Şimdi Ara

SHARP SJ-PT69R-WH MODEL BUZDOLABINI ALMAYI DÜŞNÜYORUM TAVSİYE EDERMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır buzdolabı arayışı içerisindeyim.Kullandığım buzdolabının artık eskisi gibi iyi soğutamamasından dolayı buzdolabını yenilemeyi düşünüyorum ama yenilediğime de değmesini istiyorum acaba linkte verdiğim buzdolabı nasıl bir ürün kullanan arkadaşlar varsa acaba izlenimlerini paylaşabilirler mi özellikle merak ettiğim eksi yönleri var mı varsa neler?

http://www.beyazesyamerkezi.com/Sharp-SJ-PT69R-WH-No-Frost-Plazma-Buzdolabi-Beyaz-_1667.html#0

• bu buzdolabını satın almış bir sürü arkadaşımız var bende dahil olmak üzere.2 sene oldu kullanıyorum.forumda da aratın bu dolap için özel bir başlık mevcut.ama yeni modelleri çıkmadı mı bunun diye dusunmeden alamıyorum kendimi.hatta kullanılan gaz eski gaz diye yazılarda yazılmıştı.dolap güzeldir ilgili başlıktan bilgi edinin güncel model buysa alabilirsiniz.ama ben olsam daha yeni bir model bakardım.Sharptan olur baska markadan olur.garipsedim ben biraz.herkes yeni modeller cıkarırken Sharp boş mu duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.