|
Velevki Başkanlık sitemi Erdoğan ile geldi NELER OLACAK ? KATKILARINIZLA

-
-
O değil de sabahın körüne kadar oyladılar neden hala cumhurbaşkanına onaya gitmedi, bu aşamalar nasıl gerçekleşiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88
O değil de sabahın körüne kadar oyladılar neden hala cumhurbaşkanına onaya gitmedi, bu aşamalar nasıl gerçekleşiyor?
Ben de ayni seyi düşünüyorum, Binali Yıldırım bu hafta kesin tarih belli olacak demişti. Hala belli değil
----------------------------------------------------------------------------------
Simulasyonu okudum, simulasyonu bile kötü, gerçeği olursa kandırıldık diye çıkmazlar ortaya inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 29 Ocak 2017; 22:42:25 >
Recep Tayyip Erdoğan bu referandumla son kumarını oynuyor.
Başkanlık geldi ve iyide oldu diyelim.
3 sene içinde gözle görülür etkiler yaratırsa bu başkanlık, chpnin adını 5 sene sonra unuturuz. Düşünsene amblemi ampul olan 15 senelik bir parti böyle bi sıçramaya neden olacak. Kim takar chp yi. Şu an 180 tane üyesi olan dyp gibi bi particik olur muhtemelen. Aslında chp ve seçmenide bunun endişesini taşıyor iliklerine kadar 😄
Neyse gelelim diğer seçeneğe.
Başkanlık geldi ama 3 sene geçmiş hala değişen birşey yok. Hatta ehonomi dahada kötüye gidiyii. Böyle bir senaryoda 2001 den bildiğimiz aşina olduğumuz görüntülerle karşı karşıya kalırız. Rte nin önüne yazarkasa filan atılır ardından erken seçim ve halk yine 2002 deki gibi büyük bir temizlik yapar sandıkta. Ben olsam referandumdan 1 yıl sonra durum kötüyse hemen bi parti kurardım. Ama böyle eskilerden güvenilir biri olması lazım o partiyi kuracak kişinin.
Bir ihtimal daha var. Referandumdan hayır çıktı diyelim. 5-6 ay içinde bi sandık daha görürüz. Yada bilemedin 1 sene. Erken seçim yapılır. Halk referandumda otur oturduğun yerde başımıza icat çıkarma dediği rte ye sandıktada tokatı yapıştırır ki yine bu ekonominin gidişine bağlı değişkenlik gösterebilir.
He birde rte gitmemek için direnirse amarıkanın yardımı ile kaddafinin sonu gibi bir sonda görebiliriz.
Baştada dediğim gibi bu referandum ya herro ya merro mevzusu. Rte cesur adam. Sonuçları irdelediğimizde daha çok aleyhine durumlar sözkonusu. Ama o yinede başkanlık diyor. Allah sonumuzu hayır eyleye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Özet geçiyorum:
Hiçbir şey olmayacak...
Vatandaşlarımız sakin ve müsterih olsun...
Ancak Erdoğan ve sonrasında neler olacak diye sorarsanız...
İşte o zaman iş değişir...
Hele ki; Müslümanlara ters görüşte biri "başkan/cumhurbaşkanı olursa"...
Çok eleştirdikleri İsmet İnönü'nün heykelini "kabe"ye götürüp, "minnet ve şükranları"nı sunarlar...
Sözün özü:
İtiraz edilen nokta;
Bu kadar yetkinin "bir" adamda toplanması...
Ahmet, mehmet, muhammet, kemal, cemal farketmez!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat204 -- 29 Ocak 2017; 23:33:21 > -
Başkanlık gelse de aynı şey olacak gelmese de aynı şey olacak. Sadece bir tane olacak olan şeyi geciktirir. O şeyin ne olduğunu herkes biliyor. -
Bence iç savaş felan olmaz halk anca uyanır temizlik yapar sandıkta gibi bilemicem ama Burası Türkiye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk dediğinin olma ihtimali çok düşük, Türkiye'de en az %20 lik sabit bir sol kesim var, chp zaten ne kadar kötü olsa da bu tabanın ekmeğini yiyor. Çok sağlam bir alternatif sol kökenli parti kurulması lazım ki bu dediğin olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: murat204
Özet geçiyorum:
Hiçbir şey olmayacak...
Vatandaşlarımız sakin ve müsterih olsun...
