Şimdi Ara

Vestel piyasa değeri kadar zarar açıkladı: 3 bin kişiyi işten çıkardı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
1
Favori
8.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beter olsun.Bize vergi dayatmak için vaktiyle epey emek harcamışti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bir sürü kar açıklayan, büyüyen diğer firmalar için Türkiye yüzyılı değil mi? Vestelin beceriksizliğinin suçunu da iktidara yaslayın. Oh ne güzel. Bunlar eski Türkiye kafasıyla yurt dışında ne kadar dandik ürün varsa etiket basıp yırtiçine kazıklayarak bugünlere iyi bile geldiler. Zamana ayak uyduramayan ayakta kalamaz.

Kazanç azalınca, bu bütün şirketlerin yaptığı bir şey. Sütaş, lwc, mercedes bütün büyük şirketler işçi çıkarıyor. Kapitalizmin vicdanı milliyeti diye bir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 21 Ağustos 2025; 16:44:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Milletin telefon vergisine takmış olması çok cringe geliyor bana... Vestel vergi koydurmasa ucuza telefon alacaktık sanıyorlar... Tüm bakış açınız telefon fiyatı üzerinden olmasın be kardeşim...

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Aldığım hiçbir cihazından memnun kalmadım. Sorunlar yaşadım ve destek bulamadım. Kaliteli hizmet sunsalardı alırdık. Bence batarsa batsın. Biri batar diğeri doğar.

• ramazan mesajı atan dini bütün yönetici arkadaşımız koltuğunda mı onu merak ediyorum

• Bence bu halk zararına yaptırdıklarına bakarsak hiç de şaşılacak gibi değil.

• kızmayın ya bayii de iyi çalıştım yabancı markalar kadar olmasada arçelik beko dan daha iyi malları vardı 2016 sonunda UA UPF seri televizyonlar çok kaliteliydi ben ayrıldıkdan sonra işte UA UPF çok satmayınca kalitesiz üretmeye başladı çünkü onlar çok satılıyor. Kaliteli alacak zaten Vestele hiç bakmıyor. Vestelden şuan için iyisini seçmek bilmek kaydı ile heralde sadece buzdolabı alınır. Buzdolabı denince önce vestel. Bende 2016 sonunda ayrıldım. O zaman UA serisinden bir televizyon aldım hala kullanıyorum 1 kere ledleri değişti çok para tutmuyor. Gerçi Led fiyatı hepsinde aynı. hatta şuanda monitor yerine televizyondan yazıyorum.

• eyvah eyvah yurt dışı (telefon hariç) ürünlere %30 zam gelecek, yerli olmayan telefonlara da %50 gelir

• zero fear kullanıcısına yanıt
    siz algılayamasanız da, vestel vergisi bir ahlaki çürümüşlüğü temsil ediyor.
    adam gibi ürünler yapmayıp, arge yapmak yerine müteahhit mantığı ile çinden ürün getirip amblem basan "teknoloji" firmasının, "diğerlerine ek vergi koy ben daha çok satayım" demesi son derece aşağılık bir hareket.
    ayrıca kimse "vestel vergi koydurmazsa ucuza ürün alacağız" diye bir sanrı içinde değil. biraz düşünmeyi deneyin, düşünebildiğiniz zaman, çok seveceksiniz...

• kalite çok düştü bunu biliyor ve görüyorum.tabi Vestel sadece iç piyasaya değil ihracatda yapıyor.Ama görünen köy kılavuz istemez.batmasın tabi ama ders alsın.

• Yerli almaya çok titizlenen biri olarak asla almayacağım markalar listesinde zirveye oynar Vestel ve alt markaları.

• Daha beter olurlar inşallah batmasınlar sürünsünler borç içinde inşallah.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Manisa batoyor. Türk ekonomisi batıyor.

Vestel'in durumu şimdiden kaç firmayı batırdı. Farkında mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.