Bildirim
VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (113. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mcekin
2012 model opel astra classic enjoy plus 1.6 i 16V – 115 HP 85 kw Manuel 5 ileri 7000 de lpfi taktırdım. Aracım suan 1200 de 4000 km uzun yoda yapıldı. İlk mars sorununu, belirttiğim gibi arası durdurmadan 100 m once manuel olarak benzine alarak astım. zira boyle yapınca mars problemi yasamadım. montaj yaptırdıgım ilin dısında oldugum için bugune kadar bu problemin cozumune yonelik calısma yapılamadı. Önumuzdeki hafta yine gideceğim ustamın yanına. aracımın resimlerinide ekliyorum.
kesin çözülür sorununuz..... 2. bir kontrol ve ayar yapılmadığı için bu şekilde bindiniz demek ki.... aynı aracın 2013 modeline 350 km de iken taktık sorunsuz 4. ayını tamamladı... ilk 2-3 gün bizimde sabah geç çalışma sorunu yeni kalibrasyon ile halledildi...
-
Çok teşekkür ederim Ahmet Bey,
Yakında olsaydınız mutlaka ziyaretinize gelirdim. Bu hafta içi tekrar gideceğim ustamın yanına. İnsallah çözülür bu sefer.İyi çalısmalar. Sonucu buradan bildireceğim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: 21turbo
quote:
Orijinalden alıntı: mcekin
2012 model opel astra classic enjoy plus 1.6 i 16V – 115 HP 85 kw Manuel 5 ileri 7000 de lpfi taktırdım. Aracım suan 1200 de 4000 km uzun yoda yapıldı. İlk mars sorununu, belirttiğim gibi arası durdurmadan 100 m once manuel olarak benzine alarak astım. zira boyle yapınca mars problemi yasamadım. montaj yaptırdıgım ilin dısında oldugum için bugune kadar bu problemin cozumune yonelik calısma yapılamadı. Önumuzdeki hafta yine gideceğim ustamın yanına. aracımın resimlerinide ekliyorum.
kesin çözülür sorununuz..... 2. bir kontrol ve ayar yapılmadığı için bu şekilde bindiniz demek ki.... aynı aracın 2013 modeline 350 km de iken taktık sorunsuz 4. ayını tamamladı... ilk 2-3 gün bizimde sabah geç çalışma sorunu yeni kalibrasyon ile halledildi...
lpfi'da normal sıralı sistemlerde oldugu gibi yaz ayarı kıs ayarı gibi seyler var mı?
filtre degisimleri filan var mı?
-
2003 Passat 1.8 turbo aracıma 2 yıl önce sabancıda iken taktırdım. ilk zamanlar problemler yaşadım ama bir düzene girdi. Hala geç çalışma var ve çözülemedi, şimdi de var anladığım kadarıyla. Yine taktırmak gerekse bu markaya bakarım. Filtre bakım ayar gibi bağımlayıcı özellikleri yok ve benzin gibi doldur binmeye devam. Bakım veya başka bir ihtiyaç olsa yeni bayiler yedek parça ve başka konularda yardımcı olabilirler mi acaba, ankaradayım ayrıca. iyi akşamlar. -
3500 üzeri para verip problemle karşılaşmak insanı üzer gerçekten...vialleden çok umutluydum ben..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakyuz -- 1 Ekim 2013; 9:31:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: POLMEN
2003 Passat 1.8 turbo aracıma 2 yıl önce sabancıda iken taktırdım. ilk zamanlar problemler yaşadım ama bir düzene girdi. Hala geç çalışma var ve çözülemedi, şimdi de var anladığım kadarıyla. Yine taktırmak gerekse bu markaya bakarım. Filtre bakım ayar gibi bağımlayıcı özellikleri yok ve benzin gibi doldur binmeye devam. Bakım veya başka bir ihtiyaç olsa yeni bayiler yedek parça ve başka konularda yardımcı olabilirler mi acaba, ankaradayım ayrıca. iyi akşamlar.
ASİL GRUP OTOGAZ
İVEDİK ORG.SANAYİ BÖL.AĞAÇ İŞLERİ SAN.SİT.21.CAD.NO.116 / Ankara
Telefon : 0 312 394 69 70
ankara da 10 adet vialle bayisi var yukarıdaki adres size her konuda yardımcı olacaktir. sistemde çok değişiklik yok ben 2005 lpfi montajını inceledim hollandada takılan bu yaz işyerimize gelmişti suan ki LPDİ de kullanılan pompayı kullanmıslar.. ama simdi jet pompa kullanılıyor .. yedek parça temininde sıkıntı olacağını düşünmüyorum..
-
bu sistemde filtre değişimi yok.. yaz kış ayarı da yok.. su hortumu kesmek manifoltdan vakum deliği açmak gibi işlemlerde yok..
montaj aksamı olarak ECU montajı , 1 adet gaz kesici ve 4 adet LPG enjektör montajı yapılıyor... ayrıca lpg tankı ve tanktan motordaki gaz kesiciye 2 adet gaz gidişi ve geri dönüşü çelik flex hortum çekiliyor.. -
montaj ücreti haklısınız oldukça yüksek bizde müşteriye söylerken zorlanıyoruz...
ama çare yok biz sadece belli bir kar marjı ekleyerek fiyat veriyoruz.. umarım diğer LPG üreticileri de bu ürünleri çıkartırlar ve fiyatlar geriler..
