Şimdi Ara

verildi bunlar verildi veya www.binkeregördük.com yazanlara sinir oluyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya biz belki yeniyiz ..tüm forumu araştırma durumu olmamış ...bulduğumuz bir şeyi yazıyoruz...sen okumuşsan geç git...gün geçtikçe yeni üyeler oluyor...bırak onlar okusun...İLK FORUMA ÜYE OLDUĞUN HALİ DÜŞÜN

bana hiç olmadı öyle ama şimdiden uyarıyım dedim

• O zaman onlarda biraz gerilere baksınGünde bi oyun hakkında o kadar çok topic açılıyok
  • bence karışmayın ya.tmm daha ilk sayfada olan haber için kızın da bazen bi şey oluyo.diyelim bi konu 2 hafta önce açılmış popüler olmuş sonra kalkmış bi arkadaş bunu bilmeden 2 hafta sonra iyi bi konu diye açıyo.millet abanıyo buna.bu olmasın bea
  • gokh_arslanimzan kurallara uymuyo

sanırım bu konu da açılmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokh_arslan

ya biz belki yeniyiz ..tüm forumu araştırma durumu olmamış ...bulduğumuz bir şeyi yazıyoruz...sen okumuşsan geç git...gün geçtikçe yeni üyeler oluyor...bırak onlar okusun...İLK FORUMA ÜYE OLDUĞUN HALİ DÜŞÜN

www.binkeregördük.com

• quote:

Orjinalden alıntı: guenen

gokh_arslanimzan kurallara uymuyo

sanırım bu konu da açılmıştı

evet farkındayım dostum ..ama ben bu renklere aşığım ...bakmadan yapamıyorum.. silsinler beni imzamla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

gokh_arslan

al bunu kullan

/>

https://store.donanimhaber.com/51/48/8d/51488df2fd68628e22009ea08fcd4a80.gif

adım gökhan !! sağol dostum!! içimden fil demek geldi ama daha samimi olmadık olunca söylerim

• quote:

Orjinalden alıntı: gokh_arslan

ya biz belki yeniyiz ..tüm forumu araştırma durumu olmamış ...bulduğumuz bir şeyi yazıyoruz...sen okumuşsan geç git...gün geçtikçe yeni üyeler oluyor...bırak onlar okusun...İLK FORUMA ÜYE OLDUĞUN HALİ DÜŞÜN

Uyarıyor musun? Nasıl yani???

Şaka şaka...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

Daha önce gördük böyle serzenişleri.www.ikibinkeregördük.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.