Şimdi Ara

Vertigo rahatsızlığı olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yıldır var bende son zamanlarda çok kötü baş dönmesi dengesizlik falan yapmaya başladı doktora gittim bugün 2 tane hap verdi ama iyi gelmeyecek kesin biliyorum. Var mı bu sorunu yaşayanlar?

• Atak geldiği zaman yatma, otur veya ayakta bir yere tutunarak durmaya çalış. Kafa egzersizleri yap sağa sola yukarı aşağı. Vertigonun çeşitli sebepleri olabilir. İç kulak iltihabı, kristaller, tümör vs. mutlaka kontrol edilmeli kestirip atılmamalı. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Atak geldiği zaman yatma, otur veya ayakta bir yere tutunarak durmaya çalış. Kafa egzersizleri yap sağa sola yukarı aşağı. Vertigonun çeşitli sebepleri olabilir. İç kulak iltihabı, kristaller, tümör vs. mutlaka kontrol edilmeli kestirip atılmamalı. Geçmiş olsun.
    Eyvallah hocam. Mr cekildim 3 sene once teşhis kondu bugun yine mr sonucuna baktik yine bir sey yok. Atak gibi degil de cok yorulunca mide bulantisi bas donmesi yapiyor ama kısa süreli oluyor hep. Sadece bas agrim cok artti bu aralar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betaserc vermiştir büyük ihtimal.12-13'lü yaşlarımda yaşamaya başladım bu vertigo krizlerini.Hap felan sadece kullandığım süre boyunca etki etti bitince bir faydası olmadı.

Alanda uzman bir doktora gittik Semont Manevrası uygulanırsa belki düzelir diye.Doktor şöyle baktı kafayı sağa sola yatırdı felan durumun düzgün gerek yok dedi.Rica minnet felan da dinlemedi bütün gün boşa bekledim hastahanede diye düşünüyordum.Ancak o günden sonra bir daha o baş dönmesi ve kusma krizlerini yaşamadım.Hala doktorun beni kandırdığını düşünüyorum.

Büyük geçmiş olsun hocam ancak yaşayan bilir ne kadar kötü bir şey olduğunu hele ki benim gibi zamanında gün içerisinde okulda felan yakalandıysanız vahimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

Betaserc vermiştir büyük ihtimal.12-13'lü yaşlarımda yaşamaya başladım bu vertigo krizlerini.Hap felan sadece kullandığım süre boyunca etki etti bitince bir faydası olmadı.

Alanda uzman bir doktora gittik Semont Manevrası uygulanırsa belki düzelir diye.Doktor şöyle baktı kafayı sağa sola yatırdı felan durumun düzgün gerek yok dedi.Rica minnet felan da dinlemedi bütün gün boşa bekledim hastahanede diye düşünüyordum.Ancak o günden sonra bir daha o baş dönmesi ve kusma krizlerini yaşamadım.Hala doktorun beni kandırdığını düşünüyorum.

Büyük geçmiş olsun hocam ancak yaşayan bilir ne kadar kötü bir şey olduğunu hele ki benim gibi zamanında gün içerisinde okulda felan yakalandıysanız vahimdir.
    Aynen hocam betaserc ve sibelium verdi. Okulda oluyordu genelde dersi bile dinleyemiyordum neyse şükür bitti okul rahatladım dedim şimdi de kpss'ye hazırlanıyorum ama onun da içine etti iyice. 2 soru okuyayım baş ağrısı falan başlıyor hemen. Dün başladım haplara fark yoktu hemen olmaz zaten de 1-2 güne etkisini gösterse bari.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.