Şimdi Ara

VESTEL 50UB8300 4K SMART+WİDİ Hakkındaki Düşüncelerim/Videolar Eklendi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
16
Favori
41.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar vatan bilgisayarda gece kampanyasında 20 tanesi 1.750 tl etiketle satılmaya başladı 1 tane alabildim, 2. yi alamadan fiyat 1999 tl oldu. 5 dakikada bitirdiler :) gelince buraya resim yorum eklerim.

Orijinalden alıntı: bafbaf

Herkese selamlar vatan bilgisayarda gece kampanyasında 20 tanesi 1.750 tl etiketle satılmaya başladı 1 tane alabildim, 2. yi alamadan fiyat 1999 tl oldu. 5 dakikada bitirdiler :) gelince buraya resim yorum eklerim.

Hayırlı olsun. Tv yakında karaborsaya düşecek bu gidişle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• Merhaba bende de böyle yazıyor ama ben ürünü teslim aldım bir sorunu yoktu.
    Siz ürünü aldınız mı sorun var mı?
    VESTEL 50UB8300 4K SMART+WİDİ Hakkındaki Düşüncelerim/Videolar Eklendi!

• quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Benim tv de bugün geldi Arkadaşlar.
    Acaba yetkili servis biz çağırmadan geliyor mu?
    Bir de alırken hiç bakmadım kurulum ücretsiz değil mi?

Kurulum ücretsiz. Ben aramadan gelmişlerdi ama her yerde aynı olmayabilir, görüşün müşteri hizmetleri ile yardımcı olurlar zaten.

Merhaba bende de böyle yazıyor ama ben ürünü teslim aldım bir sorunu yoktu.

geldi hocam. paketinde hafif eziklik vardı ama ups her ihtimale karsı hasarlı giriyormuş. sıkıntı cıkarsa yardımcı olucaklardı. bugunde servis geldi kurulumu yaptı gitti. ben akşam geldim tv içerisinden internete baglandım ölü piksel testi yaptırdım. sağ kenara 1 cm mesafede 1 tane ölü piksel var ama cok kenarda rahatsız etmiyor diye biyerleri aramadım. ışık sızmasına baktım sıkıntılı bir durum göremedim. trt4k yoktu. manuel arama yaptırarak kanalı ekledim. şuanda maçı izliyoruz zerre donma kesilme olmadı yayında. görüntü genel itibariyle güzel. bu fiyata göre çok güzel . youtubeden 7- video açtım yarısı 4 k idi . donmadan hızlıca oynatıı. sadece trt kanallarında trt artı diye birşey cıkıyor . trt nin uygulamalarına giriyor neyse girdim belgesel dizi vs yüklü . dirilişi açtım oynattım geri yaptım bir 2 belgesele gir cık yaptım en son exit dediğimde ekran bi süre siyah kaldı. kanal açmadı görüntü geldi sonra ses yoktu. aç kapa yaptım tv yi düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: slmnd

Hey gidi be haftası dolar dolmaz bizim afacan bu televizyonu da kırdı. Daha önce de 32" bi LG vardı onu kırmıştı, zaten bunu da ondan sonra almıştım. Vestel henüz fiyat çıkaramadı TV çok yeni olduğundan dolayı diyorlar. Öncekinin parasını sigortadan almıştım bakalım 1 ay arayla bunu da ödeyecekler mi. Ödemezlerse sıkıntı büyük :(

Ödemezlerse haberim olsun. Sigorta hukuku avukatıyım. Yardımcı olurum.

