Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
320.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cepklinik

Vialle lpdi sorun olarak sabah benzine göre geç çalışma problemi harici başka sorun yok onu da viallenin çözeceğine inanıyorum aslında çokta sorun değil biraz gaz vererek çalıştırırsanız tek marşla çalışıyor yani zaman kaybı sabah sadece 3-5 saniye (benzine göre)arıza lambası tekleme çekmeme vs. Hiçbir sorun yok ben memnunum.Bu sistem brc nin elinde olsa yere göğe sığdıramazladı. Şu an brc ldi de eminim ki çok fazla sorunlar var vialle gerçekten sıvı lpg de 1 numara dünyada Buda benim görüşüm

ben bir brc servisinde yüz yüze konuştum, gdi motorlar sorunsuzmuş ama tsi için kit yok henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

quote:

Orijinalden alıntı: merk07

bir kişinin bu tarz çıkışlarından etkilenmeyin derim ben. çevre illerden kendi ilinde bayi olduğu halde taktırmayıp ahmet ustaya taktıyorlar.adam malının arkasında araç ile uyum sağlamadı mı. sistemi söküp para iadesi garantisi veriyor.sıkıntı yaşayan arkadaşa gel sökeyim kafana yatmadı ise demiş söktürmemiş arabayı bırak soğuk motor ayarlara bakmam lazım denilmiş bırakmamış, disbiritör yüksek basınç pompası göndermiş daha ne olsun.tabi karar sizin.maraşta ilk türkiyede 5. araç montajı benim araç.ben memnunum.tavsiye ederim.

doğru diyorsun hocam ama etkilenmemek elde değil.zaten şu an araştırma aşamasındayım acelem yok.aracım rodajı devirsin belki tüketim düşer bakalım artık.

bence fazla beklemeyin.ben aracımın 5000 km sinde 3000 tl benzine verdim.bu kiti duyar duymaz k.maraşta ilk ben taktırdım.artık 0 km araçlara takılıyor.rodaj zamanında tasarruf edebilirsin.

• hangi bayiye taktırırsanız taktırın ama pazarlık aşamasında eğer kit uyum sağlamazsa çözümsüz problemler olursa kiti şartsız iade garantisi alın.benim ustam ben böyle bir şey talep etmeden kendisi söyledi.
  • Ya su forumda yazanlari okuyunca bazen düşünüyorum da ben çok mu sansliyim acaba? Sistemi bu forumda ilk ya da ikinci taktiran kisiyim.Ilk montaj esnasinda sorun yaşadım sadece.o da geçmiş mesajlarimi okursaniz görürsünüz ki araç oldu diye teslim edilmeden. Aracı teslim aldıktan sonra geç çalışma hariç hiç bir sıkıntı yaşamadım. Lpg alıp denemedigim istasyon kalmadı. Hiç sıkıntı yaşamadım. Bir keresinde gercekten çok kötü bir gaz bile aldım o zaman bile araç hafif tekleme yaptı ama gene sorun cikarmadi. Hiç bir filtre degistirmedim. Ben 10000 km kadar kullanıp sattım alan abi de 10000 kadar kullanmış. Sadece bir kere yolda kalmış o da takılan role bozulduğu için sistemden dolayi değil. Onun haricinde hala 0 sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın yönetici burada vialle nin iyi yanlarını da kötü olan taraflarınıda yazdım fakat bu ülkede ve bu forumda küfretmetmedim kimseye hakaret etmedim kimseyi de rencide etmek istemedim.Tabiki sizin de forum yöneticisi olarak uyarmanız normal ama ben bu zamana kadar hep doğrunun ve dürüstün yanında oldum. Forumdan uzaklaştırılacak bişey yapmadım ne brc ile nede vialle ile bir bağlantım yok Ama bu forumda bizler görüş ve düşüncelerimizi söyleyemez isek forumun bir anlamı varmı.Teşekkür eder başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepklinik -- 8 Ekim 2013; 23:43:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

Vialle lpdi sorun olarak sabah benzine göre geç çalışma problemi harici başka sorun yok onu da viallenin çözeceğine inanıyorum aslında çokta sorun değil biraz gaz vererek çalıştırırsanız tek marşla çalışıyor yani zaman kaybı sabah sadece 3-5 saniye (benzine göre)arıza lambası tekleme çekmeme vs. Hiçbir sorun yok ben memnunum.Bu sistem brc nin elinde olsa yere göğe sığdıramazladı. Şu an brc ldi de eminim ki çok fazla sorunlar var vialle gerçekten sıvı lpg de 1 numara dünyada Buda benim görüşüm

Şu an brc ldi de eminim ki çok fazla sorunlar var

ithamda bulunduğunuz sorunlar nedir?

devamlı brc yi kötüleyen mesaj atıyorsunuz. kanıtlayabildiğiniz sorun varsa konu açın çözüm arayın.

mesajlarınızı takip edeceğim, desteksiz karalama yaparsanız uzaklaştırılacaksınız. lütfen anlayış gösterin

Burasını aksine tamamen objetif olarak tüm sıvı sistemlerin konusuldugu bir topik olarak goruyorum ben.

