Şimdi Ara

65 inç Tv tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 65 inç Tv tavsiyesi alabilir miyim? Zira bir sürü model olduğu için kafam gereğinden fazla karıştı. Bütçem 30 ile 40 bin lira arası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Samsung Q80D

Özellikleri: Full-Array aydınlatma, VA panel, 1000 nit parlaklık, Quantum Dot, 120 Hz & VRR

Fiyatı, nette aratınca yüksek çıksa da, kampanyayla 40 bin civarına alınıyor olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tcl 65c655, tcl65t7b, tcl65c655 pro tavsiye ederim

• @Castle Bravo arkadaşı dinle  

• Samsung Q80D 

• izmirden kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İlginiz için. Peki Vestel in yeni qled modelleri için ne diyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.vestel.com.tr/vestel-65qg9840-65-164-ekran-4k-smart-qled-google-tv-p-3949

https://www.samsung.com/tr/tvs/qled-tv/q80d-65-inch-qled-4k-tizen-os-smart-tv-qe65q80datxtk/

İkisininde özelliklerine bak ona göre seçim yap  

Üstün körü baktığımda yenileme hızı ve Hoparlör güçleri farkları var. İyi olan alınır  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65 inç TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    85 İNCH TV İÇİN TAVSİYE
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçeniz Full-Array aydınlatmalı Samsung almaya yetiyor. Full-array sağlandıktan sonra, Samsung'tan şaşmayın derim.

Mesela, Edge aydınlatmalı Q70D yerine, TCL'nin Full-Array modelini önerirdim. Fakat Q80D'ye çıkınca, belli bir düzeye geliniyor. Samsung'un iyi olduğu özellikler ve servis avantajı öne çıkıyor.

@pocemonmutlu Eyv hocam👍

• ben de bu tv almak istiyorum ama şuan 53 bin gösteriyor. 40 bine hangi kampanyadan alınabiliyor. yardımcı olur musunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.