< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Okuyun ufkunuz açılır belki. https://www.forum.inceleriz.com/konular/vestel-cmi-76201.231// Vestel CMİ 89242 Çamaşır Makinesi İncelemesi https://www.forum.inceleriz.com/konular/vestel-cmi-89242-camasir-makinesi-incelemesi.514/ |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ne diyorsun kardeşim ne ufuk açılması... ben sana bizzat tecrübemi söylüyorum. google'a "samsung sorun" "lg sorun" falan yazsan yüzlerce konu çıkar, o zaman onları da almayın aynı mantık. ben burda vesteli falan savunmuyorum, sadece hepsi aynı bok diyorum... |
D@GUS
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
--AMD Rules--
|
Kaç tane ürün almışsın birinde sorun yaşamışsın , beyaz eşya bu sıkıntı yaşadığına illaki oluyordur ben bosch marka bir bulaşık makinesi aldım 2. Senesi dolar dolmaz kartı yandı bi anakart makineden pahalı çıkma bir kart buldum servis uyumsuz çalışmaz dedi kendim yaptım şimdi bende bosh marka alınmaz mı yazayım Vesteli savunduğumdan değil , dandik bir marka alırsın 30 sene kullanırsın taş gibi çalılşan kullanığım bir buzdolabı var öyle sonra gider en kaliteli buzdolabı alırsın daha senesi dolmadan motoru yanar onunda kralını yaşadık vestel değil bu arada profilo buzdolabı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 26 Ağustos 2023; 10:42:24 > |
kendi adıma konuşayım. vestel çamaşır makinesi için konuştum. pompa bozulduğunda bunu kabul edebilirim. bir şey tıkanmıştır motor zorlanmaya dayanamamıştır pompa bozulmuştur. rulman bozulsa yani bilya dağıtsa onu da kabul edebilirim. makineye aşırı çamaşır yüklenmiştir derim. bunun gibi bir kaç örnek verebiliriz ancak kazan ayağının çürümesini hiç bir kullanıcı hatasıyla açıklayamayız. firma da açıklayamaz ! servisle herhangi bir derdim yok. benim sorunum firmayla. malına sahip çıkmadı ilgilenmedi bile. çünkü ilgilense kullanıcı hatasıyla açıklayamayacağı bir durum olduğu için memnuniyeti sağlamak için kazanı değiştirmek zorunda kalacaktı. bunu yapmamak için görmezden duymazdan geldiler. gerçekten müşteri memnuniyetine önem verselerdi bizim "kaliteli" malımız nasıl çürür diye panikle peşine düşerlerdi. işte bunu yapmayınca demek ki onların sık karşılaştığı bir durum diye düşünüyor insan. |
Olmuyor diye bir işten uzaklaşmak kolayına kaçmaktır, olması için üstüne düşmek ve araştırmak, ve bunu da yılmadan yapmak, birşeyin ustalığını almaktır"
|
Teknolojiden biraz bile anlayan insan vestel'den neden uzak durması gerektiğini bilir. Yüzlerce şikayet var. Zamanında telefon alarak hayatımın hatasını yaptığım ve asla bir daha satın almayacağım marka vestel'dir.. |
SİSTEM: AMD Ryzen 7600 İşlemci - Arctic Liquid Freezer II 240 sıvı soğutma -MSİ B650 Tomahawk Anakart - GAINWARD RTX 4070Tİ PHOENIX Ekran kartı- Kingston Fury Beast 32 GB(2x16) DDR5 6000 MHz CL36 Ram - MSI MPG A850G PCIE5 850W + GOLD Power Supply - Samsung 970 Evo 512GB M.2 - Kingston Fury Renegade 1 TB ( 7300 -6000) Soğutuculu 1TB M.2 - ASUS TUF GT 501 KASA - ASUS TUF GAMING 27" VG27AQ1A 170Hz monitör... |
Çin bile kalitesiz ürün ucuz mal işini bıraktı bir biz bırakamadık malesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |