Şimdi Ara

VGA Çoklayıcı hakkında acil yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hani hep bildiğimiz adaptörlü vga çoklayıcılar var, kasadan çıkan görüntüyü hem projeksiyona hemde bilgisayar monitörüne vermek için.
    Bu ara böyle birşey lazım ve piyasada adaptörü olmayan kablo çoklayıcılardan gördüm.Bu kablolardan kullansak adaptörlü kutu çoklayıcılar gibi görüntü elde edebilirmiyiz yoksa görüntü kalitesini çok fazla düşürürmü ??

Aralarında çok fazla fiyat farkı var.

örnek kablo çoklayıcı
    http://urun.gittigidiyor.com/VGA-SPLITTER-COKLAYICI-1-PC-VGA-CIKISI-2-GIRIS_W0QQidZZ21796982

acil yardım beklıyorum

• Merhaba,
    Ben yıllar önce CRT monitör ve projektörü bağlamak için böyle bir çoklayıcı denemiştim ama görüntünün belirgin olarak bozulduğunu, cihazların birbirini etkilediğini gördüm. Mecburen güç beslemeli VGA çoklayıcı kullandım.
    LCD takınca durum ne olur bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 9 Kasım 2009; 22:18:50 >
  • Teşekkür ederim.Anlaşılan düşündüğüm gibi güç beslemeli olmadan olursa görüntü kaybı epey fazla olacak.
  • Okulumuzda güç beslemeli olanını kullanıyoruz, direkt çıkışa göre nerdeyse hiç kayıp yok, bence de ondan alın.
  • bu konuda biraz daha fikri olan var mı arkadaşlar.altın uçlu vga çoklayıcı satıyorlar 15 tl ye,onda da görüntü kaybı olur mu?
    adaptörlü vga çoklayıcı marka model tavsiyesi var mı?
  • Adaptörsüz bir VGA çoklayıcı (muhtemelen kabloların paralel bağlanması ile oluşan basit yapıdır) ile birden fazla monitörü bağlayabileceğinizi sanmıyourm.
    Adaptörlü bir çoklayıcı (ki içinde elektronik bir kart vardır) ile birden fazla monitörü bağlayabilirsiniz. Bu tip VGA çoklayıcılarla 25-30 m mesafede bağlantı sağlayabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam VGA çoklayıcıyı alırken firma 60 m ye kadar bağlantı sağladığında bahsetmişti. Belkide sallamış olabilir ama ben yaklaşık 25 m mesafeye kurmuştum. Sorunsuz çalışıyor.
    Siz ne kadar mesafede bağlantı yapacaksınız?
  • İlave olarak;
    Bahsettiğiniz, fiyatı 15 tl olan muhtemelen adaptörsüz çoklayıcı olsagerek? İmkanınız varsa cihazın satıldığı yerde bir deneme yapın. Gerçekten işe yarıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ramazanyalcin

quote:

sinan_15

quote:

.ADAM.

merhaba arkadaşlar

laptop a 2 ekran daha ekleyeceğim.ekranları aldım.gg den 2 tl ye çoklama kablosu denen zımbırtıdan da aldım.düzeneği kurdum.ekranlar çalışıyor ama haricen taktığım 2 ekranı 1 ekran olarak görüyor.ne yaptım ne ettimse düzeltemedim.böyle bir sorun yaşadınız mı?çözümü nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer
    laptop a 2 ekran daha ekleyeceğim.ekranları aldım.gg den 2 tl ye çoklama kablosu denen zımbırtıdan da aldım.düzeneği kurdum.ekranlar çalışıyor ama haricen taktığım 2 ekranı 1 ekran olarak görüyor.ne yaptım ne ettimse düzeltemedim.böyle bir sorun yaşadınız mı?çözümü nasıl olur?

Merhaba,
    Notebookun hangi türde çıkışları var? VGA, HDMI vs? Bahsettiğiniz çoklama kablosunun bi resmi vs var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyalcin

quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

Merhaba,
    Notebookun hangi türde çıkışları var? VGA, HDMI vs? Bahsettiğiniz çoklama kablosunun bi resmi vs var mı?

MERHABA

vga var hdmı da var.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Aklıma takılan bişiyi size danışmak istiyorum. Masaüstü bilgisayarımla laptopumu aynı monitörden kullanmak istiyorum. kısacası kablo söküp takmadan istediğim zaman masaüstü için istediğim zaman laptopuma bağlı olarak monitörü kullanmak istiyorum. Bunun için vga çoklayıcı gibi bir ekipman varmı biliyormusunuz.
  • Arkadaşlar aaptörlü VGA çoklayıcı kabloyu nereden bulabilirim. Google amcada bulamadım. Sınıfımda kullanacağım. Adaptörsüzler görüntüyü bozuyor.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.