Şimdi Ara

vga bağlantı sorunu, Windows Xp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Netbook ve lcd tv arasında vga bağlantı sorunu yaşıyorum, win7 starter işletim sistemindeyken hiçbir sorun yoktu taktığım gibi görüntü tv ye aktarılıyordu xp kurduktan sonra görüntüyü ne yaptıysam aktaramadım çözünürlük ayarlarıyla oynayarak sadece masaüstü görüntüsünü aktarabildim ama bu seferde simgeler fare imleci vs görünmüyor. Bilgisayar modeli asus eee pc 1011px yardımınızı bekliyorum

• xp kaynalı bir sorun olabilir desteklemiyor veya driver uyuşmazlığı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutadıgüzel

xp kaynalı bir sorun olabilir desteklemiyor veya driver uyuşmazlığı olabilir.

Biraz geç oldu ama yinede teşekkür ederim sorunu çözdüm.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olur umarım. VGA bağlantıyı yaptıktan sonra masaüstüne gelin, sağ tık > grafik özellikleri dedikten sonra gelen pencerede Görüntü Aygıtları bölümüne gelin, Çalışma Modu bölümüne tıklayın ve seçeneklerden Intel(R) Dual Display Clone u seçin ( veya sizde hangisine denk geliyorsa) ardından tamam deyin. Ekran oranı tam olmayabilir yine aynı pencereden Görüntü Ayarları kısmından Ekran Çözünürlüğündeki ayarlarla oynayarak çözebilirsiniz.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.so -- 9 Mart 2013; 15:20:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows xp saat sorunu
    20 yıl önce açıldı
    HDD Bağlantı Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    WİNDOWS 7 usb sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.