Şimdi Ara

Vestel 40FA8100 3D video oynatma problemi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
7.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba.

İçinden askı aparatı mı çıktı. Benim aldığımda kutudan öyle bir şey çıkmadı. Sadece TV vardı. Askı aparatını ben hariçten aldım.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim aski aparati hediyeli yaziyo.Plastik iki adet duvara montaj aparati var birde 4 tane parmak uzunluğunda yuvarlak tv nin arkasindaki deliklere vidalanan parçalar çikti.iki parçayi duvara vidaliyosun sonra tvye vidaladiğin parmak uzunluğundaki 4 adet plastik aparatlarin üstteki iki üzün ayağini duvardaki aparatlarin içine geçiriyosun ama tvyi boşluğa bıraktığında parmak uzunluğundai iki ayağa yük binince hafif aşağiya doğru kastiriyo.insana çat diye kirilacakmiş hissi veriyo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsanız kendiniz sağlam bir aparat alın. Can sıkıcı bir durumla karşılaşmayın.
    Valla metal aparat iyi olurduda duvari delik deşik ettik.Elimden gelir artik alt ayaklara aliminyum çitadan destek yapacam.yeni aparat alsam birdada del duvar elek gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

Srs trusurround açık olunca çok daha kaliteli ve yüksek ses alabiliyorsunuz vestel bunu malesef yurt içi pazarinda kapali veriyor tabi istenince aşılmıcak engel yok isteyene pm den yardimci olabilirim bu özellikten mahrum kalinmasin

Slm gizli menüdenmi açacaz.yanliz surround normal menüde var...

Srs farkli hocam o dedigin üzerinde olan surroundda normal sesi ortalama 23-24 lere getirdiginde ancak duyulabilir bi tona ulaşıyo srs de ise 12-13 bantlarinda ses oldukça yüksek ve daha tok çıkıyor.

• NumberOne77 kullanıcısına yanıt
    Peki nasil açacaz bu srs surround olayini 😊

• NumberOne77 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bende yardım rica edebilirim doğrusu .
  • merhaba 2 sorum var yardımcı olunuz lütfen

1- bende logitech x540 var bunu tv ye bağladım kulaklık girişinden ama kumanda dan sesi kontrol edemiyorum bunun farklı yöntemi var mı?

2- gizli menü surround nasıl açılıyor?
    teşekkürler
  • Merhaba

Vestel 40FA8100 ilk arızasını yaptı. Aslında TV yapmadı. TV'nin maşallahı var. Fakat uzaktan kumandasındaki EXIT tuşu, Alt Ok tuşu ve BACK tuşu çalışmıyor. Bu 3 tuş aynı sırada bulunuyor. Sebebini bilmiyorum. Ama çalışmıyor. Kumandası da o kadar güzel ve estetik ki. Servise götürüp yapmalarını isteyeceğim. Uyduruk kıytırık plastik bir kumanda verirlerse almam. Bunun için bile terslik çıkartırım.

Kumanda resmi:

Bu mesaja eklenen görseller:

Vestel 40FA8100 3D video oynatma problemi.

Slm geçmiş olsun.kumandanin üzerine sivi falan döküldümü yada sert yere düştümü ? Genellikle bu saydiklarim kumandalarin bozulma sebeplerindender.Ama siz servisi arayip konuşun mutlaka yardimci olacaklardir.Olmazlarsada kafalarina firlatin.İşin şakası kumandasi gerçekten şık.Birde ses açma kapama kanal değiştirme tuşlarindaki ışıklar çok güzel duruyor...

• quote:

Slm geçmiş olsun.kumandanin üzerine sivi falan döküldümü yada sert yere düştümü ? Genellikle bu saydiklarim kumandalarin bozulma sebeplerindender.Ama siz servisi arayip konuşun mutlaka yardimci olacaklardir.Olmazlarsada kafalarina firlatin.İşin şakası kumandasi gerçekten şık.Birde ses açma kapama kanal değiştirme tuşlarindaki ışıklar çok güzel duruyor...

Benimkinde ışık yok. Kumandasında ışık mı var. Benimki metal çerçeveli. Ve şimdi hatırladığım bir şey. Yanında gelen orijinal pil akmış. Kalitesiz pil koymuşlar. Ben değiştirdim pilleri. Akan pil arada başka tuş devreleri varken gidip te o üç sıra tuş devrelerine kurum yaptı ise birşey diyemeyeceğim.

