Şimdi Ara

Veridyen - Hosting ve Domain Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Biraz "Veridyen"den bahsedelim önce. Veridyen'i bir çoğunuz duymuştur mutlaka. Duymayanların konuya göz atmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

    Öncelikle şunu söyleyeyim; kendi sitemde kullanacağım hosting firması için çok ciddi bir araştırma yaptım, insanların görüşlerini öğrendim, sitelerde yapılan test sonuçlarını inceledim, düşündüm, tarttım ve karar verdim. Tüm oklar Veridyen'i gösteriyorken başka bir firmayı seçemezdim elbette.

    Veridyen sektöre 2016 yılında girmiş çok yeni bir firma fakat sundukları kaliteli hizmetin arkasında yılların deneyimi var ve bu sayede bir çok dişli rakibini geride bırakmış durumdalar. Bunun yanında müşteri odaklı olmaları büyük avantaj sağlıyor, sizi ihtiyaçlarınıza uygun ve doğru şekilde yönlendiriyorlar. 7/24 faaliyet gösteren destek ekibi gerçekten çok nazik ve çözüm odaklı. Sorduğunuz sorular 5-45 dakika içerisinde yanıtlanıyor mutlaka.

    Gelelim fiyat konusuna. Az çok bir şeyler belirmiştir herhalde aklınızda ve muhtemelen yanılıyorsunuzdur. Fiyatlar kaliteyle ters orantılı çünkü. Çok uygun fiyatlara yüksek kalite satın alarak internet sitenizi açabilirsiniz. Zaten firmanın hedefi kendilerinin de belirttiği gibi uygun fiyata yüksek kaliteli hizmet anlayışı. En iyi rakiplerinin sunduğu hizmeti daha iyi bir şekilde ama "yarı fiyatına" sunarak bunu başarıyorlar.

    Ayrıca şu an için tüm web hosting, bayi hosting, vps, vds paketlerinde yıllık alımlarda 2 ay hediye ediliyor ve limitsiz, limitsiz+ web hosting paketlerinde ücretsiz domain kaydı yapabiliyorsunuz. Onun dışında Wordpress Türkiye takipçilerine özel %25'lik bir indirim de var. "WPTR25" promosyon kodu yardımıyla bu indirimden yararlanabilirsiniz.

    Fiyat konusunda fikir yürütemeyenler için daha açık konuşayım. Örneğin şu an, limitsiz bir wordpress hosting paketi ve domaini yıllık 80 lira gibi bir ücretle satın alarak wordpress sitenizi oluşturabilirsiniz.

    Aklınızda blog yazmak, forum kurmak ya da herhangi bir sebepten dolayı internet sitesi açmak varsa net bir şekilde söyleyebilirim ki tercih edebileceğiniz en iyi seçenek olacaktır.

    Dilerseniz vereceğim link yoluyla siteye girip üye olarak, tek tıkla satış ortaklığı programına da dahil olabilirsiniz.



    Şimdi alan adı ve hosting nasıl alınır, adım adım anlatacağım. Madem konuda wordpress bahsi geçti, wordpress hosting alalım o zaman. Diğer seçenekler için izlemeniz gereken satın alma adımları da benzerdir.

    1. Siteye giriyoruz. Tıklayın: "Veridyen"

    Yapacağımız ilk işlem, sitemiz için düşündüğümüz alan adının alınabilirliğini kontrol etmek olacak. Linke tıklar tıklamaz sitenin anasayfasıyla karşılaşacağız. Burada "Kayıt ya da transfer etmek istediğiniz alan adını yazınız..." ibaresini gördüğünüz yere, istediğiniz alan adını yazın ve arama butonuna tıklayın.

    Veridyen - Hosting ve Domain Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)


    Eğer yazdığınız alan adı boşta değilse site sizi uyaracak. Bu durumda farklı bir alan adı girmelisiniz. Benim seçtiğim alan adı boştaymış. Kayıt et falan "demiyoruz". Kontrol amaçlı yaptığımız bir işlemdi bu. 2. aşamaya geçelim.

    Veridyen - Hosting ve Domain Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)


    2. İmleci, sayfanın yukarısında bulunan sekmelerden "HOSTING" yazan sekmenin üzerine getiriyoruz ve "Wordpress Hosting"e tıklıyoruz.

    Veridyen - Hosting ve Domain Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)


    3. Karşımıza 4 tane paket çıkıyor. İstediğinizi seçebilirsiniz. Ben "Limitsiz" paketini seçiyorum. Yıllık olarak alacağım ve alan adım ücretsiz olacak. Yani yıllık alımda şu an için "Tek Limitsiz" paketinden, bu pakette alan adına ücret istediği için daha avantajlı. Ayrıca farkettiyseniz "Limitsiz" paketinde 3 ayrı site barındırabiliyorsunuz.

    Veridyen - Hosting ve Domain Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)


    4. 12 aylık alıyoruz ve sonraki adıma geçiyoruz. Dilerseniz farklı seçenekleri de seçebilirsiniz ancak 1 yılın altındakilerde domain ücreti ödersiniz.

