Şimdi Ara

Ventolin kullanımı piramit ve rejim - SS geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
14.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok ciddi rejime başladım - son 2 aydır body yapmıyorum ama bırakmadan önce bench press 95 kg tam bastım 1 adet yardımsız

10 ağustos pazar öğleden sonradan beri rejimdeyim
    11 ağustos pazartesi ve 18 ağustos pazartesi arasındaki kg kaybı aynı saatte ölçüm yapıldı sabah : 3.1kg

7 gündür günde 1 adet 4mg ventolin alıyorum : hiç bir etki yan etki hissetmedim

bu gün 8. 2. hafta olduğu için günde 2 adet planliyorum

3. hafta günde 3 adet planlıyorum ama 4. hafta 4 e çıksam mı kararsızım yorumlarınızı bekliyorum bu piramit konusunda

2 adet yan etki yapacak mı bilmiyorum bakalım bu gün 9 da alıcam 2. yi ilkini ikindin 4 de aldım 5 saat ara tutuyorum

Günlük beslenme

3 adet yumurta - large boy - çok az zeytin yağı ile tavada yapıyorum - 18 gram protein - 250 kalori
    20 gr süzme bal - 60 kalori
    50 gr whey protein tozu - 40 gram protein - 210 kalori
    3 adet 160 gr lık ton balığı (yağını komple süzüyorum) - 66 gram protein - 3x190 = 570 kalori
    400 ml light süt (0 yağ) - 12 gram protein - 120 kalori
    şekersiz kave , çay , light kola , acılı şalgam suyu - belli değil ama 100 kalori diyelim
    1 er adet : salatalık, limon (2 adet), domates, yeşil biber , kuru soğan - 20 + 50 + 40 + 10 + 40 = 160 kalori

toplam protein : 136 gram
    toplam kalori : 1470

bakalım 2. hafta kaç kg vericem :D

ölçüm yapan tartı omron BF 510

boy 1.78
    11.08.2014 : kg 96.8 , yağ %25.9 , kas %36.3 , iç yağ %12
    18.08.2014 : kg 93.7 , yağ %25.5, kas %36.5 , iç yağ %11
    25.08.2014 : body e tekrar başlangıç 70 gün aradan sonra
    26.08.2014 : kg 92.3 , yağ %24.6, kas %37.1 , iç yağ %11
    01.09.2014 : kg 90.9

Allahın izni ile Allahıma çok şükür gelişim güzel bence

Ventolin kullanımı piramit ve rejim - SS geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 2 Eylül 2014; 4:10:28 >

• enden böyle şeyler içme ihityacı hissediyorsunuz.ventolin sanırım astım için üretilen bir ilaç.karaciğer ve böbrekte yan etki yapabiliyormuş.ayrıcfa kullandığınız ilaçları forumalrad yazmayın.gidip steroid forumalrıdna yazın.cahillikte profesör olmuş gençler gelip içecek sonra koşu bandında öldü diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

Arkadaşlar çok ciddi rejime başladım - son 2 aydır body yapmıyorum ama bırakmadan önce bench press 95 kg tam bastım 1 adet yardımsız

10 ağustos pazar öğleden sonradan beri rejimdeyim
    11 ağustos pazartesi ve 18 ağustos pazartesi arasındaki kg kaybı aynı saatte ölçüm yapıldı sabah : 3.1kg

7 gündür günde 1 adet 4mg ventolin alıyorum : hiç bir etki yan etki hissetmedim

bu gün 8. 2. hafta olduğu için günde 2 adet planliyorum

3. hafta günde 3 adet planlıyorum ama 4. hafta 4 e çıksam mı kararsızım yorumlarınızı bekliyorum bu piramit konusunda

2 adet yan etki yapacak mı bilmiyorum bakalım bu gün 9 da alıcam 2. yi ilkini ikindin 4 de aldım 5 saat ara tutuyorum

rejim olarak sabah 3 yumurta başka bişi yok

akşam toplam 2 adet yağı komple süzülmüş 160 gr lık ton balığı , 1 adet salatalık, 1 adet soğan, 1 adet domates, 1 adet yeşil biber, 1 yada 2 adet limon

bir kaç çay kaşığı bal alıyorum günde ek olarak çayla beraber ve 1 yada 2 bardak light süt + kave içiyorum şekersiz

bakalım 2. hafta kaç kg vericem :D

ölçüm yapan tartı omron BF 510

11.08.2014 : kg 96.8 boy 1.78 , yağ %25.9 , kas %36.3 , iç yağ %12
    18.08.2014 : kg 93.7 , yağ %25.5, kas %36.5 , iç yağ %12

