Şimdi Ara

mondial znu 125 hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba . herkese iyi bayramlar .
    arkadaşlar normalde araba meraklısıyımdır bayağı ama şu sıralar trafikte daha rahat seyahat için ve tabiki de yakıttan tasarruf amaçlı motorsiklet dünyasına şöyle bi kapı aralığından bakayım dedim . biraz araştırma yaptım ve mondial 125 znu nun hem tasarımı hem fiyatı ilgimi çekti .
    çok aşırı hız yapılmayacak bir motor olması da güvenlil açısından iyi .
    şimdi bu motorsiklette kontağı açtığımda bir seferde maksimum ne kadar kilometre yapabilirim ?
    kilometrede ne kadar yakar ?
    sıfır fiyatı yine uygun ama ikinci el önerir misiniz ?
    ayrıca anlaşıldığı üzere daha önce pek motorsiklet kullanma deneyimim olmadı gerçi ehliyet alırken ders alacağım fakat başlangıçta zorlanacağım bir motor mudur bu yani şimdi ilk etapda zorlanıp da hevesim kaçsın istemiyorum pek .
    bilgi sahibi arkadaşlarım cevaplarını bekliyorum . şimdiden teşekkür ederim .

Mondial ZNU 125: Kapsamlı Bir Bakış

Mondial ZNU 125, şehir içi ulaşımda çeviklik ve güvenilirlik arayan sürücüler için tasarlanmış, 125 cc'lik bir motosiklettir. Kompakt tasarımı, güçlü motoru ve uygun fiyatıyla dikkat çekmektedir.

Teknik Özellikler:

• Tek silindirli, hava soğutmalı, 125 cc motor
    • 12 beygir güç ve 10 Nm tork
    • 5 vitesli manuel şanzıman
    • Teleskopik ön çatallar ve arka çift amortisör
    • Ön ve arka disk frenler
    • 13 litrelik yakıt deposu

Performans ve Sürüş Kalitesi:

Mondial ZNU 125, şehir içi trafikte kolayca dolaşmanıza olanak tanıyan çevik bir motosiklettir. Hafifliği ve güçlü motoru, hızlı ivmelenme ve uygun yol tutuşu sağlar. Süspansiyon sistemi, çoğu yol koşuluyla başa çıkmak üzere ayarlanmıştır ve konforlu bir sürüş deneyimi sunar.

Tasarım ve Özellikler:

Mondial ZNU 125, modern ve sportif bir tasarıma sahiptir. Çıplak stil, agresif bir görünüm sunarken, dijital gösterge paneli kolayca okunabilir bilgiler sağlar. Motosiklet ayrıca LED farlar, ergonomik bir sele ve bagaj için taşıyıcı gibi pratik özellikler sunar.

Fiyat ve Uygunluk:

Mondial ZNU 125, bütçe dostu bir motosiklettir ve bu da onu yeni sürücüler ve şehir içi ulaşım arayanlar için uygun bir seçenek haline getirir. Uygun fiyatı, yüksek performansı ve güvenilirliği ile Mondial ZNU 125, şehir içi sürüş ihtiyaçlarını karşılayan mükemmel bir seçenektir.

Bilgi Yetersizliği:

Verilen komutlar dahilinde verilen metin kapsamında, Mondial ZNU 125 hakkında yeterli bilgi bulunmamaktadır. Daha fazla bilgi için resmi kaynaklara veya uzmanlara başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kardeşimin motoru olur kendisi yaklaşık 3 aydır işe gidip gelme amaçlı kullanıyorum
    uzun yol yapmadım en fazla maltepe / avcılar arası yaptım ara vermeden
    yakıta gelince 5 litre / ile ortalama 160 - 170km civarı yol yapıyorum düz yolda tek kişi maks. 105 2 kişi 95km civarı hız yapıyor kendi göstergesine göre
    kullanımı çok rahat, kolay
    plastik kalitesi bayaa kötü ufak bir yan yatırmada ön plastiği kırıldı ama yedek parça fiyatıda çok ucuz

ilk motor için kullanışlı olabilir
    başka aklına takılan şeyler için sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzmynnTR -- 4 Ekim 2014; 23:00:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: whitebird\m/