    Veridyen - Hosting ve Domain Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)


    5. Bu da alan adı kayıt aşaması. Sitenize vermek istediğiniz ismi yazın ve uzantısını seçin. Ben .com yaptım, sizin de bu şekilde yapmanız avantajlı olacaktır. Daha sonra arama butonuna tıklıyorsunuz ve seçtiğiniz alan adı kullanımda değilse, kayıt için uygunsa sonraki aşamaya yönlendiriliyorsunuz. Biz alan adımızın alınabilirliğini önceden kontrol ettiğimiz için herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmayacağız.

    Veridyen - Hosting ve Domain Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)


    6. Devam et diyoruz. Oradaki ücret yıllık alım yaptığımız için 0 tl olarak güncellenecek.

    Veridyen - Hosting ve Domain Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)


    7. Burada hiçbir değişiklik yapmıyoruz, devam ediyoruz. Başlangıç için hiç gerek yok.

    Veridyen - Hosting ve Domain Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)


    8. Bu aşamada ise alan adı ekstraları var. Ücretsiz olan "Gelişmiş DNS Yönetimi"ni seçin. Eğer üçüncü kişilerin domain sorgulama yoluyla kişisel bilgilerinize erişmesini istemiyorsanız "Whois (Sahiplik) Bilgilerini Gizleme" seçeneğini de seçebilirsiniz, 8 lira ücreti var. Daha sonra devam et diyoruz.

    Veridyen - Hosting ve Domain Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)


    9. Alan adı ücreti kalktı gördüğünüz gibi, toplam ücret 80 tl. Ödemeyi gerçekleştir diyoruz.

    Veridyen - Hosting ve Domain Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)


    10. Üyelik sayfasına yönlendirildik. Bilgileri doldurun. Resimde görünmeyen, sayfanın altındaki "İletişim Bilgileriniz" bölümünü de doldurun. Ödeme yönteminizi seçin, sözleşmeyi onaylayın ve "Siparişi Tamamla"ya tıklayın.

    Veridyen - Hosting ve Domain Nasıl Alınır (Resimli Anlatım)


    Bu aşamadan sonra ödeme yapacağınız sayfaya yönlendiriliyorsunuz. Gerekli bilgileri doldurup ödeme işlemini tamamlayın. Bu kadar, alan adınızı ve hosting paketinizi aldınız. Mail adresinize bir çok mail gelecek. Bunlardan alan adınız için iletişim bilgilerinizi onaylamanızı isteyen maile girin, oradaki linke tıklayın ve onaylama işlemini gerçekleştirin. Daha sonra hostinginizin erişim bilgilerinin yer aldığı maili açıp giriş bilgilerinizi kullanarak sitenize giriş yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknotekno27 -- 15 Mart 2017; 20:12:5 >







  • Veridyen için ben de güzel şeyler duydum. Takipteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim alan adımın bulunduğu hosting firmam da veridyen üzerinden mail ve hosting hizmeti veriyor artık. Bir nevi reseller anlaşması galiba. İmanım gevredi anlayana kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiyen hosting'ten %25 daha ucuza hosting almak için kupon kodu >> https://wpcin.com/hosting-kupon/
  • sakın almayın aldırtmayın bu kadar para hırsı olan paragöz bir hosting firması görmedim.1 sitemdeki zararlı kodlar yüzünden bütün alan adlarımı askıya almışlar.tam bir rezalet neymiş bayi hosting almalıymışım ama satarken şu kadar alan adı barındırabilirsin diyorlar. sonra hepsini bir den kapatıp tüm sitelerimi yok ediyorlar. tam bir rezalet yönetim ve paragöz firma sakın bulaşmayın
  • harlem35 H kullanıcısına yanıt
    Ben yıllardır kullanıyorum veridyeni hiç bir sıkıntı çıkartmadılar şuana kadar ve benim bilmediğim problemleri bile kendileri çözüp Yiğit bey bunu yaptık dedikleri gün bile oldu yani. Bayi Hosting alırsanız her firmada aynı problemi yaşarsınız çünkü bayi hosting alt etki alanı ekleme sayesinde bir çok siteyi barındırır, yani bir tane harddisk var diyelim içine klasör yapmak gibi bir şey.

    Bence sizin bakış açınız farklı o yüzden "sakın bulaşmayın" diyorsunuz veya sektör içerisinde olan belirli başlı kuralları bilmiyorsunuz. Acemice yapılan işlerde böyle problemler olur :) Profesyonel bir yazılım şirketinden destek almanız öneririm. Böylelikle sitelerine shell bulaşmamış olur.
  • hosting değiştireceğim. veridyene geçeceğim güzel bir kampanya varmı? yaklaşan? bekleyelimmi az daha?
  • Evet ben de yıllardır Veridyen kullanıyorum. Hızlı, sorunsuz, teknik desteği iyi ve fiyatları uygun. https://bidoluindirim.com/magaza/veridyen// bu siteden ara ara kampanya ve kuponları yayınlanıyor. Takip ederseniz daha uyguna sunucu sahip olabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.