Muhtemelen açıp temizlerler. Ama dediğim gibi. Uyduruk kıytırık kumandayı kabul etmem. Gerekirse Vestel Manisa'ya mektup yazıp oradan isterim.

• Evet malesef dünya paraya tv satiyorlar kumandaya beş para etmez pil veriyorlar.Alkaline pil olsa hiçbirşey olmazdi.içine aktiysa malesef çok kisa zamanda devreleri çürütüyor.Benimkinin kumandasi led işikli.şansima böyle düştü.Sizinki gibi led işiksizda çikiyormuş kutudan...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Vestel 40FA8100 3D video oynatma problemi.

• serhat1971 kullanıcısına yanıt
    İlginç. Güzelmiş.
  • Dün servisle konuştum. Kumandanızı getirin, değiştirelim. dediler. Tamir etmiyorlarmış. Kullanıcı hatası yoksa yerine ücretsiz kumanda veriyoruz dediler. Kullanıcı hatası yok. TV alırken yanında verdiğiniz piller içine akmış dedim. Tamam, getirin. Hallederiz dediler. Bugün götüreceğim.

Aksi gibi TV kumandasız açılmıyor. Artık akşama kadar diğer odadaki her şeyi ile kurulu olan 82 ekran LG ile idare edecekler.
  • Tekrar merhaba.

Bilgi vermek istedim. Kumandayı servise götürdüm. Çok iyi ve anlayışlı davrandılar. Yerine led ışıklı kumanda verdiler. Ses ve kanal değiştirme tuşları ışıklı. Ama yine de götürdüğüm kumandanın aynısından vermelerini tercih ederdim. Önceki kumandamda her tuş birbirinden uzaktı. Olumsuz tarafı ise kumanda hem büyük, hem de ağırdı. Bu seferki hafif.
    Slm eski kumandanizdan yokmuymuş.Ben ışıklı kumandadan memnunum ama tabiki sizin kumandanizdan kullanmadiğim için birşey diyemicem.genede fena değil.

• quote:

Slm eski kumandanizdan yokmuymuş.Ben ışıklı kumandadan memnunum ama tabiki sizin kumandanizdan kullanmadiğim için birşey diyemicem.genede fena değil.

Slm. Benim kumandadan maalesef yokmuş. Ama bu da güzel. Öncekinden hafif. Led ışığı olması artısı.
  • Merhaba

Bu TV'de 3D derinlik kontrol özelliği var mı? Yani 3D görüntü efektini istediğimiz gibi ayarlayabiliyor muyuz? Sitenin birinde 3D derinlik kontrolü var diyor.

http://www.epey.com/televizyon/vestel-40fa8100.html#
  • tv de 3d derinlik ayarı yok

bende başka bir şey sorayım.

tv yi almadan önce araştırdığımda bluetooth olmadığından bilgisayara bağlanmıyor bunun için ekstra bir aparat alınması gerekiyor deniyordu.
    ancak ben bilgisayarda video açmak istediğimde vestell video oynatıcısı olarak çıkıyor ve video yu televizyona atabiliyorum. belirli bir süre sonra donma yapıyor.
    yada flash bellekleği tv ye taktığımda bilgisayarımı da algılıyor ve oradan video seçip oynatabiliyorum. bunun ekstra bir ayarı mı var ?

Yeni almayı düşünenlere bir iki öneri

smart tv özelleği çok iyi akıllı kumanda olmamasına rağmen telefonunuza yükleyeceğiniz Vestel uygulaması ile bu sorunu çözebiliyorsunuz. süper hiç takılmayın.
    3d ben internette film indirmeme rağmen fark edilmeyecek kadar çok az gölge var. Rahatsız olmadan izleyebilirsiniz.
    kanal geçişleri çok iyi. (ilk başlarda hızına alışamadım çok hızlı geçiş yapmak istediğimde bir kaç kez tv kendini kapatıp açtı ????)
    menüleri çok basit ve kullanışlı.

gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. (şuan 4k düşünmüyorsanız)

• 1299 tl su an teknosada
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.