Bilinçsizlik artı berbat beslenme üstüne ventolin de bence yanlış seçim birinde tavsiye almayı denedin mi tecrübeli birinden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen o beslenmeyle yerinde sayarsın
  • @montevo neyi bilinçsiz aşırı kullansan zararı var adamı öldürebilir - ventolin eczanede reçetesiz satılan çok yaygın kullanılan astım ilacıdır. Birde ilacın ismini vermeden nasıl onla ilgili soru sorabilirim.

@IOzguur tavsiyelerini duyalım

@car_26 neden ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 19 Ağustos 2014; 17:41:36 >
  • gunluk 500-600 kalori alşyorsun uzerine ventolin kalp krizi gecirirsen tamamen kendi sucun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apti Şakrak

gunluk 500-600 kalori alşyorsun uzerine ventolin kalp krizi gecirirsen tamamen kendi sucun.

bilimsel olarak açıklarsan ?

bende nabız ölçer var öyle nabzım yükselmiyor bile

hatta gunde 2 tane aldım dün hiç ne etki ne yan etki hisettim

bu arada 500 600 geçiyordur tahminimce ama kaçtır tam bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 19 Ağustos 2014; 18:47:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yüzde 25 yağla ilaç kullanımına başlamanın gereği nedir bide bu beslenmeyle zaten günde harcadığın enerjiden 300-400 kcal daha az ye aynı şey hiç olmazsa vücudun zarar görmex. Beslenmende çok çok kötü yüzde yüz kas su kaybı yaşayıp kilo verirsin .Beslenmende 1.5 2 katı kadar protein al 1 katı yağ 1.5 katıcivarı karbonhidrat al .Bunlar zaten genel şeylerdir .Yanlış anlama çok bilmişlik yapmak değil işteğim

• quote:

@montevo neyi bilinçsiz aşırı kullansan zararı var adamı öldürebilir - ventolin eczanede reçetesiz satılan çok yaygın kullanılan astım ilacıdır. Birde ilacın ismini vermeden nasıl onla ilgili soru sorabilirim.

@car_26 neden ki ?

1500-1700 kalori alman gerekiyor günlük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

@montevo neyi bilinçsiz aşırı kullansan zararı var adamı öldürebilir - ventolin eczanede reçetesiz satılan çok yaygın kullanılan astım ilacıdır. Birde ilacın ismini vermeden nasıl onla ilgili soru sorabilirim.

@car_26 neden ki ?

o zamanda hiç kg veremiyorum ya :( benim çok hızlı vermem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOzguur

Yüzde 25 yağla ilaç kullanımına başlamanın gereği nedir bide bu beslenmeyle zaten günde harcadığın enerjiden 300-400 kcal daha az ye aynı şey hiç olmazsa vücudun zarar görmex. Beslenmende çok çok kötü yüzde yüz kas su kaybı yaşayıp kilo verirsin .Beslenmende 1.5 2 katı kadar protein al 1 katı yağ 1.5 katıcivarı karbonhidrat al .Bunlar zaten genel şeylerdir .Yanlış anlama çok bilmişlik yapmak değil işteğim

kas kaybını göze aldım ya kas kaybetmeden kg vermek imkansız gibi

diyorum şu yağları bir atayım sonra kasları yeniden yaparım nasıl olsa hafıza var şu anda kaslarda

işte ne kalori alıyorsam hepsi proteinden nerdeyse

haftaya yeniden body e başlamayı düşünüyorum gitmeden protein tozuda içerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 19 Ağustos 2014; 20:51:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

@car_26 neden ki ?

