Şimdi Ara

Verimli Uyku hk Tüyolara İhtiyacım Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 aydır KPSS çalışmaya başladım. Gayet programlı şekilde sabah uyanıp gün boyu program dahilinde çalışıyorum.

Fakat bir sıkıntı baş gösterdi o da uyku problemi. Sabah 7de sabah namazı için kalkıyorum. Ve ardından tekrar uyuyup 9da kalkmam gerekiyor. 9-13 arasını çalışmaya ayırdım. Fakat son günlerde bazen 8.50 de falan saatim bazen 1 saat ileriye, bazen de 1.5 saat ileriye atıp fazla uyumaya başladım. Bunun sebebi elbette ki önceki gece 12den sonra uyumam. Söyle de bir sıkıntı var gece yastığa başımı koyduğum anda her şeyi düşünmeye başlıyorum uyumam bazen 1 bazen 1.5 saati alıyor. Kimi zamanda düşünüyorum acaba saat 7 de kalktığımda tekrar uyumayıp hemen çalışmaya koyulsam ardından öğle 12-13 arası öğle uykusu uyusam daha mı verimli olur diye.

Bu konularda deneyimi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah namazına 7 de kalksan , WC abdest namaz desen nereden baksan 7:30 olur. Bu saatten sonra tekrar yatmak gereksiz.

Senin yerinde olsam kahvaltı veya dışarıda temiz hava aldıktan sonra programımı yapardım.

Günlük uyku saati de kişiden kişiye değişiyor, onu sen kendin bilirsin.

Ama KPSS çalışmış biri olarak, yapmaktan mutlu olduğun şeylere de zaman ayır. Yoksa KPSS 3-5 yıl yaşlandırır adamı

• Kaliteli bir uyku ve erken uykuya dalmak için yastık değiştirebilirsin. Ben Viscotex marka yastık kullanıyorum. Ortopedik olduğu için hem omurganı koruyor hem de yumuşaklığıyla uykuya dalmanı kolaylaştırıyor. Özel kılıfı sebebiyle terletmiyor da. Kendi sitesinde çeşitli yastıklar var, keyfine göre seç bir tane.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.