65 inç Tv tavsiye.
-
-
Samsung Q80D
Özellikleri: Full-Array aydınlatma, VA panel, 1000 nit parlaklık, Quantum Dot, 120 Hz & VRR
Fiyatı, nette aratınca yüksek çıksa da, kampanyayla 40 bin civarına alınıyor olması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop. -
Tcl 65c655, tcl65t7b, tcl65c655 pro tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
@Castle Bravo arkadaşı dinle
_____________________________ -
Samsung Q80D
_____________________________ Ne mutu türküm diyene -
Teşekkür ederim. İlginiz için. Peki Vestel in yeni qled modelleri için ne diyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
https://www.vestel.com.tr/vestel-65qg9840-65-164-ekran-4k-smart-qled-google-tv-p-3949
https://www.samsung.com/tr/tvs/qled-tv/q80d-65-inch-qled-4k-tizen-os-smart-tv-qe65q80datxtk/
İkisininde özelliklerine bak ona göre seçim yap
Üstün körü baktığımda yenileme hızı ve Hoparlör güçleri farkları var. İyi olan alınır
@pocemonmutlu Eyv hocam👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop. -
ben de bu tv almak istiyorum ama şuan 53 bin gösteriyor. 40 bine hangi kampanyadan alınabiliyor. yardımcı olur musunuz

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler