Şimdi Ara

Vestelden klima alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 12000 btu 2bin tlye kadar klima arıyorum vestellerin fiyatları 1500-2000 arası alınır mı ? Alternatif var mı ? Mitsubishiye gittim 3-4bin civarında fiyatlar bütçeme uymuyor.
    Birde bime regal gelecekmiş önümüzdeki hafta 1500 tl 12bin btu o nasıldır ?

• 2000TL ye alacağınız VESTEL marka ile 1500TL ye alacağınız REGAL ve SEG markaları arasında kalite yönünden fark yoktur. Özellikleri biraz fark eder onu da ürün tanıtımlarından inceleyebilirsiniz zira ucuz olanların filtre yapıları kozmetik aksamı vs daha sadeleştirilmiştir.

Amaç salt soğutma ise market ürünlerini alıp 140TL ek garanti bedeli ile de 7 yıl arkama yaslanır tüm sorumluluğu firmaya bırakır rahatıma bakarım.

Daha profesyonel çözüm isteyen noktalar, zorlu koşullar, günde 8 10 saat direkt güneş alan alanlar için ince eleyip sık dokumak lazım unutmayınız.

Başlıktaki sorunun cevabı ise, 2017 ÜRETİM İSE ALINIR. (Flora yı inceleyiniz)
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Regal RAC5024 24000 BTU A+ Inverter Klima satın aldım gittigidiyordan
    kurulum nakliye dahil 2750 TL. banka puan veriyor 100TL. 2650ye geldi.
    çalışacağı yer şantiyede toplantı odası. koridora bakacak şekilde bırakıp, kapısı açık odaları da soğutur diye düşünüyorum.
    bu klimayı kullanan var mıdır. bilgi verirseniz çok memnun olurum. çok sesli diye duydum ama önemi yok şantiye sonuçta.
  • pamirrr kullanıcısına yanıt
    Ses haricinde sorun olmaz.hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Aldık kullanıyoruz . ses sorunu da yok normal. en kısıkta hiçbirşey duyulmuyor. A+++. gayet başarılı uygun fiyat iyi de soğutuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung mu * Baymak mı ( KLIMA )
    10 yıl önce açıldı
    OTO BUZDOLABI ALINIR MI?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.