Şimdi Ara

Veganlar sayesinde bir komplo teorisinin çürümüş olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette düzenli takılan herkesin karşısına mutlaka çıkmıştır: "birkaç ay hiç hayvansal ürün tüketme, çakraların açılacak, psişik yeteneklerin olacak, bla bla bla."

Bu komplo teorisyenleri denemenin imkansıza yakın olduğu bir şeyi bulurlar ve bu şeyi yaparsanız bazı çılgınlıkların olacağını iddia ederler.

Artık dünyada yıllarca vegan yaşamış olan binlerce insan var ama hiçbiri de bu tarz güçlere sahip olduklarını iddia etmiyor.

Veganlar bile bazı gerçekleri görmemizi sağlıyorlar. Artık veganlara bir antipatim yok, zaten tek zararları kendilerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 4 Mart 2021; 4:42:17 >

• Aynen öyle

Hindistanda adamlar yemiyor icmiyor

Sonra beyin kimyasi bozuldugundan in cin at murat goruyorlar ayik kafayla saniyorlar ki ruhlar alemindeler anasını satayım

Neyse veganizmi destekliyorum et fiyatlari ucuzlasin ama bazen propagandalari beni de etkiliyor

Mesela gecen eliyle balik tutup kuma atan bir adam gördüm resmen adam baliklari kumda bogarak öldürüyor icim bi garip oldu
  • Aynen öyle

Sonra beyin kimyasi bozuldugundan in cin at murat goruyorlar ayik kafayla saniyorlar ki ruhlar alemindeler anasını satayım

Neyse veganizmi destekliyorum et fiyatlari ucuzlasin ama bazen propagandalari beni de etkiliyor

Mesela gecen eliyle balik tutup kuma atan bir adam gördüm resmen adam baliklari kumda bogarak öldürüyor icim bi garip oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komplo teorisyenlerine alttan bu şey olsun Veganlar sayesinde bir komplo teorisinin çürümüş olması
  • Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane kuzey ülkesinde vegan çiftin çocuğu oluyor ve çocuğu vegan şekilde büyütmeye çalışıyorlar sonra çocuk gelişemiyor devlet çocuğu aileden alıp el koyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Aynen öyle

"necessary evil" olarak görülebilir et tüketmek. ihtiyacımız olmasa zaten zevkine dana koyun öldürene biz de karşı çıkardık.

bu arada belki vejetaryen beslenme tercih edilebilir peynir ve yumurta da iyi protein kaynaklarından sayılıyor. ama kendim araştırıp emin olmadan çıkaramam eti beslenmemden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 4 Mart 2021; 16:31:7 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Balığı kuma koymazsan ölmez. İçindeki suyun da çekilmesi lazım. Kayanın üstünde bırakıp 4 5 saat sonra ölmediğini gördüğüm oldu. Eve getirince bir de ölmesini bekledim. Ya canlı canlı kafasını keseceksin ki çok kıpraşır, mümkün değil. Ya da öyle toprakta bekletip ölmesini sağlayacaksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: raxacoricofallapatorian

Balığı kuma koymazsan ölmez. İçindeki suyun da çekilmesi lazım. Kayanın üstünde bırakıp 4 5 saat sonra ölmediğini gördüğüm oldu. Eve getirince bir de ölmesini bekledim. Ya canlı canlı kafasını keseceksin ki çok kıpraşır, mümkün değil. Ya da öyle toprakta bekletip ölmesini sağlayacaksın.

;/ vicdansızlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ölmemiş balığı mangala atmayı planlıyorsan sen daha vicdansızsın. Veganlar sayesinde bir komplo teorisinin çürümüş olması  Balıkçılık yapıyorsan bunu mecbur yapmalısın. Yoksa evde akvaryumda balığın ölmesini günlerce bekleyebilirsin de. Senin tercihin.

• Dünyadaki her besinden yemek lazım. Biri eksik kaldığından insanda çeşitli hastalıklar baş gösteriyor. Çeşitli beslenme çok önemli.

• et yemek zorunlulukmuş falan kandırmayın kendinizi beyler et yemezseniz ölmezsiniz. açık açık benim iştahım hayvanlardan daha önemli diyin bitsin. olay sadece ölmeleri değil o ana kadarki süreç de var isteyen araştırır bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

et yemek zorunlulukmuş falan kandırmayın kendinizi beyler et yemezseniz ölmezsiniz. açık açık benim iştahım hayvanlardan daha önemli diyin bitsin. olay sadece ölmeleri değil o ana kadarki süreç de var isteyen araştırır bulur

araştırmak gerek hocam. ben de önüme hazır geldiği için yiyorum kendim kesmek zorunda kalsam yemem vejetaryen beslenirim en kötü.

• zort

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

zort

Sen vegan değilsin hocam, osuruğun leş gibi yumurta koktu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.