o zamanda hiç kg veremiyorum ya :( benim çok hızlı vermem lazım

keyfin bilir o zaman

ama her konuda bilinçsizsin

• ona bakarsan bi çok ilacı reçetesiz alabiliyoruz ama bu bize kafamıza göre içmemize olanak mı sağlıyor?çok sakat bi düşünce tarzı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

ona bakarsan bi çok ilacı reçetesiz alabiliyoruz ama bu bize kafamıza göre içmemize olanak mı sağlıyor?çok sakat bi düşünce tarzı.

bir sürü araştırma yaptım bu konuda

doktora arkadaşım var body yapan o tavsiye etti öyle başladım kafama göre içmiyorum :D kendiside kullanıyor
  • Günlük beslenme

3 adet yumurta - large boy - çok az zeytin yağı ile tavada yapıyorum
    20 gr süzme bal
    25 gr whey protein tozu
    2 adet 160 gr lık ton balığı (yağını komple süzüyorum)
    400 ml light süt (0 yağ)
    şekersiz kave , çay , light kola , acılı şalgam suyu
    1 er adet : salatalık, limon (2 adet), domates, yeşil biber , kuru soğan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 20 Ağustos 2014; 5:15:03 >
  • quote:

Günlük beslenme

20 gr süzme bal
    25 gr whey protein tozu
    400 ml light süt (0 yağ)

Programında kola var ama karbonhidrat yok :) Ölüm diyeti diye buna denir

• quote:

quote:

Günlük beslenme

20 gr süzme bal
    25 gr whey protein tozu
    400 ml light süt (0 yağ)

Programında kola var ama karbonhidrat yok :) Ölüm diyeti diye buna denir

pek ilişkiyi kuramadım öldürmesiyle karbonhidrat olmaması arasında :D

bu arada diet kola şekersiz olandan

• kas kaybını minimize etmek için ton balığı sayısını 3 e çıkartarak protein alımını arttırmaya karar verdim

total 125 gram yapacak protein
  • Günlük beslenme güncelliyorum bakalim :D

3 adet yumurta - large boy - çok az zeytin yağı ile tavada yapıyorum - 18 gram protein - 225 kalori
    20 gr süzme bal - 60 kalori
    25 gr whey protein tozu - 20 gram protein - 105 kalori
    3 adet 160 gr lık ton balığı (yağını komple süzüyorum) - 75 gram protein - 360 kalori
    400 ml light süt (0 yağ) - 12 gram protein - 120 kalori
    şekersiz kave , çay , light kola , acılı şalgam suyu - belli değil ama 100 kalori diyelim
    1 er adet : salatalık, limon (2 adet), domates, yeşil biber , kuru soğan - 20 + 50 + 40 + 10 + 40 = 160 kalori

toplam protein : 125 gram
    toplam kalori : 1130

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 21 Ağustos 2014; 3:32:40 >
  • quote:

quote:

Yüzde 25 yağla ilaç kullanımına başlamanın gereği nedir bide bu beslenmeyle zaten günde harcadığın enerjiden 300-400 kcal daha az ye aynı şey hiç olmazsa vücudun zarar görmex. Beslenmende çok çok kötü yüzde yüz kas su kaybı yaşayıp kilo verirsin .Beslenmende 1.5 2 katı kadar protein al 1 katı yağ 1.5 katıcivarı karbonhidrat al .Bunlar zaten genel şeylerdir .Yanlış anlama çok bilmişlik yapmak değil işteğim

kas kaybını göze aldım ya kas kaybetmeden kg vermek imkansız gibi

diyorum şu yağları bir atayım sonra kasları yeniden yaparım nasıl olsa hafıza var şu anda kaslarda

işte ne kalori alıyorsam hepsi proteinden nerdeyse

haftaya yeniden body e başlamayı düşünüyorum gitmeden protein tozuda içerim

Ciddi miktarda kas kaybın olucaktır. Ayrıca kas kaybetmeden kilo vermek mümkün hatta yeterince düzgün yaparsan ve iyi bi genetiğin varsa kas yapmaya devam edebilirsin (minimal seviyede).

Kas yapmak yağ yakmaktan 20 kat daha zordur. Yağ yakmak için kastan fedakarlık yapmak mantıklı değil.

Bu arada bu kalori seviyesinde spor yaparsan 3 haftaya ölürsün.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.