Bildirim
Ekran kartı vga takılı, anakart vga'dan görüntü almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2 ekran kart ile farklı monitörlerden görüntü almak istiyorsan crossfire gibi bir teknoloji olması lazım bildiğim kadarıyla anakartın onboaord ekran kartı ile normal gpu arasında böyle birşey olmadığından dolayı yapamassın diye biliyorum -
Anakart ve işlemci nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: Serkandrgn
Anakart ve işlemci nedir?
i3 4150 ve h81m-plus -
Hacım şimdi şöyle bir durum var sanırım, sistemden 2 adet vga çıkışıyla görüntü almanı bir şekilde engelliyor. Çünkü her ne kadar 2. ekranı anakarttan da bağlıyor olsan bir şekilde öteki kart da onboard grafiği besliyor sistemin nasıl çalıştığına dair bir fikrim yok ama bu şekil bir geçişme söz konusu benim deneyimlediğime göre. Ben de sanki böyle bir sorunla karşılaşmış intele daha yeni geçtiğim zaman. Monitörlerimden birisini DVI çıkışından ceviriciyle vgaya bağlayıp anakarttakini de direk vga'dan alınca düzelmişti sanıyorum. Çeviricin varsa öyle dener misin bir değişiklik olacak mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Serkandrgn
Hacım şimdi şöyle bir durum var sanırım, sistemden 2 adet vga çıkışıyla görüntü almanı bir şekilde engelliyor. Çünkü her ne kadar 2. ekranı anakarttan da bağlıyor olsan bir şekilde öteki kart da onboard grafiği besliyor sistemin nasıl çalıştığına dair bir fikrim yok ama bu şekil bir geçişme söz konusu benim deneyimlediğime göre. Ben de sanki böyle bir sorunla karşılaşmış intele daha yeni geçtiğim zaman. Monitörlerimden birisini DVI çıkışından ceviriciyle vgaya bağlayıp anakarttakini de direk vga'dan alınca düzelmişti sanıyorum. Çeviricin varsa öyle dener misin bir değişiklik olacak mı?
çeviricim var ama ekran kartındaki dvı girişine uymuyor, diğer türlü de dönüştürülemiyor diye biliyorum başka yolu yokmudur
-
Ekran kartına uymuyorsa sıkıntı önce anakarta sonra ekran kartına takmayı denedin mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.cclonline.com/images/avante/H81M_Plus2_BigProductImage.jpg
Ekran kartında ve anakartta bu şekilde giriş var, benim dönüştürücünün 4 tarafında küçük nokta şeklinde çubuklar var bkz:http://www.anadolupc.com/images/urunler/hd4002b-438.jpg
-
ekran kartındaki dvi'dan analog sinyal alamıyorsun demek oluyor bu. Anakartdan da alamazsın dvi'dan çeviriciyle. Tek çözüm başka bir monitör veya hdmi'ı vga'ya çevirdiği iddia edilen adaptörler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X