Şimdi Ara

Vga çıkışı bozuk com1 den monitör bağlayabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde phoenix bios d686 model bir anakart var. Ama bu anakartın VGA çıkışı bozuk (Resim-I). Ben görüntü çıkışını bu com1 den alabilirmiyim yada başka bir yol varmıdır?

Resim-I

Diyeceksiniz ki ekran kartı tak. Ama anakart üzerinde bir tek PCI slotu var (Resim-II). Ama bulunduğum şehirde(Kırklareli) bütün bilgisayarcıları dolşamama rağmen PCI slotlu ekran kartı bulamadım. Eğer elinde bu şekilde ekran kartı olan ve bana ulaştırabilecek olan varsa bana e-mail atsın. (e-mail:asi.1070s@gmail.com)

Resim-II

ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDRİM........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clas1070 -- 5 Şubat 2009; 19:37:28 >

• arkadaşlar kimsenin bir fikri yada bilgisi yok mu ya lütfen yardım edin
  • Bende varda ,sen o anakartın çalıştığından nasıl emin oldun,görüntü yokki?Ayrıca com1,serial porttur yani görüntüyle alakası yok, rs232 çıkışı denilen çıkıştır,sadece düşük hızda veri iletimi sağlar.mesela eski cep telefonları,lcd tv,uydu receiver firmware işleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuenoVentura -- 6 Şubat 2009; 0:34:09 >
  • bu anakart calısıyor. bilmeyen bi arkadaslar monitor kablosunu cıkarayım diyip vidalı kabloya kaba kuvvet uygulayıunca bu hale geldi. com1 in bu işe yaradığını biliyorum ama bana gittiğim bi bilgisayarcı söyledi bende sordum.
  • Geçmiş olsun hocam, yapılabilcek bişey yok malesef
  • pci ekran kartı bulursunuz, eski bilgisayar parçası satan yerlerde bulunur rahatlıkla.
    hiç olmadı 2. elden bulursunuz 4-8 MB bir şeyler. 5-10 liraya hallolur.
  • kırklarelinde cok aradım butun bilgisyaracılara gittim yok. bazıları pci den ekran kartı oldugunu dahi bilmiyolar. durum o kadar wahim yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. el sitelerine bak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.