Şimdi Ara

Ekran kartı Dvi çıkış problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benzer konular varsa oralara yönlendirebilirsiniz lakin yaptığım araştırmalara göre ki bu bikaç saatir sürüyor herhangi bişey bulamadım .Öncelikle belirtmek isterimki kullandığım ekran kartını baya uzun bir süredir kullanıyorum modeli : Msi Amd R6870 Twin Frozr II OC ,sorunumu karta 2. mönitörü taktığım da farkettim fiziksel bir problem olduğunu sanmıyorum.Çıkışları dvi çıkışlı kullanıyorum kartta 2 adet 2dvi çıkışı var ve ben 2 mönitör içinde dvi çıkışı kullanıcağım.Sorunum şu üstteki dvi çıkışını kullanıyordum ben normalde şimdi 2. monütörü 2. dvi çıkışına bağladım lakin aygıt yanıt vermedi pc algılamadı .Sonra ki denemeleri mönitör mü bozuk çıkışmı diye oldu yeni monütörü ilk çıkışa bağlayınca sorunsuzca çalıştı sonra single olarak yani normalde kullandığım monitörü çıkarmış bulunuyorum pcden tekrar 2. çıkışı denedim tek olarakta çalışmıyordu pc algılamıyordu.Amd control centraldan 2side bağlıyken yaptığım algılamadan sadece tek monitör çıkıyor şimdi 2. çıkışta bi problem var ama nasıl çözebiliriz yardımcı olursanız sevinirim gerçekten 2. monitör çok işime yarayacak cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.(fotoğrafta bahsettiğim dvi çıkışlarını görebilirisiz)

• masaüstüne sağ tıkla ordan ekran çözünürlüğü ordan gelişmiş ayarlara tıkla toplam kullanılabilir grafik belleği kaç gb mb veya kb olarak kaç
  • total avaible graphic memory :4863mb , dedicated video memory 1024mb
  • kartta fiziksel arıza olabilir
    sürücünün güncel olup olmaması bu arızaya yol açmaz fakat hiç sürücü olmaması (standart vga) yada yanlış sürücü hataya neden olabilir
    eğer uzun süre kullanılmadıysa içine pislik vs. girmiş olabilir

hdmi çıkışı çalışıyor mu?
  • Bilmiyorum hdmi ı mı deneyin diyorsunuz?
  • safiss S kullanıcısına yanıt
    Hocam aklıma birşey gelmedi çünkü çok basit yani, sıkıntı vardır o girişte.
  • Tamamdır teşekkürler hdmiyla deniyim birde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı güç kablosu sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.