Şimdi Ara

Vestel Buzdolabı Nofrost sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temmuz ayında aldığım Vestel marka buzdolabı nı aldığımdan beri aynı kademede kullanıyorum. Son Bir buçuk aydır da kapakta 8 tane yarım kiloluk cam kavanoz var ancak ağızlarına kadar dolu değiller. Bir yemeklik malzeme var. Son 2 gündür Noforst bölümü karlanma ve buzlanma yapıyor ve alt kapağı kapattığımda nofrost bölümünün kapağı havalanıyor. Açılcak gibi oluyor. Servis vakumlama yapmaması normal , hatta yapmasa daha iyi dedi. Kapağın açık kalmış olabileceğini ,ondan kaynaklanacağını ,1 gün kapatım tekrar açma mı ,hiç bir sorununun olmadığını söylediler. Kademenizi yükseltin tavsiyesinde bulundular.

Bana no frost bölümünün kapağının alt kapağı kapatınca havalanması ve vakumlama yapmaması normal gözükmedi.
    Servisin tavsiyesine uyup 1 gün kapatıcağım ancak tekrarlamasından korkuyorum .Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

• No-frostun özelliği karadüzen buzdolaplarındaki gibi kapağı açıp kapamadan dolayı içeriye giren havanın ve dondurucu bölmede bulunan gıdaların nemi nedeniyle buzlanmaya izin vermemesidir. Kapağı açık unuttuysan bilemem ama normal durumda vakumlama yapmayıp işlevini görmüyorsa çağır servisi baksınlar.
  • Kapağı çok az bir miktar bile açık unutursanız, karlanma görmeniz normaldir.

Eğer kapağı açık bırakmadığınızdan eminseniz, kapı lastiklerini kontrol edin, elinizi çevresi boyunca gezdirin, aralık kalan, tam kapamayan bir yer varmıdır inceleyin.

Vakum yapmaması olayını, çok yakın bir tarihte Sharp buzdolabı kullanan arkadaşlar da fark etmişlerdi. Alt kapağı hızlı kapatınca, üst kapağın açılacakmış gibi davranmasını gözlemlemişlerdi.

Benim buzdolabı da Vestel No-frost, ama 8,5 yıllık. Kapağı açıp kapattığımda vakum yapıyor, çok fazla değil ama ilk 5-10 saniyede tekrar açamıyorsunuz.
  • Bu başlıktaki sorunları çözebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Termosifon sorunu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.