• Vira Bismillah. .. 2 haftadan beri kullanıyorum. Ilk çalıştırma da biraz gaz vererek tek basma ile 1-2 sn gecikmeli sorunsuz. Depo motor sesi ilk çalışmada biraz var. Performans artışı var. Şimdilik sorun yok. Ilk depo sonrası tüketim değerleri ve anlık tüketim göstergesi ile ilgili deneyimlerimi paylaşırım. Niğde Ateşogulları'da takıldı. Muammer Usta montaj öncesi bütün bunların olacağını zaten söylemişti. Umarım sorunsuz devam ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hacitigin

Vira Bismillah. .. 2 haftadan beri kullanıyorum. Ilk çalıştırma da biraz gaz vererek tek basma ile 1-2 sn gecikmeli sorunsuz. Depo motor sesi ilk çalışmada biraz var. Performans artışı var. Şimdilik sorun yok. Ilk depo sonrası tüketim değerleri ve anlık tüketim göstergesi ile ilgili deneyimlerimi paylaşırım. Niğde Ateşogulları'da takıldı. Muammer Usta montaj öncesi bütün bunların olacağını zaten söylemişti. Umarım sorunsuz devam ederiz.

Soğuk motor ilk çalıştırmada, çalıştıktan sonra gaz vermezsen devir düşerek tekrar stop ediyor mu sizde de, calistirrken gaz vermenin zararı var mı ?

• Prins baslamıs sanırım GDI icin haberi olan var mı?

http://www.turkuazotogaz.com.tr/haberler/306_hyundai-ix35-kia-sportage-icin-prins-basliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberter1 -- 9 Ekim 2013; 9:34:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

Şu an brc ldi de eminim ki çok fazla sorunlar var

ithamda bulunduğunuz sorunlar nedir?

devamlı brc yi kötüleyen mesaj atıyorsunuz. kanıtlayabildiğiniz sorun varsa konu açın çözüm arayın.

mesajlarınızı takip edeceğim, desteksiz karalama yaparsanız uzaklaştırılacaksınız. lütfen anlayış gösterin

bırakın sorunların olup olmadığını .....acaba BRC ldi ile calısan bir araç suanda var mı???? GDİ motor yada TSİ motorlarda!!! sitede bir sürü resimler görüyorum hyundai kia montajları die hatta taktırmak için randevu alın gibi mesajlar bile okudum....

lütfen çalışan bir BRC ldi arac varsa buraya referans olarak telefonunu yazarsa yada özelden yazarsa sevinirim... bu sözüm prins içinde gecerli.... madem sitemizde marka kötülenme gibi bir hissiyat doğmuş .... gercekleri yansıtmayan haberlerinde forumda yayınlanmaması gerek .. die düşünüyorummm..

• quote:

Orijinalden alıntı: Can ede

Abicim Cansu oto ahmet usta takan taktırdgım günden bu yana hep aynı arızalar benden taktırcak arkadaşlara sadece bi tavsiye 5bin tl verip de dandik bi LPG ye gerek yok sonkez arızası için götürücem sonra söktürecm tüpü

acaba sorun cözüldümü.. yada söktürdünüz mü... çözüldü ise sorun neden kaynaklıymıs... cevap verirseniz sevinirim..
  • Ben sabah geç çalışma sorununu çözdüm marşa basarken gazada basarsanız benzin gibi çalışıyor

• quote:

Ben sabah geç çalışma sorununu çözdüm marşa basarken gazada basarsanız benzin gibi çalışıyor

Bunu yapmanızı ustanızmı söyledi?
    Çünkü bana, marş anında kesinlikle gaza basılmaması gerektiği söylendi. Sebebini sormadım ama benim kendi görüşüm katalitik Konvektör'e zararı olabilir yönünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomeri

quote:

Ben sabah geç çalışma sorununu çözdüm marşa basarken gazada basarsanız benzin gibi çalışıyor

Çünkü bana, marş anında kesinlikle gaza basılmaması gerektiği söylendi. Sebebini sormadım ama benim kendi görüşüm katalitik Konvektör'e zararı olabilir yönünde.

Bende de park etmezsen önce tekleme yaptıysa geç çalışıyor ama tekleme yapmamışsa kibrit gibi çalışıyor ancak çalıştıktan sonra geri stop ediyor ben de mecburen tuplu şahinler gibi hareket edene kadar gaz veriyorum, sanırım bir ustaya gösterme zamanı geldi yoksa kendiliğinden düzelmeyecek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 21turbo

quote:

Abicim Cansu oto ahmet usta takan taktırdgım günden bu yana hep aynı arızalar benden taktırcak arkadaşlara sadece bi tavsiye 5bin tl verip de dandik bi LPG ye gerek yok sonkez arızası için götürücem sonra söktürecm tüpü

acaba sorun cözüldümü.. yada söktürdünüz mü... çözüldü ise sorun neden kaynaklıymıs... cevap verirseniz sevinirim..

Bahsedilen sorunlar her zaman mı devam ediyordu yoksa ara sıra mı? 1.2 tsi lerde benzer sorunlar yapma olasılığı var mı acaba? Durum hakkında bilgi vermeniz benim icin de önemli, her seferinde farklı istasyondan aldığımdan halen yakıta kabahat buluyorum, temizliğine inandığım yerler tekleme sayısını cok cok azaltıyor ama bilmediğim iki yer tekleri, zannedersem bir temizliğe ihtiyacı var sistemin..

• quote:

Orijinalden alıntı: eryerdem

quote:

Orijinalden alıntı: 21turbo

quote:

Bahsedilen sorunlar her zaman mı devam ediyordu yoksa ara sıra mı? 1.2 tsi lerde benzer sorunlar yapma olasılığı var mı acaba? Durum hakkında bilgi vermeniz benim icin de önemli, her seferinde farklı istasyondan aldığımdan halen yakıta kabahat buluyorum, temizliğine inandığım yerler tekleme sayısını cok cok azaltıyor ama bilmediğim iki yer tekleri, zannedersem bir temizliğe ihtiyacı var sistemin..

olayın yakıtla ilgisi oldugunu dusunmuyorum.
    bir sorun var o montajda.

• mcekin M kullanıcısına yanıt
    racınızın ilk marş sorunu manifold içine yerleştirilen nozll ların yakıtı manifold içine püskürtürken herhangi bir kenara çarpıp sıvılaşması dolayısıyla ilk marş sorunu oluşmakta,, çözümü zor değil keyifli sürüşler,,
  • Ankara Asilotogaz'ın şu anda Vialle için istediği güncel rakamlar:

1.4 TSI lar için

5.700 TL Peşin

6.100 TL 12 taksit.

Rakamlar oldukça yüksek. Bu fiyatlarla dahi, hala değer mi dersiniz bu sisteme?
  • quote:

quote:

quote:

Bende de park etmezsen önce tekleme yaptıysa geç çalışıyor ama tekleme yapmamışsa kibrit gibi çalışıyor ancak çalıştıktan sonra geri stop ediyor ben de mecburen tuplu şahinler gibi hareket edene kadar gaz veriyorum, sanırım bir ustaya gösterme zamanı geldi yoksa kendiliğinden düzelmeyecek :)

Teklemeden falan bahsediyorsunuz bende en ufak tekleme yok 220 km hıza kadar çıktım en ufak bir tekleme yok bence montaj hatası var aracınızda ben gayet memnunum vialle lpdi den şu ana kadar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teklemeden falan bahsediyorsunuz bende en ufak tekleme yok 220 km hıza kadar çıktım en ufak bir tekleme yok bence montaj hatası var aracınızda ben gayet memnunum vialle lpdi den şu ana kadar.

Ilk montajda yoktu, tekleyince filtre değiştirdim yine sorun yoktu, ne zaman ki ikinci depoyu aldım sorunlar başladı, su anda depodaki yakit azalinca tekleme artıyor, her zaman yapmıyor, ancak soğuk motorda çalıştırmada eğer park ederken son anlarda tekleme yapmamışsa cok hızlı çalışıyor ama gaz vermezsem stop ediyor, yarın göstereceğim buyuk ihtimal, deponun dibindeyim bitmezse inşallah daha rahat gösteririm..

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.