Bildirim
VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (108. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
insanın aklına acaba montajdan mı kaynaklı diye geliyor, 1 gün süren montajın belki de gözden kaçan ufak detayları vardır, ya da motor kodu aynıdır da şase numarasında ufak detay vardır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eryerdem -- 9 Eylül 2013; 15:14:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: eryerdem
insanın aklına acaba montajdan mı kaynaklı diye geliyor, 1 gün süren montajın belki de gözden kaçan ufak detayları vardır, ya da motor kodu aynıdır da şase numarasında ufak detay vardır..
Valla bilemiyorumki sorun nerde acaba. Yarın montaj yaptırdığım yere gidicem, bakalım ne olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Canınızı sıkmayın distribütör firma sorumlu bu konularda mutlaka düzeltilecektir sorununuzu ama şunu söyleyebilirim %90 yüksek basınç benzin pompasından kaynaklanıyor kendimden biliyorum umarız kısa sürede çözülür probleminiz saygilar
quote:
Orijinalden alıntı: asilyan06
Canınızı sıkmayın distribütör firma sorumlu bu konularda mutlaka düzeltilecektir sorununuzu ama şunu söyleyebilirim %90 yüksek basınç benzin pompasından kaynaklanıyor kendimden biliyorum umarız kısa sürede çözülür probleminiz saygilar
Umarım kısa zamanda çözülür.
Yalnız benzin pompası ile ne ilgisi var onu anlamadım, lpg deposundaki pompayımı kastettiniz acaba?
Umarım sorununuz kısa sürede çözülür gerçekten kötü bir sorun. -
LPG POMPASINDAN GELEN SESİ NASIL AZALTABİLİRİZ.AZALTABİLEN VARMI?İZLASON VS. -
1 sene sonra Ustaların tecrübesi arttıkça bu sistemde rayına oturacak ve problemler minimuma inecektir. Klasik sıralı sistemlerinde çıktığı ilk yıl epey sorun yaşanmıştı. -
kesinlikle normal değil bu kadar uzun ve çok sayıda marş problem olduğunu gösterir.benim araçta ilk başlarda geç çalışıyordu ama bu kadar marş sayısı ve süresi kadar değil .1 maraş biraz uzun yada 2. maraş hemen. aracınızın km yüksekse yüksek basınç pompasını değiştirmeniz sorununuzu çözebilir. -
Çok soğukta eski enjeksiyonlu araçlarda kışın çalışsın diye kontak 2veya 3defa aç kapa yapılır içeride yakıt biriktirilir ve tek marşta çalışırdı. Sizin sistemlerde işe yarayabilir marş motorunuzuda korur. -
quote:
Orijinalden alıntı: 06onur
Çok soğukta eski enjeksiyonlu araçlarda kışın çalışsın diye kontak 2veya 3defa aç kapa yapılır içeride yakıt biriktirilir ve tek marşta çalışırdı. Sizin sistemlerde işe yarayabilir marş motorunuzuda korur.
Videoyu çekerken yapmadım ama, dediğiniz gibi 2-3 defa kontak aç kapa yapıp sonrasında marşa bastığım oldu ama değişen birşey olmadı. Bakalım bu akşam arabayı bırakıcam, sorun nerdeymiş araştırılacak.
quote:
Orijinalden alıntı: tomeri
quote:
Çok soğukta eski enjeksiyonlu araçlarda kışın çalışsın diye kontak 2veya 3defa aç kapa yapılır içeride yakıt biriktirilir ve tek marşta çalışırdı. Sizin sistemlerde işe yarayabilir marş motorunuzuda korur.
Videoyu çekerken yapmadım ama, dediğiniz gibi 2-3 defa kontak aç kapa yapıp sonrasında marşa bastığım oldu ama değişen birşey olmadı. Bakalım bu akşam arabayı bırakıcam, sorun nerdeymiş araştırılacak.
Hocam benim videoyu gosterip sordurun merkeze bence olup olmadigini
kralcılara kapak olsun!! aracım 3 gündür kampın otoparkında duruyordu ve sonrası videoda
https://www.youtube.com/watch?v=p16ZWwmgu_I -
kralcılara kapak olsun!! aracım 3 gündür kampın otoparkında duruyordu ve sonrası videoda
https://www.youtube.com/watch?v=p16ZWwmgu_I -
quote:
https://www.youtube.com/watch?v=p16ZWwmgu_I
Benim jetta 5 hafta yattıktan sonra kıs gunu cok kısa surede mars almıştı ama bazen sabahları geç çalıştığı oluyor, bu arada anlattıklarım benzinde
quote:
Orijinalden alıntı: eryerdem
quote:
https://www.youtube.com/watch?v=p16ZWwmgu_I
Benim jetta 5 hafta yattıktan sonra kıs gunu cok kısa surede mars almıştı ama bazen sabahları geç çalıştığı oluyor, bu arada anlattıklarım benzinde
vialle lpdi aracımla tamamen uyum sağladı benzinde nasıl çalışıyorsa lpg de öyle çalışıyor bazen 1-2 sn geç çalıştığı oluyor ama onuda sorun etmiyorum şeytan kulağına kurşun diyelim inşallah montajdan sonra sizinkide aynı şekilde sorunsuz olur
-
bmw f30 3,20i ed ye veya f10 5.20i ya uyumlu bu kit? -
quote:
Orijinalden alıntı: @tomeri
Yaklaşık 2 hafta önce yeni yazılım yüklenmişti ama hiçbir değişiklik olmadı.
Tiguan LPDİ Geç Çalışma
02:14
arkadaşım merhaba fazla bilgim yok ama benim arabamdada sabahları geç çalışma sorunu vardı motor içerisindeki sıcaklık sensörü problemli ildi değiştirince düzeldi bilgin olsun aynı sorunmudur bilemem motor içi sıcaklık 90 derece içen sensör 35 derece gösteriyordu bu sebepten dolayıda motor yakıt karışımını düzgün sağlayamıyor yani 55 derecelik -bir fark var arasında yan sabah 25 derecede çalıştırmaya çalıştığında motor -30 gibi bir değer oluyor bu sebepten dolayıda çalışmıyor ama sen her denemende motoru zorladığından motor ısınmaya başlıyor ve artıya geçtiğinde motor çalışıyor benim arabamdaki durum buydu bilgin olsun LPG ile ilgisi yok yani geçen hafta 50 tl ye değiştirdim parçayı ve şuanda hiçbir problem yok araçta Allaha şükür.
-
Dediğiniz gibi sensörde hata olsaydı benzer problem benzindede olurdu, benim araçta benzinde en ufak bir sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: tomeri
quote:
İnşallah kısa zamanda düzelir. Düzelince de uzun süre gider diye düşünüyorum. Bazen LPG nin adapte olması özellikle de bizim ülkemizde "ehil olmayan kişilerin montaj yapması" nedeniyle uzun sürüyor. Birde Sıvı için aynı şey söylenir mi bilemem ama LPG karakteristiği gereği bazı önlemler alınması gerekiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X