Şimdi Ara

Vestel 42FA8200 Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
1
Favori
22.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırmalarıma göre bu televizyon Vestelin sitesinde 42pf8575 ten daha pahalı (42fa8200-1849 TL / 42pf8575-1749 TL) ama piyasada ise tam tersi bir durum söz konusu (42fa8200-1400 TL / 42pf8575-1560 TL) bunun sebebi ne olabilir. Birde televizyon hakkında ki görüşlerinizi alabilir miyim almayı düşünüyorum da.Bu televizyonu kullanan var mı aramızda. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi essedullah_01 -- 19 Nisan 2015; 15:01:02 >

• Bu televizyonu n11 den 1326-111=1215 liraya alabiliyorum yorumlarınıza ihtiyacım var. ceylanstore adlı kullanıcı güvenilirmidir. Ürün fiyat performans açısından uygunmudur.http://www.n11.com/vestel-42fa8200-3d-smart-led-tv-P20723948

Orijinalden alıntı: orhunn

Evet hocam zaten philips ı pas geçtim kanal geçişleri çok yavaşmış, mağazalarda da deneyemiyoruz kanal geçişini ortak yayın veriyorlar riske girmek istemiyorum :( evdeki tv durduk yere bozuldu rahat rahat araştırma yapmak istiyordum ama olmadı. biraz baktım da bu ürün nasıldır acabahttp://www.teknosa.com/urunler/110015204/lg-47lb652v

Kardeşimde bu modelin 42 inc olanı var. LG'nin smart özellikli giriş seviyesinde yaptığı en iyi TV'lerden bir tanesi. İnce sayılır. HD yayını geçtim, SD yayınlarda bile görüntü kalitesi çok iyi. Kesinlikle alınası bir TV. Artık üretimde olmayan bir model. Elinizi çabuk tutmanız lazım. Bir kaç güne kadar teşhir ürünleri kalacak.

Kanal geçiş hızı 1 buçuk saniye civarında. Wi-Fi bağlanma çok hızlı. 3D performansı gayet tatmin edici. Zaten bu pasif 3D konusunda en iyi markalardan biri LG.

Ben kendi adıma dün epey düşündüm. Ölçtüm, biçtim. Çok zorladığıma karar verdim. Alacağım TV'de smart olmayacak. Wi-Fi olmayacak. Sırf bunlar için fazladan 350-400 TL vermek istemiyorum. Ben de LG 42LB620'de karar kıldım. Hayırlısı bakalım. Notebook var. Tablet pc var. TV'si smart kullanmak istersem Bağlarım bu cihazları TV'ye internetten filmleri o şekilde seyrederim.

• bakuli84 B kullanıcısına yanıt
    ısınma var evet . köşeye takabilmek için aparat aldım salon şekli düzcepheye takma şansı bırakmıydu.
    http://www.teknosa.com/urunler/110011272/tec-supports-axis-l-10-32-hareketli-siyah-plazma-a 42 ve 40 larada oluyor. şu ana kadar tv den memnunum hayırlısı bakalım.

Menu tuşuna basınca açılan menu görüntüsü.

Bu da TV seyrederken kullandığım seyretme seçeneği modu.

• quote:

Orijinalden alıntı: davidoffvincent

Lg veya samsung tvye telefonun youtube uygulamasindan videoyu aktarabikiyorken bu vestelde daha baska cihazdan tvye bisey gondermeyi basaramadim. Sacma sapan bi smart ozelligi var neresi smart anlamadim

Tv ve telefon ayni ağdayken youtube uygulamasina girince alttaki resimdeki gibi işaret çıkıyor bu şekilde rahatlikla aktarilabiliyor hocam hatta web video caster gibi programlarla internet sayfasindaki her videoyu aktarabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

Orijinalden alıntı: davidoffvincent

Lg veya samsung tvye telefonun youtube uygulamasindan videoyu aktarabikiyorken bu vestelde daha baska cihazdan tvye bisey gondermeyi basaramadim. Sacma sapan bi smart ozelligi var neresi smart anlamadim

Tv ve telefon ayni ağdayken youtube uygulamasina girince alttaki resimdeki gibi işaret çıkıyor bu şekilde rahatlikla aktarilabiliyor hocam hatta web video caster gibi programlarla internet sayfasindaki her videoyu aktarabiliyorsunuz

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel 49UB8300 Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Seri numarası ve servis menü ekranını paylaşırsanız yardımcı olalım

Hocam servis menü ekranı derken ?

Seri numarası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turko034 -- 15 Nisan 2017; 19:49:43 >

• quote:

Menu4725 kodlayarak karsiniza cikan ekran hocam

• Turko034 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/vestel-mb82-mb9x-mb100-mb110-ve-mb120-cekirdek-yazilim-konusudur-mb120-2-40-surum-eklendi--120847911

Bu linkte mn96 3.7.6 yazilim var. Indirip yukleyebilirsiniz.

Servis menude anakarti mb96 gordum ama telefondan bakiyorum yasli gozlerim yaniltmasin siz de teyit ediniz :)

https://forum.donanimhaber.com/vestel-mb82-mb9x-mb100-mb110-ve-mb120-cekirdek-yazilim-konusudur-mb120-2-40-surum-eklendi--120847911

Bu linkte mn96 3.7.6 yazilim var. Indirip yukleyebilirsiniz.

Servis menude anakarti mb96 gordum ama telefondan bakiyorum yasli gozlerim yaniltmasin siz de teyit ediniz :)

Çok teşekkür ederim hocam :)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.