Şimdi Ara

Vestel'in ek vergi isteği kabul edildi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.004
Cevap
23
Favori
77.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vestel en büyük ihracatı afrikaya ve güney amerikaya yapar ki o pazarları yakından takip eden bir dış ticaretçi olarak artık o pazarlarda eskisi gibi at koşturamıyorlar izin vermiyorlar mecburen iç pazara yöneldiler son aylardaki söylemler, eylemler buna yönelikti karlılık oranlarını dengelemeye çalışıyorlar ama Türkiye pazarını da kaybedicekler böyle giderse şimdi sat bakalım afrikalılara amerikalılara venüsü satabilirsen satabilirmisin tabiki hayır.Benim anlamadığım bu kadar büyük bir markanın hiç mi bu tepkiyi görebilecek pazarlama uzmanı, dış ticaret uzmanı veya halkla ilişkiler uzmanı yoktur. Şimdi tek tesellileri bu oluşumu gören ve tepki veren kitlenin kısıtlı kalmasıdır.Ayşe teyze,Mehmet amca zaten anlamaz bilmez yüksek fiyattan alım yapar, ama şunu görmezden gelmemek lazım tepki veren o sınırlı kitle Ayşe teyzelerin Mehmet amcaların çocukları bilmem anlatabildim mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: esans

    Yerli üreticiyi desteklemek istiyor iseniz onun vergini düşürün neden vergiler yüksek iken dahada arttırma çabası

    Kesinlikle aynı fikirdeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vesteli Boykot ediyoruz ... artık vestel mi ... asla asla asla

  • vestel alırsan yandaş işadamı kazanır .sonrada havuza para girer.
    ithal alırsan bi ton vergi ödersin. para direkt ceplerine gider.

    her türlü kasa kazanır.
  • Yerli malına saygım var ama dayatmaya saygım yok. Vestel biyerinide yırtsa yinede almam o dandik telefonunu zaten şu andan itibaren hiçbir şeyini almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip vestel alacağıma borca sıkıntıya girer ithal telefon alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenovo asus gibi markalar varken giderim casper alırım ama vestel almam milleti zamanında kazıkladılar şimdi ağlıyorlar

  • Okuldaki akıllı tahtalardan belli yerli üretimin kalitesi. Ekranda sinek gezerken program açıyor, slayt atlatıyor. Sinek efendi ekranda ise hiç bir şey yaptırmıyor. Tahtayı Üreten de vestel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel i hiç almadım ancak bundan sonra aldırmam da. Bizzat müdahele edeceğim bundan sonra Vestel almak isteyen kişilere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah batarsın vestel hırsız hırsıza yardım ediyor işte.Sizden almam fazla para verir yabancı marka alırım yinede.

  • Uzunca bir yazı yazdım anlamadım bir şekilde silindi. Özet olarak x bir ürün düşünün. Vestel de Satıyor başka markalar da. Herşeyleri aynı bir tek markaları ve fiyatları farklı. Vestel 5 öteki markada 10 lira. böyle bir durumda daha Pahalı olsa dahi Vestel'in karşısındaki markayı tercih edeceğim artık evinde Vestel ürünler de kullanan biri olarak. Benim gibi binlerce adam olduğuna da eminim. Neticede akrabaların çoğu da elektronik almadan önce biz Gençlere soruyor.

    Bakalım şimdi Vestel'in satışları artacak mı azalacak mı. Inşallah azalarak biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava verse kullanmam artık.Ne alırım ne aldırırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vogue -- 24 Aralık 2014; 17:54:02 >
  • Vestelin ürün kalitesi Meb tabletlerinden ve akıllı tahtalardan anlaşılabiliyor.

    Güneş ışığı akıllı tahtaya vurduğunda bile dokunmatik saçmalıyor. Bilgisayar kendi kendine bir yerlere dokunuyor.

    Tabletler? Yemin ederim 2 sene önce sınıfın yarısından fazlasının tableti ilk ay kesinlikle bozulmuştur. Kullanım süresi iki hafta kullanım, 1 ay servis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vergiyi dusurcektiniz yerli mal icin siz olayi yanlis anlamissiniz .
    vestel sittin sene senden telefon almam bedava de kapiya gel dover gonderirim.
    yerli malini ne desteklicen ? boyle vestel gibi en kotusunu en yuksek fiyata sokmaya calisani mi? birakiniz efendim. 4 gb ekran karti var diyen bilmeyen insanlari gozlerinin icine bakip kandirmaya calisan casperdan farki yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 24 Aralık 2014; 18:01:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goren duyan da Vestel her isini kendi goruyor sanir. Aliyor panelleri Kore'den 2 montaj hop yerli uretim oluyor adi. Yemisim oyle yerliyi. Madem yerli uretimi tesvik edeceksiniz yerli mallardan alinan vergiyi dusurun. Gerci bunlari diyen sevgili politikacilarimizin elinden iPhone altindan da Mercedes dusmez...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten ne kullandığım ne de tavsiye ettiğim bir markaydı ama yerli üretici diye saygı duyuyordum. ama şimdi bildiğin her mecrada karalamak vazifem. bi konu başlığı yada buna benzer sosyal organizasyonlarla karalama kampanyası düzenlemeliyiz bence. gerek twitterda hastag gerek facebook ve burda artık milletin gözüne nerelerde sokulabilirse yayılmalı embesiller adam gibi telefon yapında alalım ozaman discovery vb telefonlar nasıl satıyor onlara bak gtünü sağlamlaştırmaya çabalayacağına?
  • An itibariyle vestelden ayrıldım, istifa ettim beyler :s

  • quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    bu donanım haberin vestelle ne alıp veremediği var anlamıyorum kore samsungun arkasında durmasaydı şimdi samsung anca vestel kadar olurdu destekliyorum vesteli ve casper ı.bu firmalar olmasaydı şimdi o köpeği olduğunuz yabancı firmalar size kazığın alasını sokuyodu.

    Yahu sokaktan 10 kişi çevir sor "tabiki yerli ve kaliteli ürün olanı almak isteriz" der. Neden dünya Çapında Hakkını vererek ürün üreten markalarımızın Olmasını istemeyelim ki? Bende isterim Apple gibi Ford gibi markalarımız olsun. Kore Samsung un arkasında duruyor eyvallah bizimkilerde Vestel casper Beko Arçelik in arkasında dursun. AR-GE olarak dursun tanıtım reklam olarak dursun açacakları fabrikalara hibe/faizsiz kredi versin ne bileyim böyle dursun. Niye vatandaşın cebine karışıyor kardeşim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle millete layık olanda budur...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.