedir dedim. bir dakika dusundukten sonra sivi sistem iste sivi oluyor teknolojisi iyi dedi. ilk montaji senin araca yapariz gumrukten mallar gelince dedi. kosar adim kactim

• bu vialle sirf bayilik versin diye elinde tecrube aklinda fikir olmayan insanlara bayilik veriyor. insan bayisini egitmez mi Allah aşkina.... sirf bu yuzden vialleden sogudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

bu vialle sirf bayilik versin diye elinde tecrube aklinda fikir olmayan insanlara bayilik veriyor. insan bayisini egitmez mi Allah aşkina.... sirf bu yuzden vialleden sogudum.

Ankaraya gelin hocam. Burada deneyimli bayiler var. Asil otogaz ve Memduh Usta benim bildiklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merk07

bir kişinin bu tarz çıkışlarından etkilenmeyin derim ben. çevre illerden kendi ilinde bayi olduğu halde taktırmayıp ahmet ustaya taktıyorlar.adam malının arkasında araç ile uyum sağlamadı mı. sistemi söküp para iadesi garantisi veriyor.sıkıntı yaşayan arkadaşa gel sökeyim kafana yatmadı ise demiş söktürmemiş arabayı bırak soğuk motor ayarlara bakmam lazım denilmiş bırakmamış, disbiritör yüksek basınç pompası göndermiş daha ne olsun.tabi karar sizin.maraşta ilk türkiyede 5. araç montajı benim araç.ben memnunum.tavsiye ederim.

doğru diyorsun hocam ama etkilenmemek elde değil.zaten şu an araştırma aşamasındayım acelem yok.aracım rodajı devirsin belki tüketim düşer bakalım artık.
  • Hocam etkilenecek birsey yok..100 aractan 2 tanesi acemi usta yuzunden sorun yasamis olabilir. Ankarada bu isi sorunsuz yapacak bolge bayisi asil ve memduh usta var. Gonul rahatligiyla montajlatabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: eraydem

Hocam etkilenecek birsey yok..100 aractan 2 tanesi acemi usta yuzunden sorun yasamis olabilir. Ankarada bu isi sorunsuz yapacak bolge bayisi asil ve memduh usta var. Gonul rahatligiyla montajlatabilirsin.

Sorun bende surekli olmadığından ve surekli olarak farklı sehirlerden yakit aldığımdan kaynağını tespit edemedim, Ankara'da bayilere gitsem sadece el emegi alarak yardımcı olabilirler mı, en azından sorun yakıttan mı yoksa bilgisayar gibi bazen sacmalayan sistemden mı bildirsinler, gerekirse emisyon ölçüm vs veya baska bir cihaz yardımıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: eryerdem

quote:

Orijinalden alıntı: eraydem

Hocam etkilenecek birsey yok..100 aractan 2 tanesi acemi usta yuzunden sorun yasamis olabilir. Ankarada bu isi sorunsuz yapacak bolge bayisi asil ve memduh usta var. Gonul rahatligiyla montajlatabilirsin.

Sorun bende surekli olmadığından ve surekli olarak farklı sehirlerden yakit aldığımdan kaynağını tespit edemedim, Ankara'da bayilere gitsem sadece el emegi alarak yardımcı olabilirler mı, en azından sorun yakıttan mı yoksa bilgisayar gibi bazen sacmalayan sistemden mı bildirsinler, gerekirse emisyon ölçüm vs veya baska bir cihaz yardımıyla.

Yani Asil otogaza bir goster istersen hocam. Ben anlamıyorum hocam. Tekleme yapiyorsa arada pislik geliyor demektir. 1 filtre iptal degil mi seninkinde?

Birde nasıl bir pisliktirki bu gecmiyor bir turlu. Ya kusursuz calısmalı araba. Benzinde neyse lpg'de aynısı olmalı

Pm atıyorum.

• Vialle lpdi sorun olarak sabah benzine göre geç çalışma problemi harici başka sorun yok onu da viallenin çözeceğine inanıyorum aslında çokta sorun değil biraz gaz vererek çalıştırırsanız tek marşla çalışıyor yani zaman kaybı sabah sadece 3-5 saniye (benzine göre)arıza lambası tekleme çekmeme vs. Hiçbir sorun yok ben memnunum.Bu sistem brc nin elinde olsa yere göğe sığdıramazladı. Şu an brc ldi de eminim ki çok fazla sorunlar var vialle gerçekten sıvı lpg de 1 numara dünyada Buda benim görüşüm

• quote:

Orijinalden alıntı: cepklinik

Vialle lpdi sorun olarak sabah benzine göre geç çalışma problemi harici başka sorun yok onu da viallenin çözeceğine inanıyorum aslında çokta sorun değil biraz gaz vererek çalıştırırsanız tek marşla çalışıyor yani zaman kaybı sabah sadece 3-5 saniye (benzine göre)arıza lambası tekleme çekmeme vs. Hiçbir sorun yok ben memnunum.Bu sistem brc nin elinde olsa yere göğe sığdıramazladı. Şu an brc ldi de eminim ki çok fazla sorunlar var vialle gerçekten sıvı lpg de 1 numara dünyada Buda benim görüşüm

Şu an brc ldi de eminim ki çok fazla sorunlar var

ithamda bulunduğunuz sorunlar nedir?

devamlı brc yi kötüleyen mesaj atıyorsunuz. kanıtlayabildiğiniz sorun varsa konu açın çözüm arayın.

mesajlarınızı takip edeceğim, desteksiz karalama yaparsanız uzaklaştırılacaksınız. lütfen anlayış gösterin

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.