Şimdi Ara

VESTEL BIO PLUS 7 A ENERJI SPLIT KLIMA 7.000 BTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu klima 20metre karelik salonu serinletebilir mi acaba?
    http://emagaza.vestel.com.tr/ProductDetails.aspx?ProductID=1740

• tam randıman için 12000 lik tavsiye ediyorum.
  • 10 m2 için yeterlimidir peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: archerdeno

10 m2 için yeterlimidir peki?

10 m2 için yeterli, yaklaşık 11-12 m2 odada Arçelik 7000 BTU bir klima kullanmıştım ve oldukça tatmin ediciydi.
  • arçeliğinkiyle vestelin 7 liği arasında kalite farmı varmı?vestel 7 liği 400e bulabiliyorsun piyasaya bi yer 399 du bi yer 429 vestel 7 lik.arçeliğin 7 liği 468 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

arçeliğinkiyle vestelin 7 liği arasında kalite farmı varmı?vestel 7 liği 400e bulabiliyorsun piyasaya bi yer 399 du bi yer 429 vestel 7 lik.arçeliğin 7 liği 468 tl

arçelik daha kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

quote:

arçeliğinkiyle vestelin 7 liği arasında kalite farmı varmı?vestel 7 liği 400e bulabiliyorsun piyasaya bi yer 399 du bi yer 429 vestel 7 lik.arçeliğin 7 liği 468 tl

arçelik daha kaliteli

kaliteli derken hangi anlamda?soğutma ısıtma açısındanmı yoksa sarfiyattan mı yada servis nedeniylemi?vesteli peşin 429 a buldum.arçelik le lg-beko nun 7likleri birebir aynı sanırım.koçtaşta 468 6 taksit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL QUX-12 12000 BTU/h yorum
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

arçelik daha kaliteli

kaliteli derken hangi anlamda?soğutma ısıtma açısındanmı yoksa sarfiyattan mı yada servis nedeniylemi?vesteli peşin 429 a buldum.arçelik le lg-beko nun 7likleri birebir aynı sanırım.koçtaşta 468 6 taksit

şöyle , beko sessizdir . dakkada bir arıza vermez beko .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 3 Ağustos 2011; 10:21:00 >

• arçelikle beko aynı firmaya yani koç holding e ait olduğu için sadece üzerindeki beko - arçelik etiketi değişik diyebilirim.
  • arçelik yada beko almaya karar verdikte hiç bir yerde 7lik kalmamış.gelir ama ne zaman gelir diyor bazı yerler,bazı yerlerde bu sene gelmez artık diyor.bu gidişle bu yaz geçti artık önümüzdeki sezona bakcaz
  • klimayı buldum yarın takılıyor
  • hayırlı olsun , konuyu şimdi görebildim ...
  • quote:

hayırlı olsun , konuyu şimdi görebildim ...

teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

teşekkür ederim.

izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim .. memnun musunuz ?
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim.

14-15m2 kare civarı yatak odamda kullanıyorum.evim antalyada ve klimanın olduğu oda evin en çok ve en bol güneş alan odası.şöyle söylebilirim kışın bile diğer odalar serinken bu odanın kapısını kapattımmı içerde bişey yanıyomuş gibi sıcak oluyor.buna rağmen 7lik bekonun performansı fena değil.ben oda sıcaklığını 26-27 arasına ayarlıyorum genelde uyurken açtığım için.gündüz kullanmıyorum.yarım saat kadar jet cool modunda çalıştırınca 26-27 dereceye geliyor oda antalya gibi bi yerde yaz sıcağında.ondan sonrada en düşük fan ayarına alıp 27 de bırakıyorum klimayı.performansı çok üst düzey değil ama benim için yeterli.istanbulda ankarada falan daha iyi performans verir burda sıcaklık ve nem çok çok fazla çünkü.ses olarakta çok gürültülü diyemem ama çok sessizde değil.jet cool modunda biraz gürültü ama 1. ve 2. kademe fan ayarında rahatsız edici ses yaratmıyo uyuduğum oda da olduğu göz önünde bulundurulursa sesi kabul edilebilir.sarfiyat olarak daha birşey söyleyemem.klima kurulduktan 3 gün sonra fatura geldik normalde gelene göre 1lira falan fark etmişti.yeni fatura dönemi başladığından beri 2 gün hariç her gece 6-10 saat arası kullanıyorum.ayın 6-7 si gibi fatura gelcek bakalım o zaman daha iyi anlaşılır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim.

14-15m2 kare civarı yatak odamda kullanıyorum.evim antalyada ve klimanın olduğu oda evin en çok ve en bol güneş alan odası.şöyle söylebilirim kışın bile diğer odalar serinken bu odanın kapısını kapattımmı içerde bişey yanıyomuş gibi sıcak oluyor.buna rağmen 7lik bekonun performansı fena değil.ben oda sıcaklığını 26-27 arasına ayarlıyorum genelde uyurken açtığım için.gündüz kullanmıyorum.yarım saat kadar jet cool modunda çalıştırınca 26-27 dereceye geliyor oda antalya gibi bi yerde yaz sıcağında.ondan sonrada en düşük fan ayarına alıp 27 de bırakıyorum klimayı.performansı çok üst düzey değil ama benim için yeterli.istanbulda ankarada falan daha iyi performans verir burda sıcaklık ve nem çok çok fazla çünkü.ses olarakta çok gürültülü diyemem ama çok sessizde değil.jet cool modunda biraz gürültü ama 1. ve 2. kademe fan ayarında rahatsız edici ses yaratmıyo uyuduğum oda da olduğu göz önünde bulundurulursa sesi kabul edilebilir.sarfiyat olarak daha birşey söyleyemem.klima kurulduktan 3 gün sonra fatura geldik normalde gelene göre 1lira falan fark etmişti.yeni fatura dönemi başladığından beri 2 gün hariç her gece 6-10 saat arası kullanıyorum.ayın 6-7 si gibi fatura gelcek bakalım o zaman daha iyi anlaşılır.

Hayırlı Olsun , Fatura sonucunu bekliyoruz bilgi için teşekkürler.

• tahminin günde ortalama 8 saat kullanımla 20-30 tl arası bir sarfiyat yapıcak antalyadaki fiyatlara göre
  • yaklaşık 11 - 12 m2 odamda bugün vestel 7 btu taktırdım. montajı yapan ekip ısıtma ve sogutma konusunda verim vermez dedi ısıtmaz ama serinletir dediler takma demelerine ragmen montajı yaptırdım. cok sıcak yapmıyor fakat bulundugu bölgede ısısı mevcut yaklaşık 3-4 saatte dışardaki hava 11 derece icerinin ısısı 20 derece civarında. sürekli calışması gerekicek. bana göre degilmiş birasdaha fark verip 9 btu takmakta yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dew1912

yaklaşık 11 - 12 m2 odamda bugün vestel 7 btu taktırdım. montajı yapan ekip ısıtma ve sogutma konusunda verim vermez dedi ısıtmaz ama serinletir dediler takma demelerine ragmen montajı yaptırdım. cok sıcak yapmıyor fakat bulundugu bölgede ısısı mevcut yaklaşık 3-4 saatte dışardaki hava 11 derece icerinin ısısı 20 derece civarında. sürekli calışması gerekicek. bana göre degilmiş birasdaha fark verip 9 btu takmakta yarar var.

bu yorumu dikkate alıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.