Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
320.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asilyan06

işte size TC nin resmi olarak ilk montaj yapılmış sponun yeni yakıt verileri
    https://www.facebook.com/groups/ix35lpghakkinda/589765617731793/?comment_id=589870914387930¬if_t=group_comment
    bu arada aracımdaki problemlerim çözüldü aracım uzun süreli stopların haricinde geç çalışmıyor geç çalışma derken normal marştan 2 yada 3 sn daha uzun marş diyelim daha 2. marşı yapmadım motor sıcakken yada kısa durmarlarda aracım benzinden daha iyi çalışıyor diyebilirm performasta % 10 kadar artı diyebilirm saygılar bol tasarruflu günler saygılar

Asilyan %10 performans artısına pek ihtimal vermiyorum.

Dyno soktun mu arabayı?

Degerlerin varsa bizimle paylasır mısın

• quote:

https://www.facebook.com/groups/ix35lpghakkinda/589765617731793/?comment_id=589870914387930¬if_t=group_comment
    bu arada aracımdaki problemlerim çözüldü aracım uzun süreli stopların haricinde geç çalışmıyor geç çalışma derken normal marştan 2 yada 3 sn daha uzun marş diyelim daha 2. marşı yapmadım motor sıcakken yada kısa durmarlarda aracım benzinden daha iyi çalışıyor diyebilirm performasta % 10 kadar artı diyebilirm saygılar bol tasarruflu günler saygılar

Şükür be Asilyan. En sonunda tüm sorunlarının çözülüp muradına ermene sevindim. Artık gerçekten Güle güle kullanırsın inşallah:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

quote:

Dyno soktun mu arabayı?

Torq artışını kesinlikle ben de hissetmistim.Ancak % degeri vermek zor tabii.Yalniz ben arabayı rampa yukarı denemistim hep. Duzde denemeye cesaret edemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: lider75

quote:

quote:

Dyno soktun mu arabayı?

Torq artışını kesinlikle ben de hissetmistim.Ancak % degeri vermek zor tabii.Yalniz ben arabayı rampa yukarı denemistim hep. Duzde denemeye cesaret edemedim

bende düzde ve yokuşta denedim kesinlikle artış var.

• kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24612355.asp

Benzin ve motorine geçtiğimiz hafta da sırasıyla 11 kuruş ve 8 kuruş zam yapılmıştı.

Zamlarla birlikte İstanbul'da 95 oktan benzinin litre fiyatı 5.06 TL'ye, 97 oktan benzinin litre fiyatı 5.16 TL'ye, motorinin fiyatı da 4.60 TL'ye yükselecek.

Suriye gerginliği nedeniyle yükselen petrol fiyatları ve 2 liranın üzerine çıkan dolar kuru nedeniyle benzin ve motorine zam geleceği beklentisi son günlerde piyasaya hakim olmuştu.

Son zamlarla yılbaşından bu yana benzine gelen zam yüzde 16.2 olurken, motorin zammı ise yüzde 19.4'e ulaştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eryerdem

quote:

Orijinalden alıntı: selolim

Benin lpfi da hiç çalışmama durumu olmuyor , sizin araç ilk başta benzinle çalışmıyormu ? gaz nezman devreye giriyor ? tşk.

Lpdi sistemde LPG bitene kadar ya da az kalana kadar benzin hiç devreye girmiyor, yüzde 100 LPG'li, geç çalışma veya çalışmama sorununa gelince, montaj yaptıracağım bayiden aldığım bilgiye göre kontak swtich'ine değil de başka bir switche bağlayınca LPG pompası daha erken devreye giriyor ve bu süre zarfında marş sorunu ortadan kalkmış oluyor..

Peki yüksek devirlerde benzin kullanımı olduğunu söylemişlerdi , gerçekmidir ?
  • liberter1 kullanıcısına yanıt
    sayın liberter %10 değer afaki bir rakam benzetme yapmak içindi ama gelecek haftalarda ankaraya gideceğim eğer zaman ayırabilirsem dyno testine sokarım aracı ozaman daha doğru olur % lik dilim, performans artışı hissedilir olduğu için %10 yazdım saygılar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eryerdem

quote:

Benin lpfi da hiç çalışmama durumu olmuyor , sizin araç ilk başta benzinle çalışmıyormu ? gaz nezman devreye giriyor ? tşk.