Orijinalden alıntı: Campolist

quote:

geldi hocam. paketinde hafif eziklik vardı ama ups her ihtimale karsı hasarlı giriyormuş. sıkıntı cıkarsa yardımcı olucaklardı. bugunde servis geldi kurulumu yaptı gitti. ben akşam geldim tv içerisinden internete baglandım ölü piksel testi yaptırdım. sağ kenara 1 cm mesafede 1 tane ölü piksel var ama cok kenarda rahatsız etmiyor diye biyerleri aramadım. ışık sızmasına baktım sıkıntılı bir durum göremedim. trt4k yoktu. manuel arama yaptırarak kanalı ekledim. şuanda maçı izliyoruz zerre donma kesilme olmadı yayında. görüntü genel itibariyle güzel. bu fiyata göre çok güzel . youtubeden 7- video açtım yarısı 4 k idi . donmadan hızlıca oynatıı. sadece trt kanallarında trt artı diye birşey cıkıyor . trt nin uygulamalarına giriyor neyse girdim belgesel dizi vs yüklü . dirilişi açtım oynattım geri yaptım bir 2 belgesele gir cık yaptım en son exit dediğimde ekran bi süre siyah kaldı. kanal açmadı görüntü geldi sonra ses yoktu. aç kapa yaptım tv yi düzeldi.

Hocam cevabın için çok teşekkür ederim.
    Bende çok az bir ezilme var kutuda ama dediğiniz gibiyse sorun yok.
    Bakalım sanırım bize de yarın gelirler artık.
    Fenerbahçenin maçını rahat rahat izlerim umarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Campolist

quote:

Hocam cevabın için çok teşekkür ederim.
    Bende çok az bir ezilme var kutuda ama dediğiniz gibiyse sorun yok.
    Bakalım sanırım bize de yarın gelirler artık.
    Fenerbahçenin maçını rahat rahat izlerim umarım

bu arada gelir gelmez vestelin genel müşteri hizmetleri numarasını aradım. montaj için kısımı tusladım. bi bayan hemen cıktı . adresi yazdırdım ertesi gün geldiler

• Merhabalar konuyu başlatan arkadaşımıza bizleri bu ürün konusunda aydınlattığı için teşekkür ederim.

Yaklaşık 10 gün önce Vestel 50UB8300 Modelini aldım. 10 gündür kullanım sonucunda yaşadıklarımı sizinle paylaşacağım ;

Öncelikle kurulum ücretsiz ve satın alımımdan ibitaren Vestel'in servisinden çok memnun kaldığımı belirtmek isterim.

Tivibu Cihazına sahiptim ama henüz takıp onu denemedim .Uydu yayınıyla izliyorum, Kanal geçiş hızı gayet iyi ve sorunsuz.

Görüntü kalitesi (bu işlerlerden çok iyi anlamadığımı belirteyim) bana göre yeterli ve tatmin edici geldi.

Tv Kasası ( Slim Kasa modellerinden farklı olarak haliyle ) bana biraz kalın geldi ama çok abartılacak derecede değil.

Menü ve içerikleri gerçekten çok sade kullanışlı biçimde.

USB VE Taşınabilir Disk takıp dizi, film seyrettim 1080p ve hiçbir sorun yaşamadım Gayet iyiydi.

Ses Performansı fena değil ama ( kendi görüşüm ) Ses sistemi takılabilir çünkü; ses, film izlerken veya dizi izlerken tam adapte olmamı sağlamadı.

Kumanda konusu gelince tuşlar çok ses çıkartıyor evet , biraz daha yumuşak bir yapıya sahip olunabilirdi ama sanırım sert yapmalarının sebebi bastığınız anda bastığınıza dair bir his oluşturması olabilir.

Çok fazla araştırma yapıp aldığım söylenemez arkadaşım vestelde çalıştığı için ödeme kolaylığı konusunda bana sağladığı avantajlar doğrultusunda bu ürünü tercih ettim .