Ancak Erdoğan ve sonrasında neler olacak diye sorarsanız...
İşte o zaman iş değişir...
Hele ki; Müslümanlara ters görüşte biri "başkan/cumhurbaşkanı olursa"...
Çok eleştirdikleri İsmet İnönü'nün heykelini "kabe"ye götürüp, "minnet ve şükranları"nı sunarlar...
Sözün özü:
İtiraz edilen nokta;
Bu kadar yetkinin "bir" adamda toplanması...
Ahmet, mehmet, muhammet, kemal, cemal farketmez!
tayyip erdoğan müslümanlarlan doğru orantıda birimi? sen öylemi görüyosun şahsen ben öyle görmüyorum tayyip erdoğan ve avanesinin ıraktaki, suriyedeki müslüman katliamlarında emeği vardır abd ırağa gireceği zaman tayyip erdoğanı başa getirdiki arkamızdan herhangi bir risk almayalım diye suriye olaylarınıda kışkırtan abd ve israildir esat bir anda ne yaptıda katil oluverdi.
-
erdoğan artık. iyice yaşlandı, konuşurken bile yorgunluğu belli oluyor.
artık insanların erdoğan dan vazgeçmesi gerekiyor, adam da zaten deli gibi koltuk hırsı var.bu kadar hırslı olmak iyi birşey değildir, artik hastalık boyutuna ulaşmıştır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum zaten şu durumda da istenilenler yapılmakta, başkanlık ile bu yapılanlar hukuka uygun şekilde yapılmaya devam edecek, tabii daha kapsamlı bir yetki ile. İnsanların şunu anlaması gerek bu bir genel seçim değil, anayasal değişim. Bu bağlamda isimlerin üzerinden oy vermek son derece sakat. -
Hoffstede'in ulus bazında kültürel incelemesine bir gözatın derim. Özellikle de kollektivist toplumlar üzerine olanına.
"Kollektivist (toplulukçu) kültürlerde bireyler, farklı bireylerle rekabet edebilecek güce, yeteneğe ve bilgiye sahip olmadığından bir gruba ve topluluğa bağlı olma ihtiyacı duyarlar. Bu bireyler, ailesinin ve bağlı bulunduğu topluluğun çıkarlarını her zaman kendi çıkarlarının üzerinde tutar. Hatta bu topluluğun zarar görmemesi adına, gözü önünde gerçekleşen yolsuzluklara ve hırsızlıklara göz yumulur, üzeri örtülmeye çalışılır. Hatta ülkede halk ve yöneticiler bu tür davranışlara tepki gösterenlere bir tür intikam duygusu besler. "Kimi kime şikayet edeceksin", "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" denillerek, gerçekleşen hukuk ve ahlak dışı tutum ve davranışlar görmezden gelinir. Bu tür toplumlarda belirsizlik sevilmez. Hem toplumun, hem de bireylerin belirsizlikler karşısında alacağı tutum yoktur ya da rasyonel değildir. Yönetim kötü dahi gitse köklü bir toplumsal değişim ve yenilik hoş karşılanmaz. Kısa süreli ve günübirlik planlar yapılır. Eğitim seviyesi düşük, hatta eğitimli bireyler birer tehdit unsuru olarak algılanır. Kişiler, bireysel başarı ve yetkinlik sahibi olmadığı için, özellikle rol model aldıkları kişi yada içinde bulundukları topluluk, cemaat, örgüt gibi oluşumların gerçekleştirdiği başarılar ile övünürler."
Şimdi bu bilgiler üzerine türkiye'yi koyun bakalım karşınıza hangi tablo çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 30 Ocak 2017; 5:52:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eee şimdi ne düşünüyor 5 sene evvel buraya yazan arkadaşlar, bir değişiklik varmı fikirlerde? Küçük bir Hort u hak ediyor bence.
-
Sahlahdik
Daha ne olsun
Yerli ucak goklerde
Yerli araba oda goklerde
Ekonomide goklerde
hocam sen bakma bu istemezukçu cehabelilere, o kadar yaygara kopardılar dedikleri her kötü şey tek tek oldu...... pardon olmadı hiç alakası bile yok
herşey süper güllük güllistanlık, herşey uçuyor maşallah elhamdülillah amin
-
5 yil sonrasindan yaziyorum. Velevkisi kalmadi baya baya geldi, hala da basgan.
