Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
320.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 4900 - 12 taksit vermistim. 10 taksitti ama kredi kartım +2 taksit yapmıs. Gecen ay bitmis taksidi.

Cok dogru zamanda montajladık. Ben coktan amorti ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberter1 -- 4 Eylül 2013; 20:41:43 >
  • Arkadaşımın sportageni dün aldık.Hİçbir sorun yok araçta.Benzinde nasıl çalışıyorsa resmen lpg dede öyle çalışıyor marş sorunu felan yok.Bizde çekişte artışı farkettik.Tam olarak kaç yaktığını söyleyemiyecem daha hesaplayamadım.Ancak pompa yeri tambonun altına yapıldı dıştan belli olmuyor gizlendi tamponun içine.

Benim tiguan ise şu an montajda hala büyük ihtimal yarın biticek ve izlenimlerimi paylaşıcağım.Benim tiguandada tampon arkasında olucakmış pompa yeri.İnşallah sorunsuz olur.

Fiyat olarakta kur artmış istanbuldaki diğer bayiler 6100den aşağı inmediler.ONTAŞ OTOGAZ la konuştuk 4900 dedi usta.Fakat kurun arttığndan haberi yokmuş.Sonradan baktı fiyatlar 6100 tl olmuş bizede 4900 demişti.Bize yapabileceği en dip fiyattan yaptı(5300 tl ).4 + 4 Taksit bankam ile anlaştım.

Herkese hayırlı geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

Ben 4900 - 12 taksit vermistim. 10 taksitti ama kredi kartım +2 taksit yapmıs. Gecen ay bitmis taksidi.

Cok dogru zamanda montajladık. Ben coktan amorti ettim

Şu ana kadar lpdi sistemi montajı için çevremde kimse desteklemedi beni, eğer aklımı çelmeselerdi hem amortiye başlamıştım hem de fazla ücret vermeyecektim :)
  • Bu sabah cektim sabah soguk motor mars durumum

• TSI aracimla 15000 km.yi sorunsuz geçmenin keyfini yaşıyorum. Yalniz 5 ayda fiyatlar cok artmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan basinda pesin 4300tl taktirmistim.iyiki acele etmişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

Bu sabah cektim sabah soguk motor mars durumum

liberter sen ona ne yaptınki araç şak diye 70 hararette çalışıyo ??? bizde yapabilirmiyiz onu ?
  • liberter1 kullanıcısına yanıt
    bizdede işe yarar bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorduran -- 6 Eylül 2013; 18:43:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorduran

bizdede işe yarar bence :)

9-10 aydir araba boyle bende. Hava filtresi alti modifikasyonu iptal edildikten sonraki yazilim guncellemesinde boyle oldu. Ozellikle istememistim yani bunu. Ilk montajdan sonrada tek marsti benim aslinda ama su an benzinden daha hizli

Burada bi arkadas bu yazilima gecince fazla yakit yakiyor demisti yanlis hatirlamiyorsam. Tabi aynisini mi kast ediyor bilmiyorum.

• Bende aranızdayım Viella LPDİ li oldum.Tigunuma dün lpdi takıldı benzinde nasılsa araç öyle.Marş sorunu vs yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokark

Bende aranızdayım Viella LPDİ li oldum.Tigunuma dün lpdi takıldı benzinde nasılsa araç öyle.Marş sorunu vs yok :)

hayırlı olsun, bizimki de gümrükte takıldı heralde :)
    Şimdi LPDİ'de yüzde 10-20 arası fazla yakıyor şeklinde bir kanıyı test etmek için şunu yapabilirdik, yol bilgisayarı ile benzini karşılaştırdığımda ilkinde 5,5 ortalama ile yüzde 13 hata çıkmıştı, ikincisinde uzun yolda 9,1 ortalama ile çok daha az hata, yalnız ilk ölçümde 70TL'lik benzin aldım ama depo hava yaptığından tabanca otomatik olarak hiç basmamıştı yani tabancayı attırıp hiç benzin almamıştı, manuel doldurduk, sonuç olarak yaptığımız ölçümlerde LPG'yi TL bazında, benzini yol bilgisayarından değerlendiriyoruz, belki de tasarruf oranı yüzde 50'dir..

• quote:

Bende aranızdayım Viella LPDİ li oldum.Tigunuma dün lpdi takıldı benzinde nasılsa araç öyle.Marş sorunu vs yok :)

Hayırlı olsun.
    Araç modeli ve motor kodu nedir?

• Teşekkür ederiz.Arac 2012 Model 122Ps Motor kodu Caxc şu an hersey yolunda ilk marşta benzinden.daha seri.calisiyor

• Bu arada 5300e mal oldu.Ruhsat haric

• quote:

Bu arada 5300e mal oldu.Ruhsat haric

100-150 km yaptıktan sonra filtre değişimine ihtiyaç duyulur mu acaba ?
  • Bende video yukleyecegim ama tatilden sonra

• 50Km test surusu yaptik usta ile filtre ondan sonra degisti

• Yaklaşık 2 hafta önce yeni yazılım yüklenmişti ama hiçbir değişiklik olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomeri

Yaklaşık 2 hafta önce yeni yazılım yüklenmişti ama hiçbir değişiklik olmadı.

Şoför kapısı açıldığı zaman pompa devreye giriyor mu? Geç çalışmayı ne zaman yapıyor ?

• Kapı açıldığında pompa devreye giriyor, motor soğuk iken videodaki can sıkıcı durum oluşuyor. Bazen 1 saatlik stopların ardından tek ama uzun marşta çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.