Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
320.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: merk07

quote:

Orijinalden alıntı: cokark

Herkese merhaba sizlerin yorumlarınıza bilgilerinize güvenerek ben (tiguan) ve arkadaşım(sportage) ile birlikte lpdi için bayi ile anlaştık.İkimizde 5300Tl den taktırıyoruz.
    Yarın gidip arkadaşımın sportageni taktıracağım.Çarşamba günüde tiguanıma taktıracağım bilgileri sizinle paylaşacağım. Yorumlarınız için hepinize teşşekür ederiz.

aynı aracı kullanıyoruz.ben taktıralı 11000 km oldu.memnunum pişman olmazsınız.hayırlı olsun

yeni fiyatlar için 6.000 TL'lerden bahsediyorlar, aldığınız son fiyatlar nedir, dolar kurundan dolayı yeni siparişler uçuk..
  • seat leon 1.4 tsi vialle lpdı serimotogaz

• Merhabalar bende de i30 gdi var. Anladığıma göre sizde de bu araçtan var. İzlenimlerinizi merak ediyorum gerçekten. Siz galiba daha yeni yaptırdınız. Nerede yaptırdınız? Ne kadara yaptırdınız? Bazı sorunlar yaşadınız galiba pişman mısınız? Öneriyor musunuz? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktyler -- 3 Eylül 2013; 16:10:32 >
  • asilyan06 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bende de i30 gdi var. anladığıma göre sizde de bu araçtan var. İzlenimlerinizi merak ediyorum gerçekten. Siz galiba daha yeni yaptırdınız. Nerede yaptırdınız? Ne kadara yaptırdınız? Bazı sorunlar yaşadınız galiba pişman mısınız? Öneriyor musunuz? Teşekkür ederim.
  • kıa sportage 1 6 gdı vialle lpdı serimotogaz

• Bizim için önemli olan yasa çıkana kadar LPG'yi AVM girişlerinde saklamak, simit tank ve stepneyi yanımıza almayarak 1. kısmı tamamlıyoruz, yakıt göstergesi aynı zamanda benzine geçme butonunu istediğimiz yere saklayabiliyor muyuz? O buton montaj edilirken arka tarafının delinmesi gerekiyordur illa ki, bu durumda söküldüğünde çirkin görüntü vermeyecek yer seçmeliyiz. Bir de dolum kısmının benzin kapağına yapılma kısmını anlamadım, her LPG dolumunda vidalı aparatı monte etmemiz mi gerekiyor ? zamanla o aparat da yalama olur, o zaman bağaj altı tampon kıyısına yapmak daha mantıklı, aynayla bakılmadığı sürece lpg'li olduğu anlaşılmaz, zaten yasa çıkar AVM'ler için, boşu boşuna aparatla uğraşmaya gerek kalmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eryerdem

Bizim için önemli olan yasa çıkana kadar LPG'yi AVM girişlerinde saklamak, simit tank ve stepneyi yanımıza almayarak 1. kısmı tamamlıyoruz, yakıt göstergesi aynı zamanda benzine geçme butonunu istediğimiz yere saklayabiliyor muyuz? O buton montaj edilirken arka tarafının delinmesi gerekiyordur illa ki, bu durumda söküldüğünde çirkin görüntü vermeyecek yer seçmeliyiz. Bir de dolum kısmının benzin kapağına yapılma kısmını anlamadım, her LPG dolumunda vidalı aparatı monte etmemiz mi gerekiyor ? zamanla o aparat da yalama olur, o zaman bağaj altı tampon kıyısına yapmak daha mantıklı, aynayla bakılmadığı sürece lpg'li olduğu anlaşılmaz, zaten yasa çıkar AVM'ler için, boşu boşuna aparatla uğraşmaya gerek kalmaz..

Benim dolum yeri benzin depo kapagında. Sizde oraya yaptırın. Hicbir yerde anlasılmaz.