Artik dunya 5'ten buyuk.
Evlerde buzdolabi yoktu artik her evde buzdolabi var.
Kapicida bile araba var.
Ekonomi sahlanma rekorlari kirdi.
Uzay arastirmalarimiz Ay'a sert inis seviyesine kadar ilerledi.
Asgari ucret 4250 TL (1400 TL'nin tam 3 kati oldu)
Eskiden gaz lambasi vardi simdi her evde LED lambalar var.
Yerli ve milli ucan kacan, karada denizde havada giden arabalarimizi saymiyorum bile.
Dunyaya demokrasi dersi veriyoruz. Demokrasi kelimesinin artik sozluk karsiliginda ulkemizin ismi yer aliyor.
Daha cok sayardim da benim beynim bu kadarina basiyor, fazlasi var ama iste aklimin siniri bu.
-
yeni çağ gazetesi
Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez AKP'lilerin nasıl zengin olduklarını açıkladı. Bu fotoğrafı da paylaştıhttps://www.yenicaggazetesi.com.tr/bu-fotografi-da-paylasti-erdoganin-eski-doktoru-turhan-comez-akplilerin-nasil-zengin-olduklarini-acikladi-509250h.htm
-
Bu adam geçen yazmış, faturam 150 pound geldi falan diye. Ama ben saatte 10 pound kazanıyorum falan demiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konunun özeti 5 yıldır çalış dur ,elindeki biriktirdiklerinle kredi vs derken tam ev için falan hayaller kurarken neredeyse alabilecekken bir anda 1 Dacia, Egea bile alamama durumuna düşmek şeklindedir.
Şimdi işten çıkarılma ve elindeki parayı yeme zamanı. Doğalgaz 1000, elektrik 620TL ve insanlar diyor ki bunlar iyi günleriniz.
Dün sanırım Ekrem İmamoğlu yazmış çok hoşuma gitti. Bu neden TEĞET geçmedi diye. Tam hayalleri bu sefer yapacağım derken kaybetmek, ulan benim gibi nice insanın hayalleri teğet geçti gitti.
Arkadaş öyle diyor ben değilim bu kişi :)
-
8 yılda ülkenin içinden geçti bu başkanlık sistemi.
ne mutluki bana bu referandumda hayır oyu kullananlardanım. evet oyu verenler bugün halinden memnun mu acaba?
Eee şimdi ne düşünüyor 5 sene evvel buraya yazan arkadaşlar, bir değişiklik varmı fikirlerde? Küçük bir Hort u hak ediyor bence. |
5 yil sonrasindan yaziyorum. Velevkisi kalmadi baya baya geldi, hala da basgan. Artik dunya 5'ten buyuk. Evlerde buzdolabi yoktu artik her evde buzdolabi var. Kapicida bile araba var. Ekonomi sahlanma rekorlari kirdi. Uzay arastirmalarimiz Ay'a sert inis seviyesine kadar ilerledi. Asgari ucret 4250 TL (1400 TL'nin tam 3 kati oldu) Eskiden gaz lambasi vardi simdi her evde LED lambalar var. Yerli ve milli ucan kacan, karada denizde havada giden arabalarimizi saymiyorum bile. Dunyaya demokrasi dersi veriyoruz. Demokrasi kelimesinin artik sozluk karsiliginda ulkemizin ismi yer aliyor. Daha cok sayardim da benim beynim bu kadarina basiyor, fazlasi var ama iste aklimin siniri bu. |
erdoğan artık. iyice yaşlandı, konuşurken bile yorgunluğu belli oluyor.
artık insanların erdoğan dan vazgeçmesi gerekiyor, adam da zaten deli gibi koltuk hırsı var.bu kadar hırslı olmak iyi birşey değildir, artik hastalık boyutuna ulaşmıştır |
Ben sen şu smart dedeye, neler neler demiş zamanında. Kimler kimlerle beraber. |
Sahlahdik
Daha ne olsun Yerli ucak goklerde Yerli araba oda goklerde Ekonomide goklerde ![]() |
Benzer içerikler
- defacto boykot mu
- belden aşağı mesajlar
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- lösev"e bağış yapanlar yorumları
- iran sınırındaki mayınlar neden temizleniyor
- togg ortakları
- redmi note 14 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- togg kaç adet satıldı
- disney plus üyelik iptali
- uçak kazaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X