Şimdi Ara

Venom | Ekim 5, 2018 | Ruben Fleischer (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
531
Cevap
11
Favori
38.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum artık.
    Kevin Feige'nin açıklaması vardı; "Spiderman dahil değil" falan diye, hatta yanındaki kadın dahil demişti galiba.
    Bakalım yakında çıkar bu Tom Holland mevzusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 2 Şubat 2018; 23:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Fragman yarın geliyor.

Filmin posteri paylaşıldı:

Venom | Ekim 5, 2018 | Ruben Fleischer

Fragmanı heyecanla bekliyorum hadi bakalım inşallah güzel bir şeyler çıkar
  • Şunu da şöyle bırakayım

Venom | Ekim 5, 2018 | Ruben Fleischer

wallpaper: Venom | Ekim 5, 2018 | Ruben Fleischer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 7 Şubat 2018; 22:41:57 >

• En salak firmalar listesinde 1. sırayı Warner'dan alıp Sony'ye veriyorum. Zarar etsinler de akılları başlarına gelsin. Adam Venom filmi yapıyor fragmana Venom koymamış üstüne bazı sahneleri 2 kere kullanmış Filmin bütün marketing işini Tom Hardy üzerinden yapmaları belliydi zaten. Filmin çoğunda omuz kamerasından Tom Hardy'nin sırtını göreceğiz. Tom Hardy'nin arkadan görünüşünü beğenenler kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 8 Şubat 2018; 19:55:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmanda Venom hariç her şey var.

• Fragman gerçekten rezalet umarım az da olsa bişeye benzer.
  • Sony den iyi film beklenmez. Vasat olacak gibi imdb puani 6,0 falan olur.

• Fragman değil teaser olsa bile bomboş bir video yayınlamışlar. Onun yerine 2-3 tane foto atsalar daha iyiymiş
  • Şu yorumları yapanlar pazarlamadan hiç anlamıyor Daha trailer bile yayınlanmamışken sizce Venom'u koyarlar mı? Çıkmasına aylar varken neden direkt göstersinler? Adamların en büyük kozu bu, insanlar Venom'un nasıl olduğunu merak ediyor. Youtube yorumlarına bakılırsa doğru yoldalar. Film hakkında bir yorum yapmak şu an için çok erken. Sadece nabız yoklama bunlar.
  • Abi cildirdim, venom nerde En sonda 1 sn falan gozukmesini bekledim

Filmde de Tom Hardy' yi daha cok gormeyiz umarim. Her ne kadar kendisini sevsem de, Venom abi bu. KENDINE GEL SONY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 8 Şubat 2018; 18:41:12 >
  • Teaser güzeldi ben şahsen beğendim. Olacak gibi, bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 9 Şubat 2018; 7:57:18 >
  • Arkadaşlar bu teaser trailer.. Venomu göstermemeleri normal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ula en son ucundan gösterseydiniz ya tam yükselmişken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Şu yorumları yapanlar pazarlamadan hiç anlamıyor Daha trailer bile yayınlanmamışken sizce Venom'u koyarlar mı? Çıkmasına aylar varken neden direkt göstersinler? Adamların en büyük kozu bu, insanlar Venom'un nasıl olduğunu merak ediyor. Youtube yorumlarına bakılırsa doğru yoldalar. Film hakkında bir yorum yapmak şu an için çok erken. Sadece nabız yoklama bunlar.

2 Saatlik Godzilla filminde . Godzilla 5 dk gorunmustu. bu da boyle birsey olacak gibi.
  • Venom halini teaserda göstermezler gençler fragman çıksın son sahnede gösterirler.Ben fragman diye umutlanmıştım teaser çıktı neyse adamlar teaserı biraz uzun tutmuşlar en azından
  • Venom | Ekim 5, 2018 | Ruben Fleischer
  • İlk teaser için fena olmamış. Beklenti yaratmadı ama kötü de diyemem.

• Symbiote görünüyor fragmanlarda iyikide resmini almışım iyiydi fragman güzell

Venom | Ekim 5, 2018 | Ruben FleischerVenom | Ekim 5, 2018 | Ruben Fleischer

• Venom Fragmanı [Türkçe Altyazılı] - 5 Ekim'de Sinemalarda!

• Süper teaser.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.