Lpdi sistemde LPG bitene kadar ya da az kalana kadar benzin hiç devreye girmiyor, yüzde 100 LPG'li, geç çalışma veya çalışmama sorununa gelince, montaj yaptıracağım bayiden aldığım bilgiye göre kontak swtich'ine değil de başka bir switche bağlayınca LPG pompası daha erken devreye giriyor ve bu süre zarfında marş sorunu ortadan kalkmış oluyor..

Peki yüksek devirlerde benzin kullanımı olduğunu söylemişlerdi , gerçekmidir ?

Ben henüz montaj yaptırmadım, malzeme bekliyoruz ama yüksek devirde benzine geçme olayı yok diye biliyorum..

• quote:

sayın liberter %10 değer afaki bir rakam benzetme yapmak içindi ama gelecek haftalarda ankaraya gideceğim eğer zaman ayırabilirsem dyno testine sokarım aracı ozaman daha doğru olur % lik dilim, performans artışı hissedilir olduğu için %10 yazdım saygılar

Asilyan hocam Ankara'ya gelirsen gorusmek isterim. Dyno bildigim bir yer var oraya gotururuz. PMlesiriz.

Eraydem hocam %100 LPGede arabam 6500 Devirde bile..
  • Selamlar;

Önümüzdeki aylar içinde ikinci el veya sıfır km araç almayı planlıyorum. Sahibindende gezinirken bir Passat gözüme çarptı. 1.4 TSI 160Hp BlueMotion S&S Highline. Motor Kodu öğrendiğim kadarıyla CTH0XXXXX miş. Bu araca Vialle montajı yapılabilir mi, alır almaz yapacağım ilk iş bu olacak çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan7 -- 31 Ağustos 2013; 22:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 97has

Selamlar;

Önümüzdeki aylar içinde ikinci el veya sıfır km araç almayı planlıyorum. Sahibindende gezinirken bir Passat gözüme çarptı. 1.4 TSI 160Hp BlueMotion S&S Highline. Motor Kodu öğrendiğim kadarıyla CTH0XXXXX miş. Bu araca Vialle montajı yapılabilir mi, alır almaz yapacağım ilk iş bu olacak çünkü.

Büyük ihtimalle olur ancak siz yinede viallelpg.com dan bakarak bulunduğunuz ildeki bayiyi arayın.

• quote:

Selamlar;

CTHD motorlar bizimkinden (CAVD) daha kusursuzmus. Oluyordur lpdi. Almalısın o motoru ve Lpdi kullanmalısın hocam.
  • Tabiki memnun olurum ikinci memleketimi özledim ankaraya mutlaka uğrayacak dostlarımızı ziyaret edeceğiz sizinlede tanışmak isterim saygılar

• Soru sormadan önce forumu biraz araştırsaydın denmesin diye 3 gündür başlığı hatim ediyorum, bir kaç sayfa dışında...
    O yüzden soracak sorum da kalmadı malesef :)
    Başlık altında yaşadıkları süreçleri paylaşan tüm arkadaşlara (liberter1, Lider75, ErdemDH, asilyan06, tomeri) teşekkür ederim..
    Ankara'da liberter1 in önerdiği Memduh Usta'da bende montajı yaptırmayı düşünüyorum.
    Yalnız başlık altında yayınlanan listede motor kodu ile ilgili bir şüphem var sadece..
    Benim aracım 2009 Passat 1.8tsi 160hp Tiptronik motor kodu BZB
    Yayınlanan listede 1.8 tsi 160 hp için CDAA ( yani dsg şanzımanlı model) kodlu model var..
    Acaba güncel liste ve fiyata nasıl ulaşırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamukea

Soru sormadan önce forumu biraz araştırsaydın denmesin diye 3 gündür başlığı hatim ediyorum, bir kaç sayfa dışında...
    O yüzden soracak sorum da kalmadı malesef :)
    Başlık altında yaşadıkları süreçleri paylaşan tüm arkadaşlara (liberter1, Lider75, ErdemDH, asilyan06, tomeri) teşekkür ederim..
    Ankara'da liberter1 in önerdiği Memduh Usta'da bende montajı yaptırmayı düşünüyorum.
    Yalnız başlık altında yayınlanan listede motor kodu ile ilgili bir şüphem var sadece..
    Benim aracım 2009 Passat 1.8tsi 160hp Tiptronik motor kodu BZB
    Yayınlanan listede 1.8 tsi 160 hp için CDAA ( yani dsg şanzımanlı model) kodlu model var..
    Acaba güncel liste ve fiyata nasıl ulaşırım..

Bakın gecen senenin fiyatları yukarıda yazıyor. Sizinki
    1.8 TSI PEŞİN 4.600, TAKSİTLİ(TÜM KK 10 TK) 5.050 TL MONTAJ PROJE DAHİL

Bayilerin hepsinde aynı fiyat yok. Ankara'daki tüm bayileri arastırın bence merkezi arayıp. Memduh usta iyi secim. Beyaz Scirocco Emre bey selamı var dersiniz
    Bildigim diger bayi Asil Otogaz. Yine onlara da selamımı iletebilirsiniz.

1 senede kur farkı vb. sebeplerden dolayı 500 TL civarlarında zam yapılmıs. Bu durumda sizin sisteminiz pesin 5000 TL civarlarında olması uygun gorunuyor.
    Yani pazarlıkta soylersiniz iste gecen sene icinde tum Lpdi sistemleri 400-500 TL civarı fiyat artırmıs. Makul olanı bu olmalı dersiniz bence.

Not: Ben otorite satıcı vs degilim. 13 aydır lpdi kullanan ilgili bir tüketiciyim. Düz mantık yürütüyorum sadece.

• quote:

quote:

Selamlar;

CTHD motorlar bizimkinden (CAVD) daha kusursuzmus. Oluyordur lpdi. Almalısın o motoru ve Lpdi kullanmalısın hocam.

Arabada boya filan var ve kayıtlarda görünmüyor hocam, o mesele biraz canımı sıktı, fiyatı makul gibi ama bakalım satıcıyla anlaşırsak inşallah.

• Herkese merhaba sizlerin yorumlarınıza bilgilerinize güvenerek ben (tiguan) ve arkadaşım(sportage) ile birlikte lpdi için bayi ile anlaştık.İkimizde 5300Tl den taktırıyoruz.
    Yarın gidip arkadaşımın sportageni taktıracağım.Çarşamba günüde tiguanıma taktıracağım bilgileri sizinle paylaşacağım. Yorumlarınız için hepinize teşşekür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokark

Herkese merhaba sizlerin yorumlarınıza bilgilerinize güvenerek ben (tiguan) ve arkadaşım(sportage) ile birlikte lpdi için bayi ile anlaştık.İkimizde 5300Tl den taktırıyoruz.
    Yarın gidip arkadaşımın sportageni taktıracağım.Çarşamba günüde tiguanıma taktıracağım bilgileri sizinle paylaşacağım. Yorumlarınız için hepinize teşşekür ederiz.

İnşallah sorunsuz olur, 5.300TL taksitli fiyatı mı, yurtdışından yeni malzeme geleceğinden ve dolar artışından dolayı peşin fiyatına 350TL bir zam söz konusu şu anda..
  • Dolar artışından dolayı zam gelmiş usta yapabileceği en alt fiyata yapıyor.Ama 8 ay taksit 5300 tl olarak anlaştık. Ve de 2 kişiyiz yoksa fiyat daha yüksekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokark

Herkese merhaba sizlerin yorumlarınıza bilgilerinize güvenerek ben (tiguan) ve arkadaşım(sportage) ile birlikte lpdi için bayi ile anlaştık.İkimizde 5300Tl den taktırıyoruz.

aynı aracı kullanıyoruz.ben taktıralı 11000 km oldu.memnunum pişman olmazsınız.hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.