Şimdi Ara

Vestel 40FA8100 3D video oynatma problemi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
7.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben Ağustos ayında Teknosa'dan 1.199,00 TL'ye almıştım. O zaman yeni çıkmıştı bu TV. Bence 1.299,00 TL'de iyi fiyat. Vestel'in kendi sitesinde ve mağazalarında 1.399,00 TL
  • İyi günler hocam 10 gün önce ben de bu televizyonu aldım. Alırken amacım kesinlikle 3d izlemek değildi ama fiyat olarak alabileceğim aralıkta olunca bu tv yi aldım. 3d için bir deneme yaptım ama bahsettiğiniz crosstalk sorunu oldukça fazla görünüyor bende. Servis gelip yeni yazılım yüklediği zaman sorunum kaybolmasa da oldukça azaldı yazmışsınız. Zamanınız olursa servis menüsünden yazılım sürümünüzü öğrenebilir miyim?
  • ENGN55 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Aslında yeni menünün ekran resmini buraya yüklemiştim. Bulursam tekrar yüklerim. Bulamazsam da bu akşam fotosunu çekerim. buraya yüklerim.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Benim ekran bu.
     Vestel 40FA8100 3D video oynatma problemi.
    Evet. Bu önceki ekran. Yeni ekran yeşil tonlarda yapılmış. Yüklediğim fotoyu bulamadım. Bu akşam çekerim. Yarın buraya yüklerim.
    Resmi buldum sonunda. Aşağıda. Görebilirsiniz.

• Menu de değişiyor. Aşağıda görebilirsiniz. 3. resimde ise benim TV yayınlarını seyrettiğim mod var. Eko modu ve görüntü seçeneği Doğal.

bu kumandanın aynısını bugün elektronikçiden 25 tl ye aldım.
  • Yazılım sürümlerine bakınca sanki bendeki yazılım daha sonra çıkmış gibi duruyor ama son çıkan yazılım daha iyi olmak zorunda değil :D Müşteri hizmetlerini aradım servis teyit etmek için gelip bakacakmış. Harikalar yaratmalarını beklemiyorum ama dediğiniz gibi biraz daha azalırsa iyi olur. Çünkü 3d derinliğinin biraz arttığı durumlarda artık gölge gibi değil bağını toptan koparmış gibi duruyor :D Bakalım herhangi bir şey yapacaklar mı?
    Haberinizi bekliyorum o zaman. Gerçi ben 3D sorununu kısmen hallettim. Üst kattaki dairede Kardeşim oturuyor. Kendisi bekar. LG 42LB652V 3D Smart TV'si var. Kusursuz 3D video oynatıyor. 3D film seyretmek istersem ahım şahım filmleri orada seyrediyorum. Harika 3D'si var TV'nin. Pasif 3D.
    kardeş. bende de bu tv var.
    telefonun bluetooth una girdiğimde vestel tv diye tv nin blutoth u görünüyor. bağlanmaya çalışıyorum ama olmuyor. tv nin menüsünde de bu bağlantı hakkında bir bilgi yok.
    bu tv nin bluetooth bağlantısı hakkında bilgin var mı? nasıl bağlanılır, ne işe yarar? bilgilendirirsen sevinirim.
  • Arkadaşlar slm. Konu biraz eskimiş ama 40 fa 8100 tyi bir yıldır kullanıyorum ve yeni yazilim yüklemek istiyorum.Elinde yeni yazilim dosyasi yada yükleyen arkadaşlar varsa yardimci olabilirlermi şimdiden teşekkürler.
  • Slm sizler yazali uzun zaman olmuş ama fikrinizi almak istedim.Benim kullandiğim 40fa8100 tv yeni yazilim yüklemek istiyorum ama menüsünden denendiğinde yazilim bulunamadi diyor.internetten yazilimini buldum ama emin olmadiğim için çökertirim diye yüklemedim.3d benim tvdede biraz sıkıntılı sizce ne yapmaliyim servis çağirsam dahamı iyi olur.Servis çagirirken(3d gibi) birşeyleri bahane etmem gerekirmi ilgili arkadaşlar fikir verirse memnun olurum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

Bu TV ile ilgili ilginç bir şey keşfettim. Ben bu TV ile birlikte Samsung marka BD-ES5000 model Blu-ray oynatıcı kullanıyorum. Blu-ray oynatıcıyı açtığım zaman TV otomatikmen Blu-ray'ın bağlı olduğu kaynağa geçiyor. Hadi bu normal. Tuhaf olan ise, Vestel TV'nin kumandası ile Samsung Blu-ray oynatıcıya tamamen kumanda edebiliyorum.

Bir de LG BP325 Blu-ray oynatıcı var bende. Aynı bağlantıyı ona da uyguluyorum. Fakat ne TV'nin kumandası ile LG oynatıcıya, ne de LG'nin kumandası ile Vestl TV'ye kumanda edemiyorum.

Böyle bir durum var.
  • Merhaba

Vestel 40FA8100 model TV'de bu sabah itibari ile bir arıza oluştu. Sabah TV'yi açtığımda ses seviyesinin kendi kendine sürekli artıp azaldığını gördüm. Önce kumandanın tuşu takılı kaldı zannettim. TV'yi kapattım. Kumandanın pillerini söktüm. TV'yi tekrar açtım. Değişen bir şey olmadı. TV'yi fişten çıkardım. 1 dk. bekledim. Tekrar açtım. Yine aynı.

Servise gitmeden menulerden bir şekilde düzeltilebilir mi? Servislik bir durum var ise aşağı yukarı ne tutar?

Bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.