Lpdi gostergesini de mesela cakmaklık yanı filan olabilir jetta nasıl bilmiyorum ama benimki tam istedigim yerde

tankı kapattım dosemecide.. bagaj acıldıgı zaman bile fark edilmemekte. Diger roccocu arkadas daha iyi yapmıs bunu dosemecide.

• liberter1 kullanıcısına yanıt
    Jetta benzin dolum kapağında bu kadar yer yok, zaten usta da yer olmadığını söyledi, üst kısmını vidalı aparat şeklinde yapıyorlar zannedersem, oraya sığdırabileceğimiz çözümler var mı acaba, internette bulamadım, lpdi göstergesi için kış akşamları avm girişinde ışığı gelmemeli ki kıllanmasın dünyayı kurtaran güvenlikçiler, lpdi göstergesine kablo bağlantısı yapılıyor değil mi, henüz kablosuz duruma gelinmedi ?
  • quote:

Jetta benzin dolum kapağında bu kadar yer yok, zaten usta da yer olmadığını söyledi, üst kısmını vidalı aparat şeklinde yapıyorlar zannedersem, oraya sığdırabileceğimiz çözümler var mı acaba, internette bulamadım, lpdi göstergesi için kış akşamları avm girişinde ışığı gelmemeli ki kıllanmasın dünyayı kurtaran güvenlikçiler, lpdi göstergesine kablo bağlantısı yapılıyor değil mi, henüz kablosuz duruma gelinmedi ?

ince kalem gibi olanı var. her dolumda donusturucuyu takıyorsunuz. o daha estetik oluyor. bence onu kullanın eger alan yoksa.

bana da yer yok demislerdi. allem kallem sıgdırdık biz. usendikleri icin bahane uydurmadıklarından emin olun
  • Yani kalem gibi olanı her dolumda söküp takma yapmamak icin yerlestirenezmiyiz buraya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yani kalem gibi olanı her dolumda söküp takma yapmamak icin yerlestirenezmiyiz buraya ?

Kalem gibi olan oldugu zaman her defasında sokup takılıyor dolum esnasında. Benimkinde oyle bir durum yok. Siz benimkinin aynısı yani agzı buyuk olanın sıgmadıgından kesin emin olun. Bu olmazsa kalem gibi olanı degerlendirebilirsiniz . Kalem gibi olanın bir adı var teknik bilmiyorum simdi.

• benimkini gordunuz hocam. kalem gibi dedigim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

benimkini gordunuz hocam. kalem gibi dedigim bu

Yine de bana sakat gibi geliyor, eğer vidalama şeklindeyse her seferinde zor olur, yok sadece tutma ise elin kayip aradan sizdirdigi anda cep telefonuyla da konuşuyorsan utulursun gibi geliyor bana, kullananların ne kadar pratik ve sağlıklı oldugunu açıklamaları lazım, ayna ile tampon altından bsy anlamazlar, bagajdaki az eşyayı kaldiripta bakmazlar simit LPG var mı diye sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lovato kocaeli bayi

kıa sportage 1 6 gdı vialle lpdı serimotogaz

Selamlar bende de Kia Sportage var ve LPG düşünüyorum aynı araca montaj resimlerini görünce dikkatimi çekti. . İzlenimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Uyum sorunu var mı herhangi bir olumsuzluk oldu mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

benimkini gordunuz hocam. kalem gibi dedigim bu

Yine de bana sakat gibi geliyor, eğer vidalama şeklindeyse her seferinde zor olur, yok sadece tutma ise elin kayip aradan sizdirdigi anda cep telefonuyla da konuşuyorsan utulursun gibi geliyor bana, kullananların ne kadar pratik ve sağlıklı oldugunu açıklamaları lazım, ayna ile tampon altından bsy anlamazlar, bagajdaki az eşyayı kaldiripta bakmazlar simit LPG var mı diye sonuçta

Hocam eger depo kapagı altında istiyorsanız soyledigim gibi 2 alternatifiniz var. Tampon altı anlasılma olasılıgı yuksektir.

