Şimdi Ara

Vejateryan ve şeker hastası ASKERDE ne YER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem vejeteryanım hemde şeker hastasyım açlık şekerim 240 çıktı üniversite bu yıl bitmekte.bu yıl askere gitmeyi düşünüyorum.
    et-tavuk-balık yememekteyim. Ayrıca nohut.pirinç,ıspanakta yemem .yaklaşık 1 yıldırda şeker hastalığı için tedavi görmekteyim.
    lütfen sadece askerlik görevini yapanlar yardım etsin askerde nasıl zorluklar yaşayacağım yada ne yapmam lazım ?

• aç kalırsın askeri yemekhanenin umurunda olmaz vejetaryen olman. Her gün hindiyi dayarlar sana.

edit : şaka şaka her askeri üssün kantini vardır oradan yersin bir şeyler.

Yemekhanede kara mercimek çıktığı zaman yersin. Bazende nohut yada fasulye çıkar. Onun dışında full hindi tavuk çıkar onları geçicen artık.

Moralini bozmak istemem ama rütbelilere ben vejetarryenım dersen sana zorla tüm et çeşitlerini yedirirler rütbelilerin %70'i egoisttir tersine gitmekten zora sokmaktan hoşlanırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 18 Mayıs 2013; 21:31:23 >
  • Zıkkım ye onu yemem bunu yemem ne vericekler sana
  • Yumruk, sopa vs.
  • nick-konu uyumu
  • yemek yer
  • Sana özel yemek çıkmaz aç kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Askerlikten önce bir psikoloğa görün derim.Vejeteryan olabilirsin anlarız da , nohut , pirinç , ıspanak yememek de neymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

aç kalırsın askeri yemekhanenin umurunda olmaz vejetaryen olman. Her gün hindiyi dayarlar sana.

edit : şaka şaka her askeri üssün kantini vardır oradan yersin bir şeyler.

Yemekhanede kara mercimek çıktığı zaman yersin. Bazende nohut yada fasulye çıkar. Onun dışında full hindi tavuk çıkar onları geçicen artık.

Moralini bozmak istemem ama rütbelilere ben vejetarryenım dersen sana zorla tüm et çeşitlerini yedirirler
    rütbelilerin %70'i egoisttir tersine gitmekten zora sokmaktan hoşlanırlar.

Egoist rütbeliler de gelmiş zaten.

Böyle durumların keyif değil, hastalık olduğunu bilmeyenler olunca insanların hayatı zorlaşıyor işte. Kim bilir bu adam neler çekecek askerde.

quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

Zıkkım ye onu yemem bunu yemem ne vericekler sana

quote:

Orijinalden alıntı: -Rampage-

Yumruk, sopa vs.

• nohut, pirinç, ıspanak kesin çıkacak cuma günleri de bizde balık çıkıyordu ben de yemzdim balığı ve diğer tüm etli şeyleri, tost yaptırırdım kantinde 100 kişi sıra olurdu sen sıraya girip alıp yiyene kadar içtimaya çağırırlardı off ne günlerdi be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twin pedal -- 18 Mayıs 2013; 21:52:27 >
  • şeker hastası askerlığe el verişli olması duşuk ıhtımal, lakın vejeteryen ıster yemek ıster komutanın azarını yesın mecbur öpe öpe görev yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

Hem vejeteryanım hemde şeker hastasyım açlık şekerim 240 çıktı üniversite bu yıl bitmekte.bu yıl askere gitmeyi düşünüyorum.
    et-tavuk-balık yememekteyim. Ayrıca nohut.pirinç,ıspanakta yemem .yaklaşık 1 yıldırda şeker hastalığı için tedavi görmekteyim.
    lütfen sadece askerlik görevini yapanlar yardım etsin askerde nasıl zorluklar yaşayacağım yada ne yapmam lazım ?

Nereye dusecegine bagli

Curuk al hic ugrasma

• Askerde düşeceğin yere ve rütbene bağlı.
  • Merak etme teskereyi alana kadar pamuk gibi olur,her şeyi yiyecek kıvama gelirsin.
  • Yedirirler bisey sıkma canını

• elinde DEVLET HASTANESİNDEN hastalığına dair rapor yok ise

kimsenin umrunda olmazsın.
  • pastayla filan mı besleniyorsun
  • İyi ölmemişsin proteinsizlikten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik rahatsızlıkları olanlar çürüğe ayrılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeker hastalığını askerlik şubesinin sevki ile hastane tarafından yapılacak muayene sonucu muaf olursun.

Aramızda askerlik yapmayan ergen kardeşlerimi görünce gülesim geliyor. Herkes asker kesilmiş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.