Şimdi Ara

Vespa alınır mı, hangi modeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Heves ettim, race arastiriyodum, vazgectim. Simdi vespaya sardım.

Şekli, rengi, ismi için o paralar değer mi beyler?

Almaya karar verdik diyelim, hangi modelini tavsiye edersiniz? Genelde 100 binlik bi ilçe nin trafiksiz caddelerinde sürülecek.

Günübirlik manisa-izmir gibi max 150km yol yapılabilir. Uygun mu bunun için bu motor? Ayda bir yaz aylarında falan.

İki kişi rahatlıkla kullanabilir miyiz? Rahat mıdır artçımız? (Genelde yalnızım aslında)

Koltuk altı bagaja 2 tane kask sığar mı? Bir de GTS250 modeli aklımda, her rengi bulunuyor mu yoksa resmi sitedeki renkler mi? Sarısını istiyorum, satılık bulan varsa SIFIR link verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osurgan -- 17 Mayıs 2015; 14:00:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vespa Alınır mı, Hangi Modeli Tercih Etmelisiniz?

Vespa, 1946'dan beri üretilen ikonik bir İtalyan scooter markasıdır. Şık tasarımı, yüksek performansı ve güvenilirliği ile bilinir. Peki, Vespa almak bir seçenek mi ve hangi model sizin için en uygunu?

Vespa Alınır mı?

Vespa almak, özellikle şehir içi ulaşımda pratik ve keyifli bir seçenek olabilir. Küçük boyutları ve manevra kabiliyetleri sayesinde trafikte kolayca ilerleyebilir ve park yeri bulmada sorun yaşamazsınız. Ayrıca, yakıt tasarrufları sayesinde bütçenize de katkı sağlar.

Hangi Vespa Modeli Tercih Edilmeli?

En iyi Vespa modeli, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Vespa'nın geniş bir model yelpazesi mevcuttur ve her biri farklı özelliklere sahiptir.

En Çok Tutulan Vespa Modeli

Vespa'nın en çok tutulan modeli Vespa Primavera'dır. Şık retro tasarımı ve modern teknolojisi ile popüler bir seçimdir.

En İyi Vespa Modeli Hangisi?

Vespa'nın en iyi modeli, kişisel tercihlere göre değişebilir. Ancak, performans, güvenilirlik ve değer açısından öne çıkan birkaç model şunlardır:

• Vespa GTS 300: Güçlü bir motor, geniş bir bagaj alanı ve gelişmiş özelliklere sahip üst düzey bir modeldir.
    • Vespa Sprint: Şık ve çevik bir modeldir, şehir içi sürüşler için idealdir.
    • Vespa Elettrica: Elektrikli bir model olup, çevre dostu ve ekonomik bir seçenektir.

Sonuç olarak, Vespa almak şehir içi ulaşım için pratik ve keyifli bir seçenek olabilir. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak, size en uygun Vespa modelini seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 5490£ scooter lan kardeş git xmax 400 al
  • Lx 150 vardı bende cuma günü sattim 1 sene kadar kullandım çok güzeldi kız arkadasim zayıf olduğu icin hic problem yasamadik 2 kişi 120 km son hızı..

Paran varsa GTS 250 alabilirsin daha büyük

Koltuk altı bagajina kask sigmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

Lx 150 vardı bende cuma günü sattim 1 sene kadar kullandım çok güzeldi kız arkadasim zayıf olduğu icin hic problem yasamadik 2 kişi 120 km son hızı..

Saolun cevap için.

başlangıç motorum olacak, çok sorun olur mu 250 lik olması? Sonuçta skuter ama 140kmh az değil bence de.

bu arada, her modele her renk oluyor mu? yoksa şirketin internete koyduğu renkler var her model için belli renkler. örneğin 250gts için üç renk var ve sarı ve kırmızı yok. yani sarı ve kırmızı 250gts üretilmiyor mu? açıkçası üstüne boya yapmak istemem. ama siyah vespa da istemem. napcam?
  • hocam bende vespalara merak salmıştım fakat fiyatları çok pahalı gerçekten.bende ek seçeneklere baktım ve şu an kafamda sym fiddle 2 var hem görünüş olarak hem de kalite olarak iyi diyorlar.Bir araştır derim sym fiddle 2'yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

hocam bende vespalara merak salmıştım fakat fiyatları çok pahalı gerçekten.bende ek seçeneklere baktım ve şu an kafamda sym fiddle 2 var hem görünüş olarak hem de kalite olarak iyi diyorlar.Bir araştır derim sym fiddle 2'yi.

haksızsın diyemiyorum

belki suan heves ettigim icin cok cekici geliyodur, ama vespanin sekli bi ayrı yani

bilmiyorum napicam, degerlendireyim digerlerini, saolun tavsiye icin

• evet vespanin sekli bi baska ama o fiyati hakediyor mu BENCE asla.

resmen 10 bin lira istiyolar o fiyata neler alinir neler.. kaldiki bahsedilen gtsler falan 15 20 tl sirf sekil diye o makineye o kadar parayi veririm para babasiyim diyosan kesinlikle almalisin hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTOMATİK HANGİ MARKA ALMALIYIM
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslinda parayi sekil olsun diye degil saglam olsun diye veriyosunuz sym ile vespa kiyaslamak nedir anlamis degilim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

quote:

Lx 150 vardı bende cuma günü sattim 1 sene kadar kullandım çok güzeldi kız arkadasim zayıf olduğu icin hic problem yasamadik 2 kişi 120 km son hızı..

Saolun cevap için.

başlangıç motorum olacak, çok sorun olur mu 250 lik olması? Sonuçta skuter ama 140kmh az değil bence de.

bu arada, her modele her renk oluyor mu? yoksa şirketin internete koyduğu renkler var her model için belli renkler. örneğin 250gts için üç renk var ve sarı ve kırmızı yok. yani sarı ve kırmızı 250gts üretilmiyor mu? açıkçası üstüne boya yapmak istemem. ama siyah vespa da istemem. napcam?

Baslangic motoru olucaksa bence vespa almayin motoru dusurdugunuzde bir cizik bile olsa cok pahaliya yapilacaktir..bence sym alin tecrube kazanana kadar motor duserse canim saolsun dersiniz..renk konusunu bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

quote:

Saolun cevap için.

Baslangic motoru olucaksa bence vespa almayin motoru dusurdugunuzde bir cizik bile olsa cok pahaliya yapilacaktir..bence sym alin tecrube kazanana kadar motor duserse canim saolsun dersiniz..renk konusunu bilmiyorum

Anladım hocam, bakıcaz artık.

Masrafları asırı onemli degil, gecerli sebeplerim var aslında. Motoru surekli kulanmayacagim.

Ne kadar gecerli tabii bilmmiyorum.

Cok tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.