Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
320.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VİALLE LPDİ Tiguan 1.4 tsı 122 hp taktıralı 20.000 km. oldu. Ufak tefek şeyler dışında sorun yok. Gaza devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

quote:

Orijinalden alıntı: gamukea

Passat 1.8 Tsi 160 HP Tiptronik Highline.....

Fabrika verileri

Şehiriçi : 11,3 lt / 100km
    Şehirler Arası : 6.3 lt / 100km
    Ortalama : 8,2 lt / 100km

Güzergahı biliyorsun, sıkıntılı, aslında kitapçığı okuyana kadar bende aynı güzergahta 8,5 - 10 arası bir ortalama ile gidiyordum..
    Kitapçıkta yazan ilginç ve başkasından duysam inanmayacağım bir konu mesela; 20 saniyeyi aşan kırmızı ışık beklemelerinde motorun kapatmak öneriliyor..
    2 ayrı yerde kapattım, ani hızlanma yavaşlama yapmamaya dikkat ettim, 60km/h hızdan sonra manuel olarak 6. vitese attım.. Devir 1800-2000 arasıydı..

Bu arada sabah gelirken 6.0 lt gösterdi, ama cumartesi sabahları trafik müsait, buna bağlıyorum... Arabaya bi haller oldu :)

ben cc'nin degerlerini gormusum yanlıs yere bakmısım.. aracın bu linkteki olsa gerek tuketim degerleri bu sekilde yazıyor.

http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=16822

Alıntıları Göster

ben cc'nin degerlerini gormusum yanlıs yere bakmısım.. aracın bu linkteki olsa gerek tuketim degerleri bu sekilde yazıyor.

O linkteki araç cc b7
    benim ki b6 passat
    linkihttp://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=8878

• Bende vialle taktıralı 1 ay oldu ilk etapta sıkıntım yoktu ama 1 hafta sonra araç sabahları 3-4 marşta çalışıyor ve ilk zamana göre fazla yakmaya başladı zannedersem bu geç çalışma ile yakıt artışı doğru orantılı yani ikiside birbiriyle bağlantılı bir sorun.Eğerki sorun devam eder ise ve çözülemez ise hukuki süreç başlatacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepklinik

Bende vialle taktıralı 1 ay oldu ilk etapta sıkıntım yoktu ama 1 hafta sonra araç sabahları 3-4 marşta çalışıyor ve ilk zamana göre fazla yakmaya başladı zannedersem bu geç çalışma ile yakıt artışı doğru orantılı yani ikiside birbiriyle bağlantılı bir sorun.Eğerki sorun devam eder ise ve çözülemez ise hukuki süreç başlatacağım.

Yakıtı hangi petrol den alıyorsunuz, shell ve pogaz ile tek Mars'a düştü ve temizleniyor teklemeleri tek tuk kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: anesteziyo

VİALLE LPDİ Tiguan 1.4 tsı 122 hp taktıralı 20.000 km. oldu. Ufak tefek şeyler dışında sorun yok. Gaza devam.

Benim bazen uzun bazen cok kısa olmak üzere ilk marsta çalışıyor ancak çalıştıktan sonra gaz vermezsem devir düşerek stop ediyor, sizde de oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

yeni seat toledo 1.2 tsi 105 hp araca lpdi uygulaması varmı acaba merak ediyorum.ikamet ili adana.varsa eğer adanada bu uygulamayı yapacak yetkili servis konusunda yardım istiyorum arkadaşlar.

Adana degil de cevre illerden birini önerirdim ama montaj sonrası ilgide sınıfta kaldığından dolayı önermiyorum

• eryerdem E kullanıcısına yanıt
    çevre il dediğiniz maraş değilse.ben memnun aldım cansu otogaz var k.maraş. ahmet usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: merk07

http://kahramanmarasotogaz.net/

Maras ile görüştük, sıra var gibiydi sonuçta kısmet olmadı Ordan montaj yaptırmak, nurdagi otoban çakmak mevki opet'ten yakit alanların gidişatı hakkında yorum yapıyor mu Cansu otogaz, yakın oldugundan biliyorlardir.

• Valla birde farklı istasyondan deneyeyim sonucu paylaşırım bugün ölçüm yaptım lpg fiyatı 2.66 lt 58,3 km ye 14 tl lpg yaktı bunun yarısı şehiriçi 25 km si uzun yol yani 240 krş yaktı km ye passat 1.4 122 hp

• quote:

Orijinalden alıntı: eryerdem

quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

yeni seat toledo 1.2 tsi 105 hp araca lpdi uygulaması varmı acaba merak ediyorum.ikamet ili adana.varsa eğer adanada bu uygulamayı yapacak yetkili servis konusunda yardım istiyorum arkadaşlar.

