Forumlardan anlayabildiğim kadarıyla VESTEL şu an BEKO-ARÇELİK'den daha kaliteli Televizyon üretiyor.
Ama VESTEL Marka televizyonlar üzerindeki Tartışmada bitmiyor...
VESTEL ZETA 55 TXT S Tam Düz Ekran Televizyon şu anda 440 YTL'ye satılıyor.
Bu Model hakkında olumlu-olumsuz yorumlarınızı bekliyorum!
Bu arada VESTEL ZX-R 55 TXT modeli 304 YTL'ye ONYX55 TXT Stereo modeli 344 YTL'ye satıyor.( 100 YTL fark için tek fark düz ekran olmayışı gözüküyor.)
Bu modeller hakkında bilginiz varmı?
*100 YTL fark çok değilmi?
Hangi modeli önerir veya önermezsiniz?
Satış sonrası problem çıksın istemiyorum! (Yaşlı akrabalara alacağım evde farklı semte fazla sorun çıkmasa harika olur!)
Teşekkürler...
Arkadaşlar aranızda VESTEL 55 Ekran Televizyonlar hakkında OLUMLU-OLUMSUZ hiç fikri olan yokmu? Önerilerinizi bekliyorum...
bak kardes teyzede aynısından var goruntu ıyı hos ama ben goruntu ıcın o kadar 100ytlık fark secemıyorum hıc
Kardeş git Cevahir'deki EP Center'ı dolaş. 399'a flat ekran philips var. Çok iyi bişeye benziyodu.
Arkadaşım Sağol'da ben İzmir'de oturuyorum.Sanırım EP henüz İzmirde açılmadı.
Philips'i bende bir ara çok düşündüm. Fakat aldığım bilgiler artık CRT TÜPLÜ Philips'lerin Profilo-Telra tarafından üretildiği kalitesininde eski Philipslerle pek alakasının olmadığı yönünde! Zaten reklamlarda gösteriyorlar Philips televizyonlar BOSCH mağazalarında diye!
Zaten 440 YTL Flat VESTEL 399 YTL Flat Philips (Eski bildiğimiz PHİLİPS kalitesi olsa fiyatı bu olmaz diye düşünüyorum)
Birde İzmir Carrefour'da yaklaşık 1 ay önce flat olmayan 55 ekran Philips sormuştum(300 YTL civarıydı) Ellerinde 7-8 tane 55 ekran Philips sorunlu olduğu için geri gelmişti.
Bu bilgiler ışığında son zamanlarda satılan CRT TÜPLÜ PHILIPS televizyonlar hakkında kafamda ciddi soru işaretleri var!
Bu Yüzden bu fiyatlar içinde servis ağıda geniş olması ve (Beko-Arçelik 55 ekrandan biraz daha kalitesi olduğunu düşündüğüm için) VESTEL ZETA serisini araştırıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
bize ONXY serisi 87 flat düz ekran var çokta iyi çalışıyo, ZETAnın bundan farkıda hafıza kartı girişi ben tavsiye ederim