Benimkini 13 ayı askındır kullanıyorum hicbir sorun cıkmadı

• yeni seat toledo 1.2 tsi aracıma lpdi oluyormu acaba?6 bin gibi bir rakam gördüm yukarda inşallah yanlışlıkla yazılmıştır yoksa benzine devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

yeni seat toledo 1.2 tsi aracıma lpdi oluyormu acaba?6 bin gibi bir rakam gördüm yukarda inşallah yanlışlıkla yazılmıştır yoksa benzine devam.

valla detayını bilmiyorum ama taksitli fiyatı olabilir, GDİ için fiyat 6.000 oldu demişler, belki 5.900 dür de 6 bin demişlerdir, başkasının yalancısıyım, benim motor tsi, tsi'ler daha zor montaj gerektiriyormuş..
  • yeni montaj yaptıran arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun sanıyorum aracım artık vialle ile tamamen anlaştı artık ne sabah ne akşam nede nede nedesi yok hep kısa marşta çalışmaya başladı şuan manisadayım şehir içinde ortalama 25-30 kuruş yakıyor şehir dışında ise 20-25 kuruş yakıyor gerisi yalan öyle gazı felan ayırt etmiyorum genelde milangaz tercih ediyorum benzin fiyatlarını gördükce yoldan geçen her sportage ve ix35 şöförüne durup aracımda VİALLE SIVI SİSTEM takılı gel sende taktır diyesim geliyor :)) aracım tanıtıma açık olduğunu defalarca söylemiş ve telefon numaramı bırakmıştım şimdi tekrar yazıyorum 0542 308 6181 birkaç gün manisa somada olacağım müsait olduğum süre zarfında dileyene aracımı gösterip test ettirebilirim saygılar
  • quote:

Bizim için önemli olan yasa çıkana kadar LPG'yi AVM girişlerinde saklamak, simit tank ve stepneyi yanımıza almayarak 1. kısmı tamamlıyoruz, yakıt göstergesi aynı zamanda benzine geçme butonunu istediğimiz yere saklayabiliyor muyuz? O buton montaj edilirken arka tarafının delinmesi gerekiyordur illa ki, bu durumda söküldüğünde çirkin görüntü vermeyecek yer seçmeliyiz. Bir de dolum kısmının benzin kapağına yapılma kısmını anlamadım, her LPG dolumunda vidalı aparatı monte etmemiz mi gerekiyor ? zamanla o aparat da yalama olur, o zaman bağaj altı tampon kıyısına yapmak daha mantıklı, aynayla bakılmadığı sürece lpg'li olduğu anlaşılmaz, zaten yasa çıkar AVM'ler için, boşu boşuna aparatla uğraşmaya gerek kalmaz..

sanırım ankaradasınız sorularınızın cevaplarını ivedik organize sanayi sitesinde asil grup otogaz da levent bey den yüz yüze alabilirsiniz aynı zamanda vialle türkiye distirbitörüdür kendileri ama dolum ünitesinin yeri ilerde de değiştirilmesi basit bi olaydır onu fazla dert etmeyin beğenmez iseniz yerini ilerde kolayca değiebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merk07

quote:

Orijinalden alıntı: cokark

Herkese merhaba sizlerin yorumlarınıza bilgilerinize güvenerek ben (tiguan) ve arkadaşım(sportage) ile birlikte lpdi için bayi ile anlaştık.İkimizde 5300Tl den taktırıyoruz.
    Yarın gidip arkadaşımın sportageni taktıracağım.Çarşamba günüde tiguanıma taktıracağım bilgileri sizinle paylaşacağım. Yorumlarınız için hepinize teşşekür ederiz.

aynı aracı kullanıyoruz.ben taktıralı 11000 km oldu.memnunum pişman olmazsınız.hayırlı olsun

yeni fiyatlar için 6.000 TL'lerden bahsediyorlar, aldığınız son fiyatlar nedir, dolar kurundan dolayı yeni siparişler uçuk..

ben geçen yıl ağustosta 4500 tl taktırmıştım.sizin için biraz önce bayiyi aradım peşin 5800 taksitli 6100 tl ye taktıklarını söyledi.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.