şuan da ürüne değil teknolojisine fiyat ödüyoruz... işin açıkcası LPfi ye alternatif yok.. ama LPdi için BRC yeni yeni bir şeyler yapmaya başladı sırada zavoli var onlarda LPdi montajı yaptılar ama deneme sürecindeler..
benim bildiğim BRC ve zavoli suan montaja başlacak olanlar..
zavoli nin en uygun fiyat vereceğini düşünüyorum bu konuda.. AYRICA sunu belirteyim BRC ve zavoli nin sahibi italyada aynı firmadır.. zavoli ile brc aynı sistemi kullanabilirler.. bekliyoruz onları da...
sorun çıkma olayına gelince hemen hemen her markada bu sorunlar cıkacak, yeni sistem montaj hataları olacak ürün hataları olacak ( 50-100 bin tl ödeyip aldığınız sıfır araçlarda bile sorunlar oluyor forumlarda okuyoruz) .. bizde isteriz ki takıp gönderelim bir daha uğraşmayalım ama hatasız kul da olmaz üründe de... neticeye bakmak gerek, belli bir süreç de sorunu halledip müşteriyi mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize...
-
..... cıkan yerler Zavollli olacak.... neden o marka sansürlendi acaba!!!! -
quote:
..... cıkan yerler Zavollli olacak.... neden o marka sansürlendi acaba!!!!
prins direct lique max ne oldu hocam ondan bilginiz var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: liberter1
quote:
..... cıkan yerler Zavollli olacak.... neden o marka sansürlendi acaba!!!!
prins direct lique max ne oldu hocam ondan bilginiz var mı
sanırım ana firma bağladı ... brc zavollii ve prins turkiye dist. ve bazı bölge bayileri ürünü kullanıyor ama diğer bayilerde en azından bizim ildeki bayilerde hala montaj yok.. üründe yok sanırım hala web sitesinde sipariş için en yakın bayimize uğrayın diyorlar. sipariş toplanınca ne olacak onu anlamış değilim.. :)) depona indirirsin isteyen bayine direk gönderirsin.. yoksa da yok dersin...
bir an önce bu sistemin yaygınlaşmasını istiyoruz diğer markalarda lütfen ellerini çabuk tutsunlar....
-
vialle nin alteratifsizliği doğru...diğerleri başlayacak tecrübe kazanacak sorunlar belirlenecek.....bir sürü süreç..ben viallenin ücreti yüksekse sorunu da olmamalı ya da az olmalı demek istiyorum..ama kul yapısı çıkıyor bişeyler haklısnız -
quote:
Orijinalden alıntı: drakyuz
vialle nin alteratifsizliği doğru...diğerleri başlayacak tecrübe kazanacak sorunlar belirlenecek.....bir sürü süreç..ben viallenin ücreti yüksekse sorunu da olmamalı ya da az olmalı demek istiyorum..ama kul yapısı çıkıyor bişeyler haklısnız
Hocam ben su saate kadar verdigim parayı amorti ettim coktan. Arac TDI gibi yakıt tuketiyor bu HP gucte. Baska markaları karsılastırabilecek kadar bekleseydim gereksiz para kaybı zaten olacaktı -
hey gidi günler :) ben passat 1.8 T aracıma 2003 yılında sıralı bağlamiştim gerci araç pert oldu bugunleri göremedi ama suan 8 yıldır bindiğim sıfır aracada 2005 de bağlamiştim cihaz parasını bırakın araç parası bedavaya geldi 110 bin km yaptım.
ne kadar erken montaj o kadar çok tasarruf.....
liberty kardeşimizi tebrik ederim cesaret li davranmış LPG kullanma konusunda.. ama amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok işde biz kullanmasak başkası kullanıyor.. adamlar 1. dünya savasında tanklarını lpg ile kullanmışlar... biz 2013 deyiz... montaj kalitemizi ve ustalık kalitemizi artırmalıyız o da hızla artıyor... -
ustam foresterla ilgili yazışmıştık.. yaklaşık ne kadar yakıt artışı olur benzine göre...yüzde20? 25?undefinedundefined
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakyuz -- 1 Ekim 2013; 16:07:27 > -
Bugun birşeyden emin oldum, eğer devrini yakalarsam aracım tekleme yapmıyor, ama devri gelmeden vites yükseltip ya da vites yükseltip yavaşlayarak gaza yüklenirsem bir kac kere tekliyor aracım, ayrıca stop ettikten hemen sonra degil de biraz bekledikten sonra çalıştırdığımda gaz vermezsem stop ediyor, elektriki bir sorun olabilir mı? Akunun yetersiz kalması, bujiler gibi? (2000km önce servis bakımda bujiler iyi durumda demislerdi)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drakyuz
ustam foresterla ilgili yazışmıştık.. yaklaşık ne kadar yakıt artışı olur benzine göre...yüzde20? 25?undefinedundefined
%15-20 arası ama bu konunun net bir cevabı yok motor hacmi ve karakteristiğine göre değişmektedir....
benzine göre lt bazında %15-20 gibi hesap etmek gerek... yurt dışında tasarruf hesabında 20 olarak hesap ediyorlar.... birde yaz kış lpg deki bütan propan karşım oranları değişmekte.. kışın propan artacak ve araçlarınız daha rahat çalışacak ve çekiş iyice artacak... -
yeni seat toledo 1.2 tsi 105 hp araca lpdi uygulaması varmı acaba merak ediyorum.ikamet ili adana.varsa eğer adanada bu uygulamayı yapacak yetkili servis konusunda yardım istiyorum arkadaşlar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X