< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdd -- 25 Nisan 2016; 10:07:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdd -- 25 Nisan 2016; 10:07:38 > |
Güle güle kullanın.
Körü körüne marka savunanlara da, körü körüne marka karalayanlara da kulaklarınızı tıkamanız yeterli. Satın aldığınız/almayı düşündüğünüz ürünler bildiğiniz VESTEL içeriğe sahip ürünlerdir. Üreticilerin geçmiş yıllarda yaptığı yerli üretime kalitesiz, yabancı üretime kaliteli malzeme olgusu günümüzde yok artık. 103 ayrı markaya üretim yapan VESTEL güvencesinde yine VESTEL-REGAL-FINLUX-SEG-TELEFUNKEN_TOSHIBA-HITACHI-PANASONIC gibi markaların çıktığı bantlardan çıkmaktadır WINDSOR ve VETFROST kimileri VESTFROST ismini VESTEL ile FROST birleştirmesi sansa da aslında VESTFROST 1963 yılında kurulmuş bir Danimarka markasıdır. Günümüzde (2 yıl önce) VESTEL nasıl SHARP Avrupa isim hakları da dahil olmak üzere markayı satın aldıysa VESTFROST da yine VESTEL tarafından satın alınmış ve zaten 1963 den beri yaptığı üretime devam kararı verilmiştir. Yine günümüz şartlarında artık neredeyse bütün üretici firmaların aynı kompresör aynı gaz aynı poliüretanı kullandığı ürünlerde önemli olan ürün kalitesi değil satış sonrası hizmet olmuştur. Ürün kalitesi önemli değil cümlem yanlış anlaşılmasın, kullanılan tüm konponentler 3 aşağı 5 yukarı birbiri ile aynı olduğundan dolayı artık BOSCH aldığınızda hangi kompresöre sahip oluyorsanız ARÇELİK aldığınızda da aynı kompresöre sahip olduğunuzu vurgulamaya çalışıyorum zira BOSCH da artık bildiğimiz o ALMANYA da üretilen BOSCH lar değil. Bu şartlarda akılcı bir karar vermişsiniz. ALTUS ile ARÇELİK kalite anlamında nasıl aynı ise, Satın almış olduğunuz ürünler de VESTEL ile aynı kalitededir. benim için önemli olan satın aldığım ürünün arkasında olan firma ve bana ne kadar uzun garanti süresi verdiğidir. ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdd -- 24 Nisan 2016; 20:56:07 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 24 Nisan 2016; 21:55:21 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|