öncelikle merhaba . herkese iyi bayramlar .
    arkadaşlar normalde araba meraklısıyımdır bayağı ama şu sıralar trafikte daha rahat seyahat için ve tabiki de yakıttan tasarruf amaçlı motorsiklet dünyasına şöyle bi kapı aralığından bakayım dedim . biraz araştırma yaptım ve mondial 125 znu nun hem tasarımı hem fiyatı ilgimi çekti .
    çok aşırı hız yapılmayacak bir motor olması da güvenlil açısından iyi .
    şimdi bu motorsiklette kontağı açtığımda bir seferde maksimum ne kadar kilometre yapabilirim ?
    kilometrede ne kadar yakar ?
    sıfır fiyatı yine uygun ama ikinci el önerir misiniz ?
    ayrıca anlaşıldığı üzere daha önce pek motorsiklet kullanma deneyimim olmadı gerçi ehliyet alırken ders alacağım fakat başlangıçta zorlanacağım bir motor mudur bu yani şimdi ilk etapda zorlanıp da hevesim kaçsın istemiyorum pek .
    bilgi sahibi arkadaşlarım cevaplarını bekliyorum . şimdiden teşekkür ederim .

Hız konusundan arkadaşlar bahsetmiş. 2 kişi 90, tek kişi 100km/s ortalama hız yaparsın. Bu hızlar otobanda biraz az kalıyor ama ilk kullanımınsa senin için ideal hızlar. Fazlası sana zarar.
    Hava soğutmalı olduğu için motoru boğmadan kullanırsan hiç durmadan 100-120 km yapabilirsin. Baktın motor hararetten şişip tekliyor, çeker kenara bi sigara içer motoru soğuttuktan sonra devam edersin. Ben 150cc argent kullanıyorum iyi bir karbüratör, sübap ve rolanti ayarı ile 100 kmde 3,5-4 litreyi geçmez. Sıfıra yetecek bütçen varsa ikinci eli hiç düşünme. Şunu da söyleyeyim bu motor seni ev-iş ve haftasonu da piyasaya çıkartır. Uzun yollara gelmez, iyi bakarsan sorun çıkartmaz. Yedek parça ve servis konusunda da üzmez seni.

• 12680 kullanıcısına yanıt
    0 düşünüyorum zaten çok pahalı değil bence uzun süre kullanacaksam gözden çıkartılabilir bi miktar . çok teşekkür ederim bilgilendirme için
    Mondial Ardour / [ ANA KONU ]
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

kardeşimin motoru olur kendisi yaklaşık 3 aydır işe gidip gelme amaçlı kullanıyorum
    uzun yol yapmadım en fazla maltepe / avcılar arası yaptım ara vermeden
    yakıta gelince 5 litre / ile ortalama 160 - 170km civarı yol yapıyorum düz yolda tek kişi maks. 105 2 kişi 95km civarı hız yapıyor kendi göstergesine göre
    kullanımı çok rahat, kolay
    plastik kalitesi bayaa kötü ufak bir yan yatırmada ön plastiği kırıldı ama yedek parça fiyatıda çok ucuz

ilk motor için kullanışlı olabilir
    başka aklına takılan şeyler için sorabilirsin

Yedek parçaları çok çok ucuz da değil:

http://forum.donanimhaber.com/m_97903745/tm.htm

Stokta parça bulunmadığı da oluyor. Özellikle de grenaj parçalarında.

Lastikleri mutlaka iyi bir çift lastikle değiştirmen gerek. Standart lastikler pek fena

• ben kullanıyorum hıcbı sıkıntı olmadı sımdıye kadar 2 aydır kullanıyorum
  • Cub'ları da mutlaka incele derim. Daha az yakarlar, tamiri bakımı da sukuterlere göre daha kolay. Markalı olanlar (yamaha, honda) çinlilerden 1000tl kadar daha pahalıdır.

Bu 125znu'nun bir de 12 inç lastikli olanı var ona da bir bak 125znx

Bu ara sahibinden'de fiyatları epey düştü znu'ların ve asya nostaljilerin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.