Şimdi Ara

VGA çıkışlı monitör dalgalanma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakart+işlemci+ram+ekran kartı herşeyi ayarlamışken şu AMD kartlarındaki dalgalanma sorunu beni çok endişelendirdi. HD7850 2 GB düşünüyordum ama bunun hiç mi çözümü yok veya çok mu dalgalanma oluyor? Yardım ederseniz sevinirim

kısmen bu sorunu yaşamayanlarda var ama tamamen hassasiyet(kimileri şikayetçi olmuyor) ve şansla alakalı bir durum.Birde yeni seri 7800 serisinde bu durumun telafi edlidiği ile ilgili bir duyum vardı.Artı olarak Bunu forumda displayport-vga dönüştürücü ile çözen bir arkadaş vardı.Bu şekilde dalgalanmanın önüne geçmişti.
    Eğer + masraf yapmak ve bu sorunla boğuşmak istemiyorsan gtx 650Ti boost modelini alabilirsin.Overlock yapmıyacaksanız aynı performansı zaten sunuyor

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605

• eskry E kullanıcısına yanıt
    dönüştürücü alırsın ekrana vga gider ekran kartından dvi çıkış alırsın ama kalite yine vga kadar olur ancak
    O konuya baktım ama anlamadım pek birşey http://gpuboss.com/gpus/Sapphire-Radeon-HD-7850-vs-ASUS-GeForce-GTX-650-Ti Burada 7850 nerdeyse hepsinde daha önde ne yapsam bilemedim

Orijinalden alıntı: eskry

O konuya baktım ama anlamadım pek birşey http://gpuboss.com/gpus/Sapphire-Radeon-HD-7850-vs-ASUS-GeForce-GTX-650-Ti Burada 7850 nerdeyse hepsinde daha önde ne yapsam bilemedim

benimde aynı durum :((( 7790 alıp köküne kadar oc yapmayı düşünüyorum
    alacağın yere söylersen yardımcı olurlar dvi to vga dönüştürücü alacaksın vga kablonun ucuna takacaksın sonra kablo dvi olarak ekran kartına girecek ekrana ise vga gidecek
    zaten aldığın yerde adama durumu izah edersen detaylıca gösterir
    Oc dalgalanmayı engeller mi ki?

Oc dalgalanmayı engeller mi ki?

yok engellemez.7790 alıp sonuna kadar oc yapınca 7850 performansı yakalanabilir belki anlamında
  • quote:

Anladım aynı sorun var deyince öyle algıladım Sende vga monitör yok o zaman? Ben de dönüştürücüyle ekran kalitesi düşer diye korkuyorum monitör yeni

ula donnaımhabere ne oldu bugün vga monütör bended var aynı sorun yüüznden alamıyorum 7850 yi

Anakart+işlemci+ram+ekran kartı herşeyi ayarlamışken şu AMD kartlarındaki dalgalanma sorunu beni çok endişelendirdi. HD7850 2 GB düşünüyordum ama bunun hiç mi çözümü yok veya çok mu dalgalanma oluyor? Yardım ederseniz sevinirim

kardeş gidip de bır oyun esnasında oyunu bırakıp sıyah ekran bulacagın bır yere gıdıp gıdıp dalgalanıyormu dıye bakarsan bır ıhtımal görebılırısn... yanı takıntılıysan görürsün değilsen görmeden oyununu oynarsın 7850 f/p urunudur cok da guzeldır ama vga knusunda sen blrsın u sana bağlı..
    AMD FX 8350 4.84 GHZ 16 MB CACHE-- ASUS R9 290X 4GD5-- SAPPHİRE HD 5850 1GB EXTREME-- ASUS M5A99FX PRO R2.0 990FX / SB950-- 2*4 GB G SKILL 1600 MHZ-- SAMSUNG 840 EVO 250 GB SSD DISK--- CORSAIR CARBIDE 400R--- SEASONIC (X SERİES)750 W 80 GOLD--COOLER MASTER HYPER 212 EVO DUAL FAN WITH SILVERSTONE FM 121 110 CFM FAN-- HAKKIMDA GÖRÜLMESİNİ İSTEDİĞİM
  • Siyah yerlerdeki dalgalanmayı bir ölçüde vsnc açarak önleyebilirsin. Tamamen olmasa da biraz faydası dokunur.Onun dışında kablo deneyebilirsin. Ya da Monitörü yenileyeceksin. Kolay gelsin.

Arada 100 tl farkolacak ben vermezdim onun yerine gtx 660 alırım daha iyi
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx660-dc2-2gd5-gtx660-directcu-ii-gddr5-2gb-192bit-nvidia-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62725

yani hemşehrim kısa lafın uzunu

halep orda arşın burda
    yeterki ölçmesini bil

• eskry E kullanıcısına yanıt
    Sen o 7850'yi çöpe at bozuk kart o bozuk nasıl alıpta hata etmişsin o süper monitöre de yakışmadı bu kart (!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

7850yi kötülemekte zavallıktan başka bişe değil benim arkadaşım dvidan kullanıyor 1-2 hafta oldu alalı hiç şikayet etmedi
  • Teşekkürler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.