Şimdi Ara

2003 model ml 270 cdı alınır mı ? Kullananlar var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba , uzun süredir arayış içindeyim eşim araç kullanmaya yeni başladı ve haftada max 100 km yol gidecek ki bu rakamda bence abartı biraz. Hem büyük ve trafikte olanların biraz çekinmesi için hemde yüksek olduğu İçin suv tarzda bir araba alma kanaatindeyim. Yaptığım araştırmalar modeli eski olsa bile güvenilirlik olarak ml i bende ön plana çıkardı

    Fiyat 57 bin
    330 bin km de
    3 parça boyası var
    Harici herhangi bir sıkıntısı yok

    Bu paraya alabileceğim en mantıklı araçlardan bir tanesi olarak düşünüyorum. Masraf tabiki Yaşından dolayı olacak bu aracı kullanan tavsiye edecek yada alternatif gösterecek olan var mı ?
    Bahsettiğim gibi evin 2. Aracı olacak fazla km yapmayacak garaj olduğu İçin LPG biraz ikinci planda. Büyük ve trafikte biraz çekinilen bir araç olması gerek şu an 2018 fiesta var ve bende sürdüğüm zaman fark ediyorum deli gibi sıkıştırıyorlar birde bayan gördüklerinde malisefki hepimiz durumu biliyoruz.


    *Lütfen Kore arabalarını tavsiye etmeyin. Hyundai Tucson ilk çıktığında tr ye gelen ilk aracı aldım. Bir kaza sonrasında airbag açma zahmetinde bulunmadı hala dava sürüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • E 270 cdi mı, C 270 cdi mı? SUV tarzı demişsiniz, yoksa arazi aracı mı kastediyorsunuz?

    Açıkçası ben eski Mercedes ve BMW'lere istenilen yüksek paraları verme taraftarı değilim, nedeni ise arıza durumunda ciddi masraf açmaları. Tam olarak hangi model ile ilgilendiğini yazarsan daha iyi yardımcı olabilir arkadaşlar.
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Pardon ilan başlığına yazdığım İçin tekrar yazmayı unutmuşum. Araç 2003 model ve üstü ML 270 CDI bu kasa hakkında çok belli belirsiz şeyler var yakıt önemli değil , ama tüplü olmaması ve önemli değil derken benzinli 4.4 falan olmasınada lüzum görmüyorum. Motor parçaları ucuz şanzman parçaları normal ama şanzman arizaları ciddi külfet diye duydum.

    Net bilgi verecek kullanan yada eşinde dostunda olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Wv ve BMW dışında araç kullanmadım şimdiye kadar Mercedes yeni bakıyorum dediğim gibi eşime alacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncel..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.