Adana degil de cevre illerden birini önerirdim ama montaj sonrası ilgide sınıfta kaldığından dolayı önermiyorum

zaten hangi bayiyi arasam getir takarız diyeceklerine eminim, ama kimse memnuniyet konusunda garanti veremez çünkü forumu takip ettiğim kadarıyla montajdan sonra çok memnun olanlarda var sorun yaşayanlar ve yaşamaya devam edenlerde var.şu an arabam daha 5 bin bile olmadı 33 kuruş yakıyor sakin kullanımda eğer bu tüketimin düşeceğini bilsem lpg ile hiç uğraşmam.

• Tamamlanmayan teknolojiyi sırf rakiperinden evvel çıkartıp yüksek kar ile satmanın ne manası var anlamış değilim
  • Ankara'da temiz yakit alabileceğim shell istasyonu neresi var. Konya yolundan milli kütüphaneye kadar varacağım, 500km civarı olacak tahminen, yol Ustu temiz shell olursa fena olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: cepklinik

Bende vialle taktıralı 1 ay oldu ilk etapta sıkıntım yoktu ama 1 hafta sonra araç sabahları 3-4 marşta çalışıyor ve ilk zamana göre fazla yakmaya başladı zannedersem bu geç çalışma ile yakıt artışı doğru orantılı yani ikiside birbiriyle bağlantılı bir sorun.Eğerki sorun devam eder ise ve çözülemez ise hukuki süreç başlatacağım.

sureclerde bizi de bilgilendiin lutfen. gec calısmayla yakıt artısı sorunlarının birbirleriyle ilgisini anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberter1 -- 6 Ekim 2013; 9:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eryerdem

Ankara'da temiz yakit alabileceğim shell istasyonu neresi var. Konya yolundan milli kütüphaneye kadar varacağım, 500km civarı olacak tahminen, yol Ustu temiz shell olursa fena olmaz..

dikmen ve sogutozu
  • Orijinalden alıntı: gamukea

O linkteki araç cc b7
    benim ki b6 passat
    linkihttp://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=8878

0-100 de benden 1 sn geride :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberter1 -- 6 Ekim 2013; 9:39:42 >

• Vialle ile yaklaşık 20000km dir sorunsuz bir sekilde aracimi kullanirken, sorun yaşayan arkadaslari gormek üzücü. Gazi %80 milangazdan aliyorum en ufak tekleme bile olmadı.Vialle distributoru montaj konusunda sıkı bir egitim vermeli.Yoksa teknik bilmeyen ustalar yüzünden daha cok insanin canını sıkacaklar.

• Uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba
    Bilenler bilir, forumda ilk lpdi taktıran 4 yada 5 kişiden biriyim. Eylül 2012 de Erzurumda montaj yapılmıştı 1.4 tsi passatıma. Ve o günden bu yana tam 1 yıl ve 22.000 km geçti.. Sonuç: Vialle tabiiki sorunsuz değil ama çaresizde değil.. Bir şekilde çözülüyor tüm sorunlar.. Gördüğüm kadarıyla sistemin çalışma prensibi ve ana teması kusursuz, sadece montaj detayları çok karmaşık ve fazlasıyla ince işçilik gerektirdiğinden ilerleyen zamanlarda buralardan kaynaklanan problemler olabiliyor, ki bu da sonradan düzeltilebiliyor..
    Arkadaşlar, ben verdiğim paranın karşılığını aldım, bugün itibariyle tamamen sistemi amorti etmiş bulunuyorum.. Bundan sonrası tamamen cepte kalacak hayırlısıyla.. Kısaca, bugün gidip 0km bir araç alsam gözüm kapalı gider yine LPdi taktırır keyfime bakarım..
    Bu arada sürekli %90 PO/Gaz (Doğu Anadolu ve Doğu Karadenizin Po/Gaz otogaz tedarikçisi Turnagazdır bilgilerinize) ve denk gelirse çok nadir olmakla birlikte Milangaz kullanıyorum.. Aygazı hiç önermiyorum, hep arıza lambasını yaktı, en son az daha yüksek basınç pompasını bozuyordu, bir daha asla kullanmam..

• eryerdem E kullanıcısına yanıt
    ben duymadım.siz arayıp sorabilirsiniz.onlar yakıtı nerden aldığın ile değil montaj ile ilgileniyorlar.yakıt koniusunda sıkıntı yaşadıysanıaz opetin müşt,hizm, ile görüşmelisiniz
  • Abicim Cansu oto ahmet usta takan taktırdgım günden bu yana hep aynı arızalar benden taktırcak arkadaşlara sadece bi tavsiye 5bin tl verip de dandik bi LPG ye gerek yok sonkez arızası için götürücem sonra söktürecm tüpü

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.