Bu boyutlarda bu fiyat aralığında tercih edilecek bir ürün . 10 günlük kullanımımda içime sinmeyen bir şey olmadı ( Kasa Boyutu dışında) . Her şey tercih meselesi benim beğendiğimi sizler beğenmeyebilirsiniz aynı şekilde tam tersi benim içimde geçerli. Bu işler birazda renkler ve zevkler meselesi. 10 günlük kullanım sürecimde sizlerle bu bilgileri paylaşmak istedim. Umarım az da olsa sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bunlar da çekebildiğim videolar , kusurumuz olduysa affola .
    https://www.youtube.com/watch?v=Cs6Bt0Vx4vc
    https://www.youtube.com/watch?v=m6eCUsMIG_g
    https://www.youtube.com/watch?v=cNMG6vfBgn0

Herkese iyi seyirler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nnarcos -- 2 Kasım 2016; 12:45:33 >

• tibet2009 T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, dün gönderdim evrakları bakalım 1-2 haftaya dönerler

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    Gec olsun guc olmasın hocam . Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Şansa bak arkadaş ışık sızması var Servis açtı ben gördüm sızmayı bakalım onlar ne diyecek dedim onlarda işin çakallığına yatıyor ses çıkarmadılar geri dedim kurmayın sızma var dedim.
    Değişim istedim yenı cihaz gelecek bu hafta,
    Ama tv yi beğendim yayın çok güzel.

Merhabalar bu ışık sızması çerçeve iç kısım ile ekran başlangıç noktasındaki beyazlıklarmıdır?

• Tv yi alan arkadaşlardan bir ricam olacak. Hdmı kablo ile bilgisayar bağlayıp test edebilir misiniz? Görüntü geliyormu sorunsuz?

Ben tv yi ilk başta laptopu bağlayıp hdmı dan kullandım bikaç defa hatta film izledim ama son 4-5 gündür naptım ne ettiysem hdmı dan sinyal yok yazıyor ekranda. Bilgisayara defalarca format attım herşeyi araştırıp denedim ama başaramadım. Acaba hdmı portu falan mı bozuldu tv nin diye düşünmeye başladım ama kabloyu takınca bilgisayar tv yi görüyor sadece görüntü aktaramıyorum..

Akşam laptopu başka bi tv de deniycem sorunsuz çalışırsa servisi çağırıcam mecburen.

Düzeltme: Başka tv de denedim aynı durum, tvde sorun yok demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 3 Kasım 2016; 17:55:39 >

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Şansa bak arkadaş ışık sızması var Servis açtı ben gördüm sızmayı bakalım onlar ne diyecek dedim onlarda işin çakallığına yatıyor ses çıkarmadılar geri dedim kurmayın sızma var dedim.
    Değişim istedim yenı cihaz gelecek bu hafta,
    Ama tv yi beğendim yayın çok güzel.

Merhabalar bu ışık sızması çerçeve iç kısım ile ekran başlangıç noktasındaki beyazlıklarmıdır?

Merhaba,
    Çerçeveden biraz yukarı ve ekranda.
    Vestelden hemen değişim istedim onaylandı.
    Şu anda tv evde Kurulu izliyorum servis siz izleyin biz yenisini takarız bunu alırız dediler.

• merhaba bnde bugun kurdurdum tv yı,vaktım olmadıgı ıcın derınlemesıne bakamadım..ışık sızması olu pxel gıbı seylere nasıl bakabılırım..yardımcı olursanız sevnırım
  • Televizyon şu an 2000 TL civarında. İnternette 1850 TL'ye kadar fiyat bulmak mümkün. Kullanan arkadaşlar fiyat/performans değerlendirmesi yapabilir mi? 2 HDMI girişi yeterli mi? Kanal geçişleri me durumda? Birde üst mesajdaki arkadaşın sorduğu gibi ölü piksel ve ışık sızması kontrolü nasıl yapılır.

• Şu televizyon benimde takibimde forumdan bir arkadaşımız mesajda attı.Bir ara 20 adet'i Vatan 1750 tl den satışa çıkardı.Alın diye almadım.Sanırım hata yaptım.Çünkü bir çok kişi bu modelden memnun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 5 Kasım 2